spavach
Poznat
- Poruka
- 9.115
ma jos su bolje u starim godinama..danas zasuko suknju nekoj bakici dok vozi biciklo da joj ne zapne..ona gleda u mene, slatko se smjeska i kaze u fazonu "iskoristi svoju sansu"..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je i jedno od pitanja.E al niko nije napisao sta su igrice?![]()
ono kad se okupite oko flase i neka ova masna fota to i to... kao istina i izazov, bez istineŠta mu dođe ta fota? Nikad nikad nisam znala
Ma ok, al što baš fota a ne dota na primer?ono kad se okupite oko flase i neka ova masna fota to i to... kao istina i izazov, bez istine
ne znam tako je neko davno smislioMa ok, al što baš fota a ne dota na primer?
to je strasan "turn off" za svakom muskarca koji drzi to sebe. ami ne volimo da citamo misli, to je zenski posaone bih mogla da se ne igram.
zapravo igra je sve ono što ne kažeš partneru pustiš ga da sam shvati da čita između redova da tumači razna ponašanja
to je sve u zoni manipulacije po meni.da gravitira u tvom energetskom polju
igra je tvoja energija lično
Ne shvataj to ozbiljno. Slatko igranje. Kapirate vi mnogo toga.to je strasan "turn off" za svakom muskarca koji drzi to sebe. ami ne volimo da citamo misli, to je zenski posao
to je sve u zoni manipulacije po meni.
Znam ja te igrice
pa ne znam onda na sta je tacno mislilaNe shvataj to ozbiljno. Slatko igranje. Kapirate vi mnogo toga.
Не.Da li su neophodne igre? Šta podrazumevate pod igrom? Da li treba da znate da se igrate, tj.imate homo ludens u sebi? Igre su dobre ako nisu povređujuće? Da li igre sprečavaju zbližavanje? Na šta prvo pomislite kada kažete igra?
To je tvoja lična predrasuda.Dakle kad cujem ihranje igre mislim na manipulacije, foliranje, ne iskrenost itd
pa dobro to je lepoTo je tvoja lična predrasuda.
Na primer kad obučem njegovu omiljenu haljinu a ne planiramo izlazak u grad….
Igre su prefinjena rabota obično nemaju veze sa manipulacijom, služe kao motiv za neku zajedničku akciju
Ali polako kad porasteš, shvatićeš
ne razumešnevolim, to odrasli ljudi ne rade.
Kad smo bili klinci ok