Igre u muško ženskim odnosima

ne bih mogla da se ne igram.
zapravo igra je sve ono što ne kažeš partneru pustiš ga da sam shvati da čita između redova da tumači razna ponašanja
to je strasan "turn off" za svakom muskarca koji drzi to sebe. ami ne volimo da citamo misli, to je zenski posao
da gravitira u tvom energetskom polju
igra je tvoja energija lično
to je sve u zoni manipulacije po meni.
Znam ja te igrice

Elem ostajem po svom sto se tice igra, neozbiljno mi je to, ne mislim da je potrebno uopste, naprotiv mnoge od nas nervirs glumatanje. Meni se odma pale senzori :D

Secam se situacija gde su mi jedna pocela da izvoljeva, i ja kao treba da se upecam, sta...ja imao 27 ona 24, i ja njoj kao sedi, ovo sa mnom ne moze, a
kaze ona pa mazim se malo, i kao zvuci naivno al sve je to manipulacija, das joj prst uzme ruku mic po mic. Moje granice su jasne, padam na iskren i otvoren odnos, bez klinackih glumatanja i pre*eravanja.

Dakle kad cujem ihranje igre mislim na manipulacije, foliranje, ne iskrenost itd

Al otkud znam, ja verovatno igram igre, al nista zlonamerno, samo da ja drzim konce.

Poslednja izmena:
Dakle kad cujem ihranje igre mislim na manipulacije, foliranje, ne iskrenost itd
To je tvoja lična predrasuda.

Na primer kad obučem njegovu omiljenu haljinu a ne planiramo izlazak u grad….
Igre su prefinjena rabota obično nemaju veze sa manipulacijom, služe kao motiv za neku zajedničku akciju
Ali polako kad porasteš, shvatićeš

nevolim, to odrasli ljudi ne rade.
Kad smo bili klinci ok
ne razumeš
svi odrasli ljudi se igraju čak iako nisu svesni značaja i postojanja te njihove igre.
tako je koncipiran muško ženski odnos da bi bez tih suptilnih igara bio ogoljen i sirov
nije to ringe ringe raja u uzrastu od pet do sedam godina
to su finije mentalne igre kada ljudi razgovaraju jedno s drugim bez izgovorenih reči
samo svojim postupcima, na primer....

Back