Igre u muško ženskim odnosima

Da li su neophodne igre? Šta podrazumevate pod igrom? Da li treba da znate da se igrate, tj.imate homo ludens u sebi? Igre su dobre ako nisu povređujuće? Da li igre sprečavaju zbližavanje? Na šta prvo pomislite kada kažete igra?
Igre nisu neophodne ali su začinsko bilje u vezi. Ne mislim da igre sprečavaju zbližavanje, naprotiv, služe kao dvokomponentni lepak
uvek prvo pomislim na pesmu mind games od džona lenona

Pa cvetače ako i ti cvetaš u tom ebanju..Razumeš?

sprdao sam se

temu ti bas i ne razumem , nije nekako definisana, vise je u stilu ''ne zna ni autor sta konkretno misli sa temom''

jesu li flert igrice ?
ok onda nije tema za one u braku , duzoj vezi koji su vjerni i srecni jedno s drugim

a onda mi odgovoris ovako , sto asocira na ljubav, jer samo u ljubavi ti je potpuno bitno jel druga strana cveta tada

ja sam u braku 30 godina skoro, pre toga smo bili u vezi skoro pet godina

imamo mi svoje igrice i sada, sto je i normalno, jer se veza kao i cvjece odrzava negovanjem, ali to nisu flertovi, to su igrice ocima, nekim novotarijama - ne mislim na anal i kako bi klinci rekli neke kinki seksi igrice...

definitivno nisam za ovu temu.

druge me ne interesuju.

sprdao sam se

temu ti bas i ne razumem , nije nekako definisana, vise je u stilu ''ne zna ni autor sta konkretno misli sa temom''

jesu li flert igrice ?
ok onda nije tema za one u braku , duzoj vezi koji su vjerni i srecni jedno s drugim

a onda mi odgovoris ovako , sto asocira na ljubav, jer samo u ljubavi ti je potpuno bitno jel druga strana cveta tada

ja sam u braku 30 godina skoro, pre toga smo bili u vezi skoro pet godina

imamo mi svoje igrice i sada, sto je i normalno, jer se veza kao i cvjece odrzava negovanjem, ali to nisu flertovi, to su igrice ocima, nekim novotarijama - ne mislim na anal i kako bi klinci rekli neke kinki seksi igrice...

definitivno nisam za ovu temu.

druge me ne interesuju.
Ali upravo si odgovorio! I to odlično! Hvala!

Back