preduzetnikk
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
Moj ti je savet da neupotrebljavas izraze koje nerazumesДемократски хипик? Браво

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj ti je savet da neupotrebljavas izraze koje nerazumesДемократски хипик? Браво

Moj ti je savet da neupotrebljavas izraze koje nerazumes
Не не, то је савршено нормално

Prvo moras sam sebe da shvatis da bi razumeo drugeДемократе не разумем, хипике јако добро ^_^

oj.....vas dvojica...ajte negde drugde pa se prepucavajte....ovde se pisu druge stvari

Vi'š ovo je, ipak, poenta svega!! Mo'š ti da joj pišeš stranice i stranice objašnjenja o tome, i ona tebi stranice i stranice o nečem sasvim pedesetom, ali na kraju se, ipak, NEĆETE RAZUMETI!!

Ne budi cepidlaka,brzo kucam (jbg,ima se moze se
 Ne budi cepidlaka,brzo kucam (jbg,ima se moze se ) ,hocu brzo da napisem pa zbrzam.Vi's da me ipak razumela...ili NIJE razumela.Kako god.
) ,hocu brzo da napisem pa zbrzam.Vi's da me ipak razumela...ili NIJE razumela.Kako god.oj.....vas dvojica...ajte negde drugde pa se prepucavajte....ovde se pisu druge stvari
Ово је тема о Веилокм Брату. Причамо о Великом Брату. Не видим проблем.
Konacno jedan bezprekoran i zdrav um:? Tvoje opredeljenje-tvoja stvar,preduzetnikovo-njegova.Ne mesam se.Al sta ti pokusavas izbacivanjem tog letka-protiv VB na forum NA TEMU VELIKOG BRATA???Ocigledno provociranje.Bljak.

voje opredeljenje-tvoja stvar,preduzetnikovo-njegova.Ne mesam se.Al sta ti pokusavas izbacivanjem tog letka-protiv VB na forum NA TEMU VELIKOG BRATA???Ocigledno provociranje.Bljak.
 Где да ставим летак? На тему о Формули 1?
 Где да ставим летак? На тему о Формули 1?  

Konacno jedan bezprekoran i zdrav um
Hvala za malu podrsku.Ali ovo je forum gde se razmenjuju misljena ljudi na temu VB i nema razloga da ostanemo uskraceni za tvoje misljenje,Slobodno se ukljuci ovaj forum tome i sluzi .Pozdrav za tebe

А јел ти схваташ шта си написалаГде да ставим летак? На тему о Формули 1?

A dal ti je palo na pamet da OTVORIS novu temu?? Jbt stavio si letak gde pozivas ljude koji GLEDAJU VB da protestuju,razgovaraju,sta vec...PROTIV VB!Ili zelis da nas prosvetlis,da nas izvuces iz ovog bunila i ponora u koji nas je uvukao taj strrrrrasni Veliki Brat!!!Zahvaljujemo ti se ti premudri covece!
 A dal ti je palo na pamet da OTVORIS novu temu?? Jbt stavio si letak gde pozivas ljude koji GLEDAJU VB da protestuju,razgovaraju,sta vec...PROTIV VB!Ili zelis da nas prosvetlis,da nas izvuces iz ovog bunila i ponora u koji nas je uvukao taj strrrrrasni Veliki Brat!!!Zahvaljujemo ti se ti premudri covece!A dal ti je palo na pamet da OTVORIS novu temu?? Jbt stavio si letak gde pozivas ljude koji GLEDAJU VB da protestuju,razgovaraju,sta vec...PROTIV VB!Ili zelis da nas prosvetlis,da nas izvuces iz ovog bunila i ponora u koji nas je uvukao taj strrrrrasni Veliki Brat!!!Zahvaljujemo ti se ti premudri covece!

Jedno je komentar i misljenje,drugo je letak koji poziva ljude protiv.Mislim,ako zaista zelis da pozoves ljude na taj skup,tribinu...stvarno ocekujes da ces skupiti neki znacajan broj medju ljudima na temi VB,dakle koji prate VB??Pa oni koji ga ne gledaju ni ne posecuju ovu temu,sem ako ne zele da se malo svadjaju,kao ti jel.Na ovom podforumu-Televizija ako prosvrljas ostalim temama videces npr i temu-zasto pratite VB?Postavila je osoba koja ne gleda i ne razume zasto to neki gledaju.Ali postavila novu temu,a ne ovde to pitala,a mogla je,kao ti.