Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZAKLJUCAK

Prilozi

• veliki-brat_velika.jpg
    veliki-brat_velika.jpg
    85,3 KB · Pregleda: 7
:? Tvoje opredeljenje-tvoja stvar,preduzetnikovo-njegova.Ne mesam se.Al sta ti pokusavas izbacivanjem tog letka-protiv VB na forum NA TEMU VELIKOG BRATA???Ocigledno provociranje.Bljak.
Konacno jedan bezprekoran i zdrav um :lol:
Hvala za malu podrsku.Ali ovo je forum gde se razmenjuju misljena ljudi na temu VB i nema razloga da ostanemo uskraceni za tvoje misljenje,Slobodno se ukljuci ovaj forum tome i sluzi .Pozdrav za tebe :p

voje opredeljenje-tvoja stvar,preduzetnikovo-njegova.Ne mesam se.Al sta ti pokusavas izbacivanjem tog letka-protiv VB na forum NA TEMU VELIKOG BRATA???Ocigledno provociranje.Bljak.

А јел ти схваташ шта си написала :lol: Где да ставим летак? На тему о Формули 1? :lol: :lol:

Konacno jedan bezprekoran i zdrav um :lol:
Hvala za malu podrsku.Ali ovo je forum gde se razmenjuju misljena ljudi na temu VB i nema razloga da ostanemo uskraceni za tvoje misljenje,Slobodno se ukljuci ovaj forum tome i sluzi .Pozdrav za tebe :p

Jao hvala ti sto si mi dozvolio!:lol:
Sto se RAZMENE misljenja tice,naravno.Ali rekla sam da je lik-Miki 4387563876... NAMERNO isao da provocira ljude,a ti se upec'o!:razz: A to bas i nije svrha foruma.Isprovocira,dodje to svadje...ako je to svrha onda se izvinjavam,pogresila sam.:|

А јел ти схваташ шта си написала :lol: Где да ставим летак? На тему о Формули 1? :lol: :lol:

:|:|:roll: A dal ti je palo na pamet da OTVORIS novu temu?? Jbt stavio si letak gde pozivas ljude koji GLEDAJU VB da protestuju,razgovaraju,sta vec...PROTIV VB!Ili zelis da nas prosvetlis,da nas izvuces iz ovog bunila i ponora u koji nas je uvukao taj strrrrrasni Veliki Brat!!!Zahvaljujemo ti se ti premudri covece!

A dal ti je palo na pamet da OTVORIS novu temu?? Jbt stavio si letak gde pozivas ljude koji GLEDAJU VB da protestuju,razgovaraju,sta vec...PROTIV VB!Ili zelis da nas prosvetlis,da nas izvuces iz ovog bunila i ponora u koji nas je uvukao taj strrrrrasni Veliki Brat!!!Zahvaljujemo ti se ti premudri covece!

Ово је тема о Великом Брату, и ту могу да се кажу своја мишљења, позитивна или негативна. Хајде да за сваку емисију отворимо по две теме, једну за добре коментаре, другу за лоше :roll:

Jedno je komentar i misljenje,drugo je letak koji poziva ljude protiv.Mislim,ako zaista zelis da pozoves ljude na taj skup,tribinu...stvarno ocekujes da ces skupiti neki znacajan broj medju ljudima na temi VB,dakle koji prate VB??Pa oni koji ga ne gledaju ni ne posecuju ovu temu,sem ako ne zele da se malo svadjaju,kao ti jel.Na ovom podforumu-Televizija ako prosvrljas ostalim temama videces npr i temu-zasto pratite VB?Postavila je osoba koja ne gleda i ne razume zasto to neki gledaju.Ali postavila novu temu,a ne ovde to pitala,a mogla je,kao ti.

Jedno je komentar i misljenje,drugo je letak koji poziva ljude protiv.Mislim,ako zaista zelis da pozoves ljude na taj skup,tribinu...stvarno ocekujes da ces skupiti neki znacajan broj medju ljudima na temi VB,dakle koji prate VB??Pa oni koji ga ne gledaju ni ne posecuju ovu temu,sem ako ne zele da se malo svadjaju,kao ti jel.Na ovom podforumu-Televizija ako prosvrljas ostalim temama videces npr i temu-zasto pratite VB?Postavila je osoba koja ne gleda i ne razume zasto to neki gledaju.Ali postavila novu temu,a ne ovde to pitala,a mogla je,kao ti.

Не смем ја то да урадим, Мица ће... ми урадити нешто лоше xD Уосталом, ништа вас не кошта да одете и да чујете мало другу страну, зар не? ;)

gle...to sto ce svud po svetu da se snima sta ce da se radi po ulici...nije nimalo lose...
eto...engleska vec to velis radi..amerika pod garant
a da te obradujem...i srbija od dogodine...sve jace i prometnije ulice...za pocetak...vec se snimaju trgovi...a sada ce i saobracajnice..i to me posebno veseli....

a sada cu i reci zasto...jesi li se voz\io nekad olima po bgd????
ako jesi,sam ti se odgovor namece...znas li ti kako se ovde vozi...kako ljudi postoju ogranicenje,kako seku u drugu traku,kako prelaze ulice pesaci,kako se ukljucuje,kako se prestize i kako se obilazi......
e zbog toga...ja jedva cekam da pocnu ko u engleskoj da stizu kazne na kucu...plus slicica...gde si ,kad i sta uradio....pa plati bato...to sto si se sa drugarom trkao bulevarom,ili sekao ljude na autoputu jer ih obilazis vratolomnom brzinom....proleteo kroz crveno...jer si brz...a treptalo je i zuto do malopre itd itd

ja nemam druze sta da krijem....neka me snimaju sta radim po ulici...jednostavno nijednog mog akta pocinjenog u javnosti se ne stidim....a taj ko se krije...ja se pitam zasto se krije...sta to radi...eto

toliko na moj komentar o konc logoru sa kamerama....ljudi jednostavno moraju da se nateraju da postuju red....drugacije nemozes da ih nateras...nego jednostavno ide baja ulicom,jede sendvic,baci papir na ulicu...masina ga uslika....a racun i slika na kucnu adresu...pa plati...pa bacaj ponovo.......to je vec 22 vek :):):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back