Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto ispunishe vam se snovi i nadanja......shta mislite o novim ukutjanima?...meni deluju normalnije nego ovi prisutni u kutji....sasha tjurcic nije zasad ushao, ali zato je tu njegov imenjak koji mi se jedini ne dopada od ovih cetvoro novih...ali ima joosh vremena...bitje tu josh nekih iznenadjenja....ocekujte neocekivano ...

Ha ha ha ha ha, kaze ona Tanja "Vi ste svi matori" ha ha ha ha ha ha ha ha ha... Bas volim sto su usli svi malo stariji. A Tanja onolika kaze njima da su matori, a ona sa onim glasom i pojavom moze svima da im bude mama.

e ovu Vesnu znam,druzim se sa njenim rodjenim bratom.Nije losa devojka ali nije ni extra!

S'ooooo?Sta joj fali?

Meni se svidjaju ukucani.Pazi sto su u prvoj turi sve neke s jedva srednjom skolom ubacili a ovi sad,cini mi se da svi imaju faks jel?Dobra im fora.Osim crnog Djordja:lol: Kakav lik.Dakle na prvi pogled su mi ok.Sto Muzikravic ima glas ko James Blunt!Strava.Ovaj crnac mi je cirkus.Al je Nale izbacila sifone:shock:

S'ooooo?Sta joj fali?

Meni se svidjaju ukucani.Pazi sto su u prvoj turi sve neke s jedva srednjom skolom ubacili a ovi sad,cini mi se da svi imaju faks jel?Dobra im fora.Osim crnog Djordja:lol: Kakav lik.Dakle na prvi pogled su mi ok.Sto Muzikravic ima glas ko James Blunt!Strava.Ovaj crnac mi je cirkus.Al je Nale izbacila sifone:shock:

Svi mogu da vide da nije najvaznije zavrsiti fakultet, ali je mnogo vazno upisati ga i studirati. Vidite cime se sve bave ove fakultetlije iz Velikog brata.

Od kad ubacise Mikija,onaj "kontas" se ne cuje.Znala sam da ce da izbace Tanju i bas mi je drago...Svesna sam toga da VB izbacuje ukucane,a ne gledaoci...

Novi ukucani...Od muskaraca mi pozitivno izgleda crnac.Ona crnka je simpaticna ali do jaja cudna,a ona druga ce da ih zajebava,ali na pametan nacin...

p.s Natasa strahuje za Micka

rekla sam-Nije losa devojka ali nije ni extra!sasvim normalna devojka,meni je drago da je usao neko iz mog mesta,mada se ona vise predstavlja da je iz N.S.,i kao da je sramota da kaze da je iz malog grada,to mi je malo glupo,ja bi rekla istinu pa i da sam dosla sa nekog salasa,ljudi se neocenjuju po tome oakle su dosli.

Od kad ubacise Mikija,onaj "kontas" se ne cuje.Znala sam da ce da izbace Tanju i bas mi je drago...Svesna sam toga da VB izbacuje ukucane,a ne gledaoci...

Novi ukucani...Od muskaraca mi pozitivno izgleda crnac.Ona crnka je simpaticna ali do jaja cudna,a ona druga ce da ih zajebava,ali na pametan nacin...

p.s Natasa strahuje za Micka

u potpunosti se slazem sa ovim postom:wink:

Pa da...
a sve je to smislejno,sad i da Miki bude nomivan nece glasati za njega da bi dali novac u dobrotvorne vrhe(mada tu izbacuje VB,a ne gledaoci)...tako da sve je to smisljeno...Veliki mozgovi rade u timu VB,i ne verujem da bi tak tako izbacivali...

Evo npr Bureka su izbacili da bi ukucani pokazali ko su ustvaru...

Miki i treba da pobedi, necemo da budemo kao sto kazu za Srbe da prvo nekoga podignu do neba a onda hoce sve to da mu ospore sto je postigao. I od ostalih ukucana svako ima priliku da privuce simpatije gledalaca kao Miki ali nikome to ne uspeva. Miki nema dostojnog protivnika.

Svi mogu da vide da nije najvaznije zavrsiti fakultet, ali je mnogo vazno upisati ga i studirati. Vidite cime se sve bave ove fakultetlije iz Velikog brata.

Naravno da je najvaznije zavrsiti faks,ako ga vec upises!U cemu je poenta onda tog studiranja ako ga ne privedes kraju?Samo da kazes-ja bila na faksu?!:shock:Svasta.Da se ne razumemo,ne mislim da si pametniji od nekih koji nemaju faks ako si student,ju,ima morona s faksom samo tako!A i veoma inteligentnih ljudi bez...iz materijalnih il nekih drugih (opravdanih) razloga ga nisu upisali a sposobni su.ALI,AKO ga upises...zavrsi ga.Inace potrosio si godine bzvz.
Sto se ovih u VB tice,mislila sam u smislu-striptizete,konobarice,go-go igracice...i taj milje ljudi.I svi smo non stop govorili da su ubacili samo dno drustva...tako mu dodje jbg:-? a sad odjednom ubacili sve sa fakultetima.Sem crnca,al njemu je oprosteno...jer je crnac:lol:

Naravno da je najvaznije zavrsiti faks,ako ga vec upises!U cemu je poenta onda tog studiranja ako ga ne privedes kraju?Samo da kazes-ja bila na faksu?!:shock:Svasta.Da se ne razumemo,ne mislim da si pametniji od nekih koji nemaju faks ako si student,ju,ima morona s faksom samo tako!A i veoma inteligentnih ljudi bez...iz materijalnih il nekih drugih (opravdanih) razloga ga nisu upisali a sposobni su.ALI,AKO ga upises...zavrsi ga.Inace potrosio si godine bzvz.

I ja cu ga zavrsiti, za 5 ili 6 godina, ili 7. Medjutim, ne mislim da je za sve ljude poenta da ga zavrse, nego samo za mene, jer mi je takav plan.Znam sta hocu. A za sve studente uopsteno poenta je da upoznaju ljude, gradove, da nauce da se ponasaju na visokom nivou, i da razgovaraju na visokom nivou. To ne mogu svi studenti, ali vecina dobro napreduje u smislu "Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem".

Sto se ovih u VB tice,mislila sam u smislu-striptizete,konobarice,go-go igracice...i taj milje ljudi.I svi smo non stop govorili da su ubacili samo dno drustva...tako mu dodje jbg:-? a sad odjednom ubacili sve sa fakultetima.Sem crnca,al njemu je oprosteno...jer je crnac:lol:
Vi'š ovo je, ipak, poenta svega!! Mo'š ti da joj pišeš stranice i stranice objašnjenja o tome, i ona tebi stranice i stranice o nečem sasvim pedesetom, ali na kraju se, ipak, NEĆETE RAZUMETI!! :lol:

PREVARA!!!
Tajna Mikijevog zadatka-nije nego.Sve je lepo smisljeno.Miki je UPOZNAT sa pravilima svog zadatka,pa je vec smanjio humanitarni fond za 500 evra,njegov problem,njegov zadatak!!!Samo moram da konstatujem da je uzasna sramota koliko jedan covek nema samokontrolu u ni u nekim ozbiljnim stvarima-van svake pameti!To ce vec da se odrazi na njegovu KVAZI popularnost,nicim zasluzenu,kada izadje iz kuce.Treba da cuva zadatak u tajnosti!!!C,c,c,c ali zar ukucani mogu da otkriju njegov zadatak-NEMOGU.
ALI nije uredu da se od glavnog fonda za pobednika oduzima novac!Nemoze jedan covek da raspolaze fondom za pobednika.Ukucani NISU UPOZNATI sa tim niti mogu da ga sankcionisu nominacijama,a mi izbacivanjem!Lepo smisljeno od strane EMOTION-a!
Ukucani svoj budzet dobiju na osnovu toga koliko uspesno izvrsavaju zadatke-na osnovu pravila-to finansira EMOTION;sada prakticno sami sebe finansiraju od fonda glavne nagrade!To je sramota za EMOTION.Uzasno!
Usli su u kucu za nagradu od 100 000 evra i to niko nemoze da im umanjuje,ni EMOTION,a pogotovo da oni sami nisu upoznati sa tim!!!!!To je kradja.I slazem se da EMOTION-u treba oduzeti licencu!!!!!!!!

Sve ovo je zaista van svake pameti!Izaista je neverovatna i do sad nevidjena sramota!Na fin nacin,naizgled neprimetan,. se uzima novac na ocigled gledalaca,a opravdanje je Mikijev zadatak! Fond za pobednika nema nikakve veze sa tim(ima humanitarni fond oa neka od njega oduzimaju-SAMU SU TAKLO IZABRALI).

@ preduzetnikk
pishe u novinama da tje se samo njemu(mikiju) umanjiti nagrada ukoliko pobedi.....shto se naravno netje dogoditi:lol: takodje je dobio ponudu da se bori za 100 000 evra, ali tje mu se tada u narednih 5 nedelja za svaki prekrshaj oduzimati po 1000 evra

veliki-brat_velika.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back