Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da citas malo pazljivije ovaj forum, uvidio bi da ja nemam nista protiv Wiklera,cak mi je i simpatican a prema AJsu sam ravnodusna.Bolji on nego Era kazem ja.
A sad, da se odusevljavam sa njima,ne odusevljavam...kao ti i slicni tebi.
Da li su OK,jesu...vise manje jesu...
Da li se foliraju...foliraju se,na svoj nacin ali se foliraju.

pazi ovako zamisli tunel sa dva izlaza i skroz je mracan sa jedne strane a malo je osvetljen sa druge i sad ti si u mracnom delu a ja u osvetljenom, vidim izlaz i sta je napolju i kazem ti, a ti mi kazes ne to nije tako napolju je ovako kako se vidi iz mog mracnog dela.
e sad ja ajsa i skaja znam par godina i stvarno se ne palim u fazonu ja ih znam ovo ono ali stvarno znam kakvi su i kako se ponasaju ceo zivot i tako je u vb, a ti i svi slicni tebi mi pricate neke fore kao foliraju se ovo ono ja ti kazem NE FOLIRAJU SE takvi su i to je realnost

ako mozes voleo bih da povezes i skapiras ove dve teme...
p0z

ako je mimi tako ptrijahalna i dobra dewojka-zašto nosi tolike silikone....koji vam je....pa ona ima 24 god.......koja bi patrijahalna devojka stavila silikone gde god mogu da se stawe?????????
Za nju je ona pesma:
I am barby girl,in a barby world.........you can wash my hair,take me every where...........

xaxa Niksic
xa,mozda i nije toliko los grad
nisam ga bas precesljao
igrao sam par puta na Stadionu Sutjeske
dobro je sredjen
al ako vecina vas prica ka ona Mimi
onda stvarno pakao

pazi ovako zamisli tunel sa dva izlaza i skroz je mracan sa jedne strane a malo je osvetljen sa druge i sad ti si u mracnom delu a ja u osvetljenom, vidim izlaz i sta je napolju i kazem ti, a ti mi kazes ne to nije tako napolju je ovako kako se vidi iz mog mracnog dela.
e sad ja ajsa i skaja znam par godina i stvarno se ne palim u fazonu ja ih znam ovo ono ali stvarno znam kakvi su i kako se ponasaju ceo zivot i tako je u vb, a ti i svi slicni tebi mi pricate neke fore kao foliraju se ovo ono ja ti kazem NE FOLIRAJU SE takvi su i to je realnost

ako mozes voleo bih da povezes i skapiras ove dve teme...
p0z

Pajo,ne pričamo.Mimi stvarno oteže do maksimuma...baš smo se ja i jedna drugarica smijale danas njenom akcentu ( i ona je iz Nikšića)...ne volim da se smijem akcentu,ali kad mi je blizak,moram malo :mrgreen: ''Kaliniću spaffffffsi me odavdeee''.Meni je to simpa.Bolje da tako priča nego da se pretvara da je Beograđanka.
All Eyes On Me dje si da me branis :D?jA se ponosim svojim akcentićem :mrgreen: ne čuje se mnogo,ali da ga imam imam ga :mrgreen:
Pajo,odakle si?
cns/Kimi neću da se svađam sa tobom.stvarno mi to nije cilj.imamo različita mišljenja ti si drzak,generalizuješ...no dobro.

Pa eto danas je dan proglashenja pobednika(kad pre...) pridruzujem se raspravi....
Inache cela tema se pretvorila na raspravu o bad copy-ju i eri ft.milic....
od onog dana kada sam ja prestala da postujem mnoooooooogo toga je isprichano.......
Tog dana sam prestala da postujem jer sam shvatila da se o ukusima ne raspravlja....
Sinoc mi je bilo veoma krivo shto je ispao Wikler(ima dosta vashih postova u vezi toga uglavnom ste reagovali na to kao svi ste happy,a nije mi jasno odkud onoliko glasova na nashoj anketi...)
Vidim takodje svi ste za Milica ili Mimi(barbika)
JA navijam za ajzaka.....Bila sam uz njega(njih) od pochetka do kraja....gotovo....

Pajo,ne pričamo.Mimi stvarno oteže do maksimuma...baš smo se ja i jedna drugarica smijale danas njenom akcentu ( i ona je iz Nikšića)...ne volim da se smijem akcentu,ali kad mi je blizak,moram malo :mrgreen: ''Kaliniću spaffffffsi me odavdeee''.Meni je to simpa.Bolje da tako priča nego da se pretvara da je Beograđanka.
All Eyes On Me dje si da me branis :D?jA se ponosim svojim akcentićem :mrgreen: ne čuje se mnogo,ali da ga imam imam ga :mrgreen:
Pajo,odakle si?
cns/Kimi neću da se svađam sa tobom.stvarno mi to nije cilj.imamo različita mišljenja ti si drzak,generalizuješ...no dobro.

ok onda iskuliraj stvari o kijima nista ne znas...

Pa jesam li rekla da ne znam nishta o njoj da se nije pojavila u vb ne bih nishta znala o njoj!

ISPAO MILIC!!!!!!!!!!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,POBEDJUJE AJZAK BARABCHINA......
WOOOOOOHOOOOOO

Svim fanovima milica v. se izvinjavam zbog ovakve reakcije,ali to je jache od mene,jeste bio je uvek lik,i sve to ali je ajs=ajs.....

ma ne mogu da verujem da je militj izashao....boze,ako pobedi onaj primitivac ajs....strashno....a i mimi folirantkinja,kao hotje da izadje,a sad se raduje shto je ostala.....ma katastrofa.....a publika-sve klinci 94 95 godishte iz mog kraja...i navijaju za ajsa....patjenici....:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back