Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anabela je prosta u glavi. To me nimalo ne cudi za koga je bila udata. Moje pitanje je, sta je ona to uradila da dodje do para? Samo je otvarala usta,nije cak ni pevala. Milan je radio razne poslove,ona je umislila da moze da bude pevacica a bivsi muz reper :hahaha:. Iz koje je ona price? :dontunderstand:

Jel znate za onaj intervju ,gde su odvojeno odgovarali na ista pitanja ? Pa je na pitanje voditelja ( novinara ,nebitno ) "Koje vam je najneobicnije ( tako nesto ) mesto gde ste vodili ljubav ?" ,Gazment odgovorio "U kolima" a Anabela ..."U guzu" :hahaha: !!!

Nemoj da mešaš ljude koji stvarno imaju problema od rođenja i koji bi sve dali da budu zdravi i da normalnI u životu funkionišu kao sav normalan svet...nema veze neko ko je rođen gluv,slep od rođenja ili invalid,sa ovom kreaturom iz Makedonije i njemu sličnim.Po izjavi njegove babe,koja je to javno na TV-u rekla,boki je rođen kao normalno dete koje je vremenom počeo da se kroz igru i šalu oblači u žensku odeću i da uzima razne šminke.Po izjavi njegove bake uvideo je kasnije da mu to može doneti i koristi ako se počne baviti šou biznisom.
Dakle,ne vidim šta je meni ovde nije jasno i šta tu ne shvatam: Rođen normalan,kroz život (razmažen do bola od svojih roditelja,gde smo se i sami uverili) počeo da se glupira i na kraj ispao nakaradni zinzov.
Čemu strah???
Pa strah me je da sutra kada ovakvi počnu da traže "svoja prva" stvarno ne dobiju svoja prava...ako ne može svoja prava da ima bolestan čovek koji godinama vapi i kuka na sva vrata raznih ambulanti i bolnica jer ne može i nema snage da izađe na ulicu i traži pomoć,ako ne može da ima svoja prava radnik koji je ostao bez posla i bez svoje krivice je ostavljen na ulicu i država mu dovela njegovu porodicu na ivici bede E ONDA NE TREBA NI NEKI BOLESNIK KOJI NIJE HTEO A MOGAO JE NEŠTO DA UČINI ZA SEBE DOK JE BILO VREME.

Ja bih tebe tako slatko banovao zbog tog govora mrznje...Ljubi te tvoj Seselj!

Nemoj da mešaš ljude koji stvarno imaju problema od rođenja i koji bi sve dali da budu zdravi i da normalnI u životu funkionišu kao sav normalan svet...nema veze neko ko je rođen gluv,slep od rođenja ili invalid,sa ovom kreaturom iz Makedonije i njemu sličnim.Po izjavi njegove babe,koja je to javno na TV-u rekla,boki je rođen kao normalno dete koje je vremenom počeo da se kroz igru i šalu oblači u žensku odeću i da uzima razne šminke.Po izjavi njegove bake uvideo je kasnije da mu to može doneti i koristi ako se počne baviti šou biznisom.
Dakle,ne vidim šta je meni ovde nije jasno i šta tu ne shvatam: Rođen normalan,kroz život (razmažen do bola od svojih roditelja,gde smo se i sami uverili) počeo da se glupira i na kraj ispao nakaradni zinzov.
Čemu strah???
Pa strah me je da sutra kada ovakvi počnu da traže "svoja prva" stvarno ne dobiju svoja prava...ako ne može svoja prava da ima bolestan čovek koji godinama vapi i kuka na sva vrata raznih ambulanti i bolnica jer ne može i nema snage da izađe na ulicu i traži pomoć,ako ne može da ima svoja prava radnik koji je ostao bez posla i bez svoje krivice je ostavljen na ulicu i država mu dovela njegovu porodicu na ivici bede E ONDA NE TREBA NI NEKI BOLESNIK KOJI NIJE HTEO A MOGAO JE NEŠTO DA UČINI ZA SEBE DOK JE BILO VREME.

Uh ala si ti zapenio. Stvarno čemu tolika homofobija i zašto upoređivati prava homoseksualaca sa bolesnim ljudima i njihovim pravima. Da je sreće pa da svaki čovek ima svoja prava, ali malo sutra u zemlji Srbiji čini mi se.
Stvarno mi nije jasno zašto bilo kome smeta Boki ili njemu sličan. Da mi sutra napamet padne da na pijacu odem u mini suknji a prešla sam pet banki, digla bi se frka u ovom mom vilajetu do neba. Niko ne bi bio pošten pa da kaže da li mi minić stoji dobro ili loše, da li imam noge i figuru za to već bi se digla frka da sam matora i kako me nije stid pored odraslih sinova... bla bla bla. Možda nema veze jedno s'drugim, ali ja tako nekako shvatam stvari. Mislim, koga boli uvo ako ja sutra obučem mini suknju ili ako taj Boki voli da se obuče kao žensko. Sigurna sam da moji sinovi zbog Bokija neće postati isto što i on, a oni koji su različiti na bilo koji način, kad-tad će naći način da se eksponiraju i pokažu svoju različitost bilo to nekom drago ili ne.

Za ta prava i tome slično je Boris SC ili tako nekako je prvi postavio to o njima.
Za prava ljudi u Srbiji naši dobri političari a i pojedine javne ličnosti sa estrade su se setili kada su p.deri i l.zbejke počeli da se keze na sva usta preko medija kako im trebaju "nekakva prava" :dontunderstand:
Tebe kao žensko još i nekako i nekako razumem,jer žena ženu razume pa ti i ne smeta toliko :ok:
Za sinove nemoj da budeš sigurna,kako je krenulo masovno reklamiranje trandža i ostalih n.kaza ništa nije sigurno.

Za ta prava i tome slično je Boris SC ili tako nekako je prvi postavio to o njima.
Za prava ljudi u Srbiji naši dobri političari a i pojedine javne ličnosti sa estrade su se setili kada su p.deri i l.zbejke počeli da se keze na sva usta preko medija kako im trebaju "nekakva prava" :dontunderstand:
Tebe kao žensko još i nekako i nekako razumem,jer žena ženu razume pa ti i ne smeta toliko :ok:
Za sinove nemoj da budeš sigurna,kako je krenulo masovno reklamiranje trandža i ostalih n.kaza ništa nije sigurno.

Ne brinem za sinove po tom pitanju. Hvala bogu pokazali su i dokazali da vole cure a ne momke, ah mene srećne. Priznajem, ne znam kako bih se osećala da i jedan od njih izgleda kao Boki, da se tako oblači i ponaša, ali ipak nemam ništa protiv ljudi kao što je on. Njegova stvar šta će i kakav će biti, a moja stvar je da ne zabadam nos u njegove stvari i da ga mrzim samo što je drugačiji od mene, tebe..........

Sto se Bokija tice, njegov izgled i ponasanje jesu nakazni,ali to nema nikave veze sa pitanjem prava homoseksualaca.
Verujem da se gay i lezbejska populacija ne bi oglasavala da su im prava u Srbiji ista kao i svim drugim gradjanima. Ako je vec priroda udesila da osobe istog pola mogu da se vole, logicno je da imaju potrebu, kao i heteroseksualna vecina, da se drze za ruku ili da zive zajedno. Druga je stvar sto stvari ne mogu da se menjaju preko noci, a hvala Bogu i ne treba da se menjaju tako brzo, jer bi pozitivne promene povukle i neke negativne.

Ali treba imati na umu da se celokupna gay i lezbo populacija u Srbiji (koje ima oko 10% kao svuda u svetu), ne treba izjednacavati sa sacicom najglasnijih koji su, u najamnju ruku, gadni sa svojom mrznjom i heterofobijom (setite se kako su pljuvali Dan porodice, kao da je porodica kao institucija nesto sto treba kritikovati). Kao uostalom sto nisu ni sve hetero zene ''kur*e'' ni svi hetero muskarci ''svaleri''.

Treba da, kao covek, imas na umu da tim ljudima nije jednostavno jer su svesni svoje razlicitosti u okruzenju koje je bezrazlozno na njih ogorceno. Jer, realno, na koji nacin tebe ili mene neko od njih ugrozava?

Ne brinem za sinove po tom pitanju. Hvala bogu pokazali su i dokazali da vole cure a ne momke, ah mene srećne. Priznajem, ne znam kako bih se osećala da i jedan od njih izgleda kao Boki, da se tako oblači i ponaša, ali ipak nemam ništa protiv ljudi kao što je on. Njegova stvar šta će i kakav će biti, a moja stvar je da ne zabadam nos u njegove stvari i da ga mrzim samo što je drugačiji od mene, tebe..........

Normalno da je njegova stvar kako će se oblačiti ali je više nego ružno tako nešto videti javno na TV-u i gledati ga u onim haltericama i bundicama gde umesto neke zgodne ženske da vidiš,ti vidiš (izvini ali tako je) - nakazu.

Sto se Bokija tice, njegov izgled i ponasanje jesu nakazni,ali to nema nikave veze sa pitanjem prava homoseksualaca.
Verujem da se gay i lezbejska populacija ne bi oglasavala da su im prava u Srbiji ista kao i svim drugim gradjanima. Ako je vec priroda udesila da osobe istog pola mogu da se vole, logicno je da imaju potrebu, kao i heteroseksualna vecina, da se drze za ruku ili da zive zajedno. Druga je stvar sto stvari ne mogu da se menjaju preko noci, a hvala Bogu i ne treba da se menjaju tako brzo, jer bi pozitivne promene povukle i neke negativne.

Ali treba imati na umu da se celokupna gay i lezbo populacija u Srbiji (koje ima oko 10% kao svuda u svetu), ne treba izjednacavati sa sacicom najglasnijih koji su, u najamnju ruku, gadni sa svojom mrznjom i heterofobijom (setite se kako su pljuvali Dan porodice, kao da je porodica kao institucija nesto sto treba kritikovati). Kao uostalom sto nisu ni sve hetero zene ''kur*e'' ni svi hetero muskarci ''svaleri''.

Treba da, kao covek, imas na umu da tim ljudima nije jednostavno jer su svesni svoje razlicitosti u okruzenju koje je bezrazlozno na njih ogorceno. Jer, realno, na koji nacin tebe ili mene neko od njih ugrozava?

Ovo što si sve naveo je ta moderna bolest koja se sve više i više širi...imaš ljudi koji od rođenja imaju muku sa podeljenošću u sebi i ispovesti tih ljudi su stravična ali kao i što društvo navede čoveka na drogu ili nešto slično tako ih navede i na homosex.
Ako nešto nećeš onda nećeš ali njima je izgleda bilo da probaju (mnogi su to uradili jer nisu znali šta će sa sobom od dosade i rešili da probaju).
Evo ja završavam ovde priču o njima jer smo DEBELO skrenuli sa teme i nije mi bio cilj ali sam jednostavno morao da odgovorim na neke komentare.

Normalno da je njegova stvar kako će se oblačiti ali je više nego ružno tako nešto videti javno na TV-u i gledati ga u onim haltericama i bundicama gde umesto neke zgodne ženske da vidiš,ti vidiš (izvini ali tako je) - nakazu.

Ma viđam ja nakaze svakojake vrste a da nisu u haltericama i bundicama, a kao, muškarci od glave do pete.
Imam jednog komšiju koji je lep, zgodan, šarmantan, ma pravi mačo u svakom pogledu, a, kad vidi vraga, tuče ženu, tj. tukao je dok nije poblesavila i završila u ludari. Toliko je bila zaljubljena u njegovu pojavu (fizičku), da mu je sve opraštala u ime ljubavi dok na kraju kako rekoh ne ode tamo gde ode.:confused:

Čemu strah???
pa baba je lepo rekla: oblacili SU ga u musko dok nije izrastao 2m i poceo da se oblaci sam :D

... biti uljudan sa primitivcima i nasilnicima u vecini slucajeva je gubljenje vremena...jedino sto oni razumeju i postuju je kad im vratis istom merom...kad je onaj era vredjao i ogovarao lepu samo je crnogorka stala u njenu odbranu... dobar je bio i boki sa onom pesmicom
...a to da crnogorke psuju neko te slagao

Ne branim ja eru nego su svi takvi ali se radi tzv ''karijere'' suzdrzavaju poput lepe kojoj je svaka druga kako je ona prepuna plaketa i medalja sto pevacke sto kockarske bogate karijere..i kako ona boga ti mora da odradi insomniju na nivou da ne bi ispala ne talentovana..mislim smesno:lol:sto se tice ovog da su me lagali..da imam 12 god i ne svoje misljenje mogli bi..ovako rekoh da su sirove i bahate..prastaro vaspitane..ne da obavezno svaka psuje;)

Pun pogodak, u pravu si, ja se samo nadam da neće biti više ni jedne sezone, bila VIP ili obična, daleko im lepa Holandska kuća.

Pa naravno da ce biti jos ,i verovatno mnogo vise od jos 1 sezone ....vidis da su usli u stos sa uzimanjem para preko sms-ova i poziva 0900 ,a narod dokon ,naivan ,sta vec ,pa trosi pare na to kad nema za nesto drugo ...njesra :dontunderstand: !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back