Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako ćemo gledati po tome da li nagradu treba da dobije neko ko nema para ... onda bolje da igra ne postoji ....
To što je Anabela rekla, ne vidim da je išta loše .... I glupo je sažaljevati nekog ko nema para - nema jer konj sa 28 godina ne zna da zaradi (to nije njena mana, već njegova).

Ona je vrlo pristojna i kulturna devojka .... a gde si videla da je prosta, to bih baš volela da mi napišeš .... Mislim, šta je po tebi odraz prostote? To što je direktno udarila na tvog favorita, ili što ima mišljenje (kao i većina ukućana) da Švaba nije zaslužio pobedu?
Nemam ja tebi sta da objasnjavam sto je Anabela prosta.Ako ti to nisi videla i ako ti nije prostota zavlacenje ljudima iza ledja,onako na finjaka i ne kapiranje stvari,to je tvoj problem :roll:

Pa ako ćemo gledati po tome da li nagradu treba da dobije neko ko nema para ... onda bolje da igra ne postoji ....
To što je Anabela rekla, ne vidim da je išta loše .... I glupo je sažaljevati nekog ko nema para - nema jer konj sa 28 godina ne zna da zaradi (to nije njena mana, već njegova).

Ona je vrlo pristojna i kulturna devojka .... a gde si videla da je prosta, to bih baš volela da mi napišeš .... Mislim, šta je po tebi odraz prostote? To što je direktno udarila na tvog favorita, ili što ima mišljenje (kao i većina ukućana) da Švaba nije zaslužio pobedu?

meni npr. uopste nije bitno sad u celoj prici ko je dobio lovu...samo sam htela da prokomentarisem njeno ponasanje i ajd da to uradim na lep nacin...
po mom misljenju ponasala se kao napaljena klinkica,i isto tako po meni ona nije zasluzila ni u finale da udje...zase*e pa onda ide okolo i trazi neku utehu..:roll:...a onaj sekin bivsi je zavukao samo tako...
al dobro...

Pa ceeekaj, paa ne moze to takoo! Mora da se izogovaraju Boki i co, taman do pocetka sledecag serijala...:lol: btw A je l cuo nekad neko za Bokija do sada?? Poznat je kao moja baba...:roll:

Samo da znas ...da je Boki u FYROM extra-mega-giga star ...bas je poznat tamo odakle su ga poslali ,pa se jos i sam istripovao kako je VIP . Recimo da je on makedonska Jelena Karleusa :hahaha: !

Anabela je osoba kojoj stalno treba dokazivati emocije i sama je rekla da je nesigurna prilicno i da cesto posecuje psihologa... meni je ona bas jedno divno ranjivo i krhko stvorenje, prava "zena". Bas mi je draga...
A sto se Mladena tice on je u kucu usao kao "bivsi decko Seke Aleksic", znaci slava koju su pre ulaska u kucu imali on i Anabela se ne moze se uporediti... U njihivom odnosu na zalost mnogo vise moze da "izvuce" Mladen u smislu popularnosti nego Anabela... Ali to njoj ni ne treba, za nju se zna za razliku od Mladena...

A najvise su me nervirali ovi dusebriznici koji pustaju komentare tipa "Anabela sram te bilo imas dvoje dece.... " Missssim ko da je zena pa nesto radila u kuci osim poljubaca.... To sto je razvedena i ima dvoje dece ne znaci da je emotivno sakata.....

Pa stvarno ako si odrasla na kojoj planini zivis kad pljujes nekog na onaj nacin:lol:ti ne procenjujes objektivno vec ti se ona ne dopada pa je pljujes sta god uradila:ok:

cakaj...a ko je pljuje?sta?sad je ja pljujem zato sto sam rekla da po mom misljenju nije zasluzila da udje u finale i zato sto mislim da se ponasala kao napaljena klinka...ma daaaj..
i procenjujem objektivno,nemoj da mi govoris ko mi se dopada a ko ne jer neznas...da se bilo koja ponasala tako isto bih rekla.....i novi sad nije planina...:lol:

I dalje ne vidim KAKO se ona to neprimerno ponasala po tvojim merilima..da ne pominjem druge koji se nisu nicim istakli i zasluzili da udju u finale..ervin jeste ok covek ali sve u svemu svi su bledi..mnogo bolje je bilo ne vip izdanje

Al bas neverovatno kako ti i vecina moze da se udubi u nesto izmedju redova kad nekog ne gotivi a recimo lepa ima ocigledne komplekse sto nema decu i nize vrednosti sto ne moze da se prehrani na osnovu od izvora 2 putica i iskobelja iz zaborava..al se to ne racuna

Nije tacno..pljuvao sam samo bokija jer je ocigledno antipatican i iritantan..pricam o necemu sto svi znamo a kao cutimo..a suze se izmedju redova kometarisu kao preterano foliranje..daj objektivan argument koji se iz aviona vidi i on je dovoljan..i nema potrebe da nesto mi izvlacimo ako je prvi utisak dovoljan koji oni sami zele o sebi ostaviti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back