Ово подвучено се праве да нису видели!
Prave se konstantno.
Prvo odvale glupost milenijuma-imam prava da radim sta hocu sa svojim telom........kada im u 2 prosto prosirene stavis do znanja da tudje telo ne moze biti tvoje telo(logicno

),onda krene nebuloza br. 2.......kazne nece uroditi plodom,broj abortusa ce biti isti samo ce se iskradati.....i sad kako ti boodali da objsnis da se ukine kaznjavanje lopovluka da bi u roku od 5 sati izbio treci svetski rat.........toliko o tome koliko zakon ne vredi.
A onda mantra o musko zenskim odnosima,samoubistvima itd.
Poneki malo gluplji i bezobrazniji pocne da zasniva svoju tezu na osnovu 0,1% slucajeva kao sto su silovanja,moguca smrt majke itd a VEOMA DOBRO su procitali xy puta da bi se u tom slucaju dozvolio.......
Ali sta vredi kada su oni nagovorili(naterali) svoje sestre,devojke,shvalerke ili su sami izvrsili,pa im sad ni jedan argument nije potreban........jednostavno ljudi to dozivljavaju kao napad na sebe(sto i jeste) i to je to.
Ljudski sebichluk nema granica.
E ti bas znas da je jedno u milion

Pa stani, ja treba da u svakom postu objasnjavam da argument silovanja nije najbitniji argument, i da je najbitniji argument
PRAVO ZENE NA TELESNI INTEGRITET.
Ili pratite celu temu, ili gledajte Skupstinu na RTS-u, zanimljiva je...
Znam ja,znas ti a znaju i svi.
Stani polako........nemoj da pises tu rec-argument,jer tvoja strana nema ni jedan jedini dok strana za zabranu ima par miliona istih.......stavise,ovo je jedini slucaj kada sam u zivotu video toliki neskald.
Ovo samo po sebi ne moze biti argument,jer zena kao prvo nema prava da raspolaze sa tudjim tj. ocevim detetom,a kao drugo nema prava da raspolaze sa tudjim zivotom.
A te mantre ostavi za neku budalu,chush telesni integritet.
Nema bre pravo da ubija i kraj.