Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

..i da moguci seksualni odnos nije prekinut odbijanjem jednog od uchesnika, rezultirao bi novim zivotom..
..i da putovanje spermatozoida nije prekinuto gumenim zidom, rezultiralo bi novim zivotom..
..pa i da prekinuti snoshaj nije prekinut, rezultirao bi novim zivotom.. :roll:

..i apstinencija i kontracepcija su onda unishtavanje potencijalnog zivota.. :neutral:

nisi trudna ako je koriscen kondom,nisi trudna ako nisi imala seks.odnos,zar ne:think:

Znas, za nekog kome je nick takav kakav je tebi, imas previse poverenja kada je u pitanju nadvladavanje razuma nad seksualnim nagonom...

Ljudskim bicima i jeste svojstveno prevladavanje razuma nad nagonom, ko nije sposoban da savlada seksualni nagon, bes i slicne porive neka potrazi lecenje.

Kao i uvek, da se stvarno desi zabrana abortusa, muskarce ce da bude bas briga, a zene ce da razmisljaju 'ma valjda nisam ja taj baksuz, izvadice ga na vreme, rekao je'. Ovde mislim o onim neodgovornim muskarcima i zenama kojima se i desavaju ovakvi ispadi.

Nece da ih bude bas briga ako se uvede efikasan sistem alimentacija i izdrzavanja te dece i od strane muskarca.

..a ti bi to izvoooozio..? :lol:
..eto leka i za ekonomiju ove zemlje.. :roll:

U Srbiji imas ogroman broj parova koji nemaju decu a zele da ih usvoje.

.
..ljudski zivot pochinje rodjenjem..
..ono shto nije sposobno da funkcionishe nezavisno od tela majke nije samostalni zivot..

Kakav debilitet. Ljudski zivot pocinje zacecem, tu je ispravan broj hromozoma, tu je kombinovani genetski materijal majke i oca, tu su faze razvoja kroz koje prolazi svako ljudsko bice... Dakle to je nesumljivo ljudski organizam a ne teleci ili riblji ili ne znam ti ja sta.
Ni novorodjence nije sposobno da prezivi bez majke, pa sta to dokazuje?
Sledeci put malo razmisli pre nego sto nesto napises.

To me zanima- po meni zivot pocinje rodjenjem, kada po vama pocinje zivot ?

Zivot pocinje formiranjem organa ploda i njegovim funkcionisanjem u utrobi. Dete vec ima sve formirane organe do rodjenja i cuje,oseca,iskazuje nezadovoljstvo i srecu... A taj sebicluk i tvrdnja da nije zivot dok se ne rodi je smesna. Znaci prevremeno rodjeno dete nije zivot?

Ma sve ako ce ih naterati... Evo kao sto nas je zakon naterao da ne koristimo piratske diskove...:roll:

Stvarno,trebao bih da prekinem razgovor,kakvih sve ljudi ima.

Toliko zlobe,pakosti u ljudima :(

Konstantno nabraja najgluplje primere i one koji mu odgovraju......

Da ponavljam kako bi za 5 sati izbio 3 svetski rat da nema krivicnog dela kradje,razbojnisva itd nema ni potrebe.

Svo vreme glumatras neku inteligenciju a sada ladno tvrdis da isto delo ako je slobodno i ako je zprecena kazna od 5 godina ce biti u istom procentu.......i sad mi ti reci,koliko podmukao treba da budes da ovako nesto izjavis?posto ovo je glupom jasno kao i pametnom.

A ti zlobni su najveci zagovaraci nekog shatro mira.......

Nece da ih bude bas briga ako se uvede efikasan sistem alimentacija i izdrzavanja te dece i od strane muskarca.

..30% od 0 dinara je 0 dinara alimentacije..

U Srbiji imas ogroman broj parova koji nemaju decu a zele da ih usvoje.

"Godišnje se usvoji oko 120 dece, dok na jedno dete u proseku čeka četiri do pet parova"
4-5x120 je 200 000 godishnje? :think:

http://www.danas.rs/vesti/hronika/p..._starijeg_od_10_godina_.3.html?news_id=151064

Ni novorodjence nije sposobno da prezivi bez majke, pa sta to dokazuje?
Sledeci put malo razmisli pre nego sto nesto napises.

..novoredjenche je sasvim sposobno da prezivi sa tatom, npr..
..evo, dacemo tati oplodjenu jajnu celiju, nek je gaji.. :neutral:

Back