- Poruka
- 62.443
A sta su sa tobom uradili?
Ovaj fazon nije ni smesan, ali rekoh da ne mislis da nisam shvatio poentu .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta su sa tobom uradili?
A uostalom, niko nije odgovorio sta da se radi sa svom tom 'neabortiranom' decom ? Na silu cete naterati roditelje da vrse roditeljska prava, ili cete ih smestiti u sirotista ?
....da vas chujem, moralni chistunci..
Da li je za vas ubistvo kad se guta ona pilula koja deluje 72 sata posle odnosa ?
....da vas chujem, moralni chistunci..
Da li je za vas ubistvo kad se guta ona pilula koja deluje 72 sata posle odnosa ?
drugo, kad bi abortus bio zabranjen, ljudi bi jednostavno vise pazili tokom seksualnih aktivnosti jer ne bi imali tu opciju da uvek jednostavno izvrse abortus i time rese sve svoje probleme
prvo, u svakoj zemlji na planeti postoji vise parova koji zele decu nego sto ima dece po domovima, birokratija je kriva sto uopste deca po domovima provedu godine
svako nasilno prekidanje ljudskog zivota je ubistvo
..a ti bi to izvoooozio..?
..eto leka i za ekonomiju ove zemlje..
..ljudski zivot pochinje rodjenjem..
..ono shto nije sposobno da funkcionishe nezavisno od tela majke nije samostalni zivot..
Pilula se uzima ukoliko devojka sumnja da je doslo do moguceg zaceca nece je uzimati svaki dan naravno. Cak i to moze biti prevencija abortusa,ali ponavljam pilula se nesme uzimati cesto sto opet predstavlja problem nekim zatucanim osobama.
..
..ono shto nije sposobno da funkcionishe nezavisno od tela majke nije samostalni zivot..
Kao i uvek, da se stvarno desi zabrana abortusa, muskarce ce da bude bas briga
ma dobro to, tu se slazem, pitao sam nesto drugo- Po istoj vasoj logici po kojoj je abortus ubistvo, i ova pilula je ubistvo. I kod te pilule se jajna celija najcesce oplodi, samo se ne 'ugnjezdi' u matericu (ne znam strucnije objasnjenje, ali to je sustina).
ali ako taj proces ne bi bio prekinut rezultirao bi novim zivotom
ma dobro to, tu se slazem, pitao sam nesto drugo- Po istoj vasoj logici po kojoj je abortus ubistvo, i ova pilula je ubistvo. I kod te pilule se jajna celija najcesce oplodi, samo se ne 'ugnjezdi' u matericu (ne znam strucnije objasnjenje, ali to je sustina).
..i da moguci seksualni odnos nije prekinut odbijanjem jednog od uchesnika, rezultirao bi novim zivotom..
..i da putovanje spermatozoida nije prekinuto gumenim zidom, rezultiralo bi novim zivotom..
..pa i da prekinuti snoshaj nije prekinut, rezultirao bi novim zivotom..
..i apstinencija i kontracepcija su onda unishtavanje potencijalnog zivota..![]()
Opet - odakle ti ta ideja? Postoje i DNK analize 21. je vek,utvrdjivanje ocinstva nije toliko komplikovano. Najjace je sto zagovornici abortusa se hvale da je to moderno dostignuce. Vadjenje klestima zivog ploda iz utrobe majke je moderno.
Obrazovanje podhitno.
..i da moguci seksualni odnos nije prekinut odbijanjem jednog od uchesnika, rezultirao bi novim zivotom..
..i da putovanje spermatozoida nije prekinuto gumenim zidom, rezultiralo bi novim zivotom..
..pa i da prekinuti snoshaj nije prekinut, rezultirao bi novim zivotom..
..i apstinencija i kontracepcija su onda unishtavanje potencijalnog zivota..![]()
Mislim, bice ih bas briga tokom sexualnog cina, citiraj celu recenicu da se vidi poenta. Ti mislis da ce DNK analiza naterati muskarce da budu pazljiviji tokom sexa ?
Ova pilula je teoretsko ubistvo isto kao sto je i ubistvo ejakulacija u kondom ili van vagine.
Jedan od tih milion spermatozoida je mogao biti taj koji bi oplodio jajnu celiju. I kontracepcija je po tome ubistvo jer ubija spermatozoide. Ne moze se porediti neporedivo.
Sve je to potencijalno, ovo je vec formiran zivot za koji zatucani smatraju da je zenski organ.
Gde to pise? To sto nije samostalno ne znaci da nije zivo bice koje cuje,oseca,reaguje...
U sustini bolje je zabraniti uopste ovakvim osobama i da imaju decu.
Ova pilula je teoretsko ubistvo isto kao sto je i ubistvo ejakulacija u kondom ili van vagine.
Jedan od tih milion spermatozoida je mogao biti taj koji bi oplodio jajnu celiju. I kontracepcija je po tome ubistvo jer ubija spermatozoide. Ne moze se porediti neporedivo.
Gde to pise? .
..pilula ubija oplodjenu jajnu celiju..
..pa neka taj formiran zivot zivi sam, ako je formiran..?
Ali jajna celija je vec oplodjena, kod ejakulacije u kondom nema oplodnje, kod ove pilule se sprecava da se vec oplodjena jajna celija 'ugnjezdi' u matericu. Po vama je oplodnja valjda taj trenutak sta je nesto ubistvo, a sta ne, a ne kad se ta oplodjena jajna celija razvija u materici ? Ili je za jednacinu zivota po vama bitna i materica.
To me zanima- po meni zivot pocinje rodjenjem, kada po vama pocinje zivot ?