Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

.. :ok: ..da vas chujem, moralni chistunci..

prvo, u svakoj zemlji na planeti postoji vise parova koji zele decu nego sto ima dece po domovima, birokratija je kriva sto uopste deca po domovima provedu godine

drugo, kad bi abortus bio zabranjen, ljudi bi jednostavno vise pazili tokom seksualnih aktivnosti jer ne bi imali tu opciju da uvek jednostavno izvrse abortus i time rese sve svoje probleme

Da li je za vas ubistvo kad se guta ona pilula koja deluje 72 sata posle odnosa ?

naravno da jeste.
svako nasilno prekidanje ljudskog zivota je ubistvo

drugo, kad bi abortus bio zabranjen, ljudi bi jednostavno vise pazili tokom seksualnih aktivnosti jer ne bi imali tu opciju da uvek jednostavno izvrse abortus i time rese sve svoje probleme

Znas, za nekog kome je nick takav kakav je tebi, imas previse poverenja kada je u pitanju nadvladavanje razuma nad seksualnim nagonom...

Kao i uvek, da se stvarno desi zabrana abortusa, muskarce ce da bude bas briga, a zene ce da razmisljaju 'ma valjda nisam ja taj baksuz, izvadice ga na vreme, rekao je'. Ovde mislim o onim neodgovornim muskarcima i zenama kojima se i desavaju ovakvi ispadi.

prvo, u svakoj zemlji na planeti postoji vise parova koji zele decu nego sto ima dece po domovima, birokratija je kriva sto uopste deca po domovima provedu godine

..a ti bi to izvoooozio..? :lol:
..eto leka i za ekonomiju ove zemlje.. :roll:

svako nasilno prekidanje ljudskog zivota je ubistvo

..ljudski zivot pochinje rodjenjem..
..ono shto nije sposobno da funkcionishe nezavisno od tela majke nije samostalni zivot..

Pilula se uzima ukoliko devojka sumnja da je doslo do moguceg zaceca nece je uzimati svaki dan naravno. Cak i to moze biti prevencija abortusa,ali ponavljam pilula se nesme uzimati cesto sto opet predstavlja problem nekim zatucanim osobama.

ma dobro to, tu se slazem, pitao sam nesto drugo- Po istoj vasoj logici po kojoj je abortus ubistvo, i ova pilula je ubistvo. I kod te pilule se jajna celija najcesce oplodi, samo se ne 'ugnjezdi' u matericu (ne znam strucnije objasnjenje, ali to je sustina).

Kao i uvek, da se stvarno desi zabrana abortusa, muskarce ce da bude bas briga

Opet - odakle ti ta ideja? Postoje i DNK analize 21. je vek,utvrdjivanje ocinstva nije toliko komplikovano. Najjace je sto zagovornici abortusa se hvale da je to moderno dostignuce. Vadjenje klestima zivog ploda iz utrobe majke je moderno.
Obrazovanje podhitno.

ma dobro to, tu se slazem, pitao sam nesto drugo- Po istoj vasoj logici po kojoj je abortus ubistvo, i ova pilula je ubistvo. I kod te pilule se jajna celija najcesce oplodi, samo se ne 'ugnjezdi' u matericu (ne znam strucnije objasnjenje, ali to je sustina).

Ti bash nemas pojma o cemu pricas?:D

Abortus je sa svakog aspekta DOKAZAN kao ubistvo.

Ali najvazniji je onaj medicinski.

ali ako taj proces ne bi bio prekinut rezultirao bi novim zivotom

..i da moguci seksualni odnos nije prekinut odbijanjem jednog od uchesnika, rezultirao bi novim zivotom..
..i da putovanje spermatozoida nije prekinuto gumenim zidom, rezultiralo bi novim zivotom..
..pa i da prekinuti snoshaj nije prekinut, rezultirao bi novim zivotom.. :roll:

..i apstinencija i kontracepcija su onda unishtavanje potencijalnog zivota.. :neutral:

Ova pilula je teoretsko ubistvo isto kao sto je i ubistvo ejakulacija u kondom ili van vagine.
Jedan od tih milion spermatozoida je mogao biti taj koji bi oplodio jajnu celiju. I kontracepcija je po tome ubistvo jer ubija spermatozoide. Ne moze se porediti neporedivo.

..i da moguci seksualni odnos nije prekinut odbijanjem jednog od uchesnika, rezultirao bi novim zivotom..
..i da putovanje spermatozoida nije prekinuto gumenim zidom, rezultiralo bi novim zivotom..

..i apstinencija i kontracepcija su onda unishtavanje potencijalnog zivota.. :neutral:

Sve je to potencijalno, ovo je vec formiran zivot za koji zatucani smatraju da je zenski organ.

Opet - odakle ti ta ideja? Postoje i DNK analize 21. je vek,utvrdjivanje ocinstva nije toliko komplikovano. Najjace je sto zagovornici abortusa se hvale da je to moderno dostignuce. Vadjenje klestima zivog ploda iz utrobe majke je moderno.
Obrazovanje podhitno.

Mislim, bice ih bas briga tokom sexualnog cina, citiraj celu recenicu da se vidi poenta. Ti mislis da ce DNK analiza naterati muskarce da budu pazljiviji tokom sexa ?

Ne moze da se unisti nesto sto ne postoji :bye:

Mislim, bice ih bas briga tokom sexualnog cina, citiraj celu recenicu da se vidi poenta. Ti mislis da ce DNK analiza naterati muskarce da budu pazljiviji tokom sexa ?

Jos jedan primer za pravljenje blesavosti.
Zakon ce ih naterati,a on to moze.

Uostalom,ova prica vec nije bitna.

Ova pilula je teoretsko ubistvo isto kao sto je i ubistvo ejakulacija u kondom ili van vagine.
Jedan od tih milion spermatozoida je mogao biti taj koji bi oplodio jajnu celiju. I kontracepcija je po tome ubistvo jer ubija spermatozoide. Ne moze se porediti neporedivo.

..pilula ubija oplodjenu jajnu celiju..

Sve je to potencijalno, ovo je vec formiran zivot za koji zatucani smatraju da je zenski organ.

..pa neka taj formiran zivot zivi sam, ako je formiran..?

Ali jajna celija je vec oplodjena, kod ejakulacije u kondom nema oplodnje, kod ove pilule se sprecava da se vec oplodjena jajna celija 'ugnjezdi' u matericu. Po vama je oplodnja valjda taj trenutak sta je nesto ubistvo, a sta ne, a ne kad se ta oplodjena jajna celija razvija u materici ? Ili je za jednacinu zivota po vama bitna i materica.

To me zanima- po meni zivot pocinje rodjenjem, kada po vama pocinje zivot ?

..pilula ubija oplodjenu jajnu celiju..

..pa neka taj formiran zivot zivi sam, ako je formiran..?

Pa jeste ubija.

Ne moze sam,tvoja zakonska obaveza je da se brines o njemu

Ali jajna celija je vec oplodjena, kod ejakulacije u kondom nema oplodnje, kod ove pilule se sprecava da se vec oplodjena jajna celija 'ugnjezdi' u matericu. Po vama je oplodnja valjda taj trenutak sta je nesto ubistvo, a sta ne, a ne kad se ta oplodjena jajna celija razvija u materici ? Ili je za jednacinu zivota po vama bitna i materica.

To me zanima- po meni zivot pocinje rodjenjem, kada po vama pocinje zivot ?

Pas ko to zna covece?valjda pre nekoliko milijardi godina :roll:

Back