>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Ja bih evo prva glasala za takvu dusu od coveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj tvoj zakon sve resava!
Kako si ti pametan. Jesi li razmisljao da se malo politicki angazujes?
Takve moralne velicine ova drzava mora bolje iskoristiti!
Pogledaj danasnje politicare...lazu,kradu,ubijaju....ti bi bio pravo osvezene plus bi resio nesto neresivo!Podigao bi prirodni prirastaj ove zemlje! Bela kuga bi bila proslost! Na sve strane samo deca i cvece!
Pa ako je prolem samo materijalno stanje,onda bi to trebala da bude sitnica.......
..iz tvojih usta u ushi onoga ko moze neshto da uradi po tom pitanju..
Pa mogu ali nece........ja mislim da zaista ne bi bio problem da se za nesto sto je najvrednije tj. decu uradi nesto po tom pitanju......sta je drzavi da pusti u rad jedu fabriku bebi opreme koja bi se finansirala iz budzeta a koja bi sluzila iskljucivo za snabdevanje roditelja istom a ne za prodaju......cak dbi dovoljno bilo da oporezujes par glavonja...samo to![]()
Pa mogu ali nece........ja mislim da zaista ne bi bio problem da se za nesto sto je najvrednije tj. decu uradi nesto po tom pitanju......sta je drzavi da pusti u rad jedu fabriku bebi opreme koja bi se finansirala iz budzeta a koja bi sluzila iskljucivo za snabdevanje roditelja istom a ne za prodaju......cak dbi dovoljno bilo da oporezujes par glavonja...samo to![]()
Vecina Srba zivi na granici sa siromastvom...a njemu to sitnica.
Jel ti znas nesto sto ja ne znam? Ima drzava para za sve, samo se folira?
Олимпе ти и ја крећемо од поставке хуманизам и човечности
већина креће од чистог материјализма и хедонизма
Олимпе ти и ја крећемо од поставке хуманизам и човечности
већина креће од чистог материјализма и хедонизма
Ahahahahha
Ovaj sto bi pobio 50 ljudi i krao kola da nema zakona koji bi ga kaznio?
Humanista,jes',jes'...
Ahahahahha
Ovaj sto bi pobio 50 ljudi i krao kola da nema zakona koji bi ga kaznio?
Humanista,jes',jes'...
Јесте хуманиста је али је теби карикирао шта може да уради ако нема власти закона
по мени закон о забрани немора да буде јер никада нисам ни размишљао да ако до неке трудноће дође моја девојка или моја жена треба да абортира а ни оне
Закони и власт закона се доносе за оне који су кукавице и несмеју да поднесу казну за своје дело и њих ће закон зауставити
А криминалци који имају хрбрости да пређу преко црте закона ће се тражити и казнити они ухваћени
Као и по свим другим законима што треба да се чини
Samo ti sanjaj
Ovaj...da li si ti skoro pricala sa nekom devojcicom,6,7,8 razred o sexu,momcima?
Ja,jesam. Krstila sam se a ateista sam.
Njima je pod hitno potrebno seksualno obrazovanje.
Sada,ranije nego ikada stupaju u seksualne odnose,imaju iskrivljenu sliku o musko zenskim odnosima,bolje da ih vaspita skola na tu temu nego TV.
Па управо то...дјецу у 7,8 разреду треба научити да је још рано да о томе мисле,и да има много битнијих ствари у животу. Треба их научити да створе породицу и дом,а не да се курвају по хаусторима са 15 година! Не треба их научити да користе нека средства која ће спријечити да затрудне него их треба научити да им још није вријеме за то!!!![]()
Ti kao znas kad je kome vreme,deca su sad mnogo naprednija nego ranije,vec sa 4 godine znaju na kompjuteru da rade neke osnovne stvari,u skolici vec uce strani jezik,u skolama uce vise nego sto se ranije ucilo,tehnologija,brzina zivota...sve to utice da brze sazrevaju.Zasto mislis da bi zabrana nesto promenila,zasto da idu protiv sebe i svojih potreba,pa jos im i ne reci za mere zastite,pa jos gore bi napravio.Slazem se da je 15 godina JAKO RANO,ali kako mozes nekome zabraniti da stupi u seks.odnose sem da ga nadgledas 24 casa?Bolje ga upoznati sa posledicama koje bi mogle da nastupe i to ne samo trudnoca,vec i mnoge bolesti,upoznati ga sa sredstvima zastite,pa ako i uradi tako nesto bar ce znati da se zastiti.Ne mozes nikoga NAUCITI da je rano da o tome misli ako njemu nagoni divljaju i ne moze protiv sebe,ali ga mozes obrazovati i nauciti da bude svestan da sve povlaci za sobom odgovornosti i da je pravo vreme kada se psihicki oseti spremnim i zrelim jer je to mnogo vaznije od fizicke spremnosti.
pazi primitivce koji bi terali decu od 15-16 godina da rađaju, zabranili bi abortuse![]()
Како није'?Док су срби веровали у Бога пре лпмунизма био је већи наталитет.Одмах после другог светског рата наталитет је био велик.Тек пошто су комунисти дуже владали наталитет је падао.
Da, ako su spremni da sa 15-16 godina ne paze, da zabranio bi im abortuse, jer kao i dete, tako i seks snosi preveliku odgovornost. . .