- Poruka
- 38.576
samo fale jos moooda za nju
Ma fali svega, ne samo mooda.
Jedino što ima, su puna usta velike Srbije - na forumu se svi hrabro bore za nju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velika Mađarska - ode Vojvodina
Velika Hrvatska - ode BiH i Srijem
Velika Bugarska - ode SI Srbija
Velika Turska - ode Srbija
Velika Albanija (to si zaboravio) - otišlo Kosovo; ode jug Srbije
Nije vam baš u interesu zalagati se za 'velike' ideje, zar ne? Mogao bi se netko ugledati na vas i odlučiti progurati svoju, a kako vidim na osnovu ovoga gore, Srbija je glavna meta.![]()
Danas su to prije maštarije i mokri snovi nego ciljevi.![]()
Velike boginje, ode glava..
pa ništa, samo kazem, ali neke ideje idu s generacije na generaciju tako da postaju ciljevi (nedostižni ili dostižni ali su ciljevi)
Mooda bez mozga ne koriste ničemu. Bilo kakav pokušaj stvaranja Velike Srbije nasilnim putem doveo bi do stvaranja vojnog saveza protiv Srbije i onda bi definitivno ideja bilo kakve Srbije došla u pitanje.
Buduće generacije će biti sasvim distancirane od tih ciljeva, jer s vremenske distance neće uopće moći razumijeti kakve to veze ima jedna Makedonija, BiH, Crna Gora, Hrvatska itd. sa Srbima i Srbijom. Zadnji voz za stvaranje Velike Srbije je prošao. Zauvijek.![]()
Dovoljna je sadashnja Srbija+RS,da se ne zamlacujemo sa drugima.
Toliko nam se toga obilo o glavu i još se niste opametili?? Kakvi smo - bolje zaslužili nismo. Još smo dobro i prošli.
pod velikom mađarskom bi otišla cela hrvatska
pod velikom mađarskom bi otišla cela hrvatska
Mađarski nacionalisti nisu suglasni u tome vide li Hrvatsku u sastavu Velike Mađarske ili ne, jer smatraju da je Hrvatska ipak posebna priča u odnosu na (ostale) povijesne mađarse zemlje i pokrajine.
mislim da je račun čist
mi njima pomolgi 68 oni nama 91 vidjeli smo i jedni i drugi da smo odlična ekipa, zajedno je lakše![]()
Slicni ste.
Pustite hrvate......bice svedoci svoje propasti jos za zivoto svih nas sa forumua. Posle treceg sv.rata (ko prezivi) imace priliku da gleda kako ih komadaju susedne zemlje i velike sile kao Srbiju danas.
Хрватску треба добрим делом делити између Мађарске, Италије и Србије, а нека им остане око Загорја...
...
mislim da je račun čist
mi njima pomolgi 68 oni nama 91 vidjeli smo i jedni i drugi da smo odlična ekipa, zajedno je lakše![]()
Mađarski nacionalisti nisu suglasni u tome vide li Hrvatsku u sastavu Velike Mađarske ili ne, jer smatraju da je Hrvatska ipak posebna priča u odnosu na (ostale) povijesne mađarse zemlje i pokrajine.
Pustite hrvate......bice svedoci svoje propasti jos za zivoto svih nas sa forumua. Posle treceg sv.rata (ko prezivi) imace priliku da gleda kako ih komadaju susedne zemlje i velike sile kao Srbiju danas.