snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
A vi kao imate pobjede u 1. i 2. svjetskom ratu?
nemamo. uvek smo se slepali za pobednicima. Srbiju su oslobodili rusi. i zato su pojebali pola srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vi kao imate pobjede u 1. i 2. svjetskom ratu?
nemamo. uvek smo se slepali za pobednicima. Srbiju su oslobodili rusi. i zato su pojebali pola srbije.
Možeš ti Highlanderu izmišljatiželju pustu do prekosutra ali...
imali ste pod čizmom cijelu Jugu.Od prve Kraljevine do kraja osamdesetih.
No povijest je ispisala svoje.
Ode Hrvatska, ode Bosna,
ode Kosovo kao kolijevka srpstva..uskoro će Sandžak i Vojvodina.Osta beogradski pašaluk...je li to realnost?
A što kad već linkaš Ovčaru, nije srpska vojska potučena do nogu na kosovskom polju ?
Ona kosovka devojka i sav taj folklor i mit a zapravo....turci su tamo srbe potukli do nogu.
Vidiš...svi mi imamo gubitke i dobitke kroz povijest a Vukovar je ipak ostao u Hrvatskoj
I osvojili su ga razrušenog...kako kažeš hrpa ranjenih bandita i izgladnjelih civila bez hrane i vode ,u okruženju, zezala 3 mjeseca veliku JNA.
Tek kada je jedva ostao kamen na kamenu, samo krš i uništenje... ušli su u Vukovar da bi ga opet 4 godine kasnije zauvijek izgubili.
Treba se okrenuti budućnosti dijete drago i ..uzdaj se use i u svoje kljuse.
Vi, mi ..svi skupa na balkanu.
Vrijeme će pokazati hoće li biti Velike Hrvatske ili Velike Srbije...jedino što mi nemamo ,niti smo imali interese za Veliku Hrvatsku.
Povijest se vrti u krug.
Za manje mržnje i više smijeha i razumijevanja preporučujem Smogovce.
Ti High sve pretvaraš tu u svoju korist baš kao i Kumpić uvijek sve samoglasnike u riječi jedino u samoglasnik u...
Guzda uživaj i numoj se nurvirati....
Mi ustaše? Kaj god.
i nemate vi interese za Veliku Hrvatsku(to je ono oko Zagreba i varaždina,,5 km gore dole)...vi ste za NDH.....
Mda, ko ludi smo da damo pola Jadrana Talijanima... a i sa poklanjanjem Baranje bi bili jako sretni.![]()
a tko te bu pital??
Izlazim na izbore, naravno da se pita mene kao i svakog punoljetnog državljana RH, bio on Hrvat, Srbin ili Klingonac.
Hrvata originalnih najmanje,hibridnih najviše,Srbi su svedeni na manjinu,a Klingonci su im za petama......
Velika Hrvatska je vec sadaVrijeme će pokazati hoće li biti Velike Hrvatske ili Velike Srbije...jedino što mi nemamo ,niti smo imali interese za Veliku Hrvatsku.![]()
Nepoznat jezik koji lici na slovenacki ( a nije slovenacki)?Guzda uživaj i numoj se nurvirati....
Problem VRSK nije bio u naoružanju jer ga je bilo na bacanje.
U svemu su mogli parirati HV-u da je bilo volje i muda
HV nije bila bolje naoružana od VRSK ali je imala vrlo motivirane i iskusne profesionalne brigade.
Slunj, parada VRSK 1995. godine
Milošević:
Molim vas, 6 hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine; napadala je cela Prva armija, vazduhoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA, a oni nisu odbranili Knin, kojem se može prići samo iz tri pravca; nisu ga mogli braniti ni 12 sati!
....
...ode i Slovenija, ode i Crna Gora i Makedonija...ali niko od njih nije napravio novu uniju ( neku bez Srbije).
Zasto Slovenci nece sa Hrvatima, a Hrvati sa Bosnjacima?
Pa zato sto se i ne podnose medjusobno a Srbi s tim nemaju veze.
...
Mda, ko ludi smo da damo pola Jadrana Talijanima... a i sa poklanjanjem Baranje bi bili jako sretni.![]()
baranja nikad nije bila vasa, to vam je dao ona budala aleksandar
Kako nikad? Bila je i jučer i prekjučer i prije 10 godina.
Valjda želiš reći da Baranja nije oduvijek bila Hrvatska.
Pa ništa nije oduvijek: ni Kosovo nije oduvijek srpsko.
ni dubrovnik nije bio vas do 1939, mnogo ste toga pokrali, i od italijana, i od Srba
trebamo se okrenuti ka istoku
srbija do tokija![]()
Rat nije poceo u avgustu 1995. nego se je vodio 5 godina.. Zapadni dio Krajine je imao oko 250 000 stanovnika... a toliko je vojnika napalo Krajinu u avgustu 1995. Vojska Krajine je branila front duzine 800 km sa 35 000 vojnika...od toga trecina na Bihacu... pa ti sam oduzmi i dodaj, pa vidi da nije bilo jedinica u rezervi a da nijesu bile angazovane na frontu...
Mi smo rat izgubili 1993 na Ravnim kotarima, tad je bila zadnja sansa da promjenimo situaciju u svoju korist.. Poslije toga vise nije bilo pitanje, bez ijednog saveznika i bez ikakve pomoci... okruzeni sa 4.5 miliona Hrvata i skoro pola miliona muslimana u Bihacu.
Imala je daleko veci bazen ljusdtva iz kojeg se moglo zagrabiti kad god oces, po volji... I odmarati se, malo pripucati, pa opet na odmor... dok je vojnik SVK bio bez smjene 5 godina.
Parada u Slunju je bila samo sminka.. Dovedeno je nesto aktivne vojske, silovoljci i sl. i par maketa od "strasnog raketnog naoruzanja". Sve u svemu, tipicna JNA gluporija.
Te price pricaj onima koji nijesu svjedoci i ucesnici tije dana.. Sta nijeste junacki branili Glinu i Petrinju... ili bar Slunja, ...ka Vukovar? Na sami pish od Zagreba, izgubili ste ih gotovo bez zrna baruta..
U svemu su mogli parirati HV-u da je bilo volje i muda..makar na jednoj točki bojišta...
Možeš ti Highlanderu izmišljatiželju pustu do prekosutra ali...
imali ste pod čizmom cijelu Jugu.Od prve Kraljevine do kraja osamdesetih.
No povijest je ispisala svoje.
Ode Hrvatska, ode Bosna, ode Kosovo kao kolijevka srpstva..uskoro će Sandžak i Vojvodina.Osta beogradski pašaluk...je li to realnost?
A što kad već linkaš Ovčaru, nije srpska vojska potučena do nogu na kosovskom polju ?
Ona kosovka devojka i sav taj folklor i mit a zapravo....turci su tamo srbe potukli do nogu.
Kasno Marko na Kosovo stiže...i tako to.
Vidiš...svi mi imamo gubitke i dobitke kroz povijest a Vukovar je ipak ostao u Hrvatskoj
I osvojili su ga razrušenog...kako kažeš hrpa ranjenih bandita i izgladnjelih civila bez hrane i vode ,u okruženju, zezala 3 mjeseca veliku JNA.
Tek kada je jedva ostao kamen na kamenu, samo krš i uništenje... ušli su u Vukovar da bi ga opet 4 godine kasnije zauvijek izgubili.
I taj je grad obranio Hrvatsku...no to je već druga tema.
Integracija je mrtvo slovo na papiru kada taj grad pripada Hrvatskoj državi.
Kada u njemu vladaju hrvatski zakoni razumiješ?
A ovo sa ćirilicom ?
Glumatanje pred Evropom demokracije..Zna se tko je gazda tamo.
No eto drago mi je da bar tamo vlada suživot srba i hrvata.Da bar svi imaju posla i novaca pa bi manje mislili
na politiku i alkohol.Jedni i drugi.
Treba se okrenuti budućnosti dijete drago i ekonomiji sa ....uzdaj se use i u svoje kljuse.
Vi, mi ..svi skupa na balkanu.
Kao kod Petrinje mislis, kad je hrvatska vojska izgubila par tenkova imala desetke gubitaka u ljudstvu? Pa je kasnije to kod vas bio kontraverzan slucaj godinama, neki su razalovani komande .. a mislim da je nekima i sudjeno - "sto nijesu cekali da se Srbi povuku (po dogovoru)"... 21. kordunaski korpus je parirao, pa su dosli u situaciju da budu odsjeceni i da poloze oruzje...