- Poruka
- 7.475
i sta sad hoces sazaljenje?
Немам ја зашто да жалим нити тражим да ме неко жалим. Поносим се својим уверењима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sta sad hoces sazaljenje?
Slavite Oluju jer nista drugo ni nemate. Nemate pobede u Prvom i Drugom svetskom ratu, niti ranije
Nemate nista jer ste nacija bez istorije
Vama je Oluja sve sto imate
Slavite Oluju jer nista drugo ni nemate. Nemate pobede u Prvom i Drugom svetskom ratu, niti ranije
Nemate nista jer ste nacija bez istorije
Vama je Oluja sve sto imate
Isključivi krivac zbog koga danas nemamo Veliku Srbiju je SPC koja je odbacivala Srbe druge veroispovesti.
Velika Srbija je moguća, ali moramo se više seksati i praviti decu i abortus zabraniti( izuzev silovanja ili ugrožavanja zdravlja trudnice ).
Ratovaćemo spermom, a ako prigusti i puškom.Pa da, trebate izroditi što više muške djece jer će vas dosta izginuti u stvaranju velike Srbije.
Koje razmišljanje u 21. vijeku, fantastično.
Koje junačine.
Наталитет, економија и наоружање-без тога, приче о Великој Србији остаће само сан. Дакле, ове три ствари.Isključivi krivac zbog koga danas nemamo Veliku Srbiju je SPC koja je odbacivala Srbe druge veroispovesti.
Velika Srbija je moguća, ali moramo se više seksati i praviti decu i abortus zabraniti( izuzev silovanja ili ugrožavanja zdravlja trudnice ).
Ratovaćemo spermom, a ako prigusti i puškom.
Recept uzimamo o Šiptara.![]()
Slažem se, ali kako da se dogovorimo za uređenje Velike Srbije?Наталитет, економија и наоружање-без тога, приче о Великој Србији остаће само сан. Дакле, ове три ствари.
Наталитетом чувамо Косово, Војводину, Прешевску долину Санџак.
Економијом ћемо привући ЦГ и Македонију.
Наоружање је ту ако неко проба да нападне уједињену српску државу или подстакне буну на њеној територији.
Iz ličnog iskustva znam da nas komšinice vole, tako da možemo i žene komšija da oplodimo.Pa gle, njima ide.
Наталитет, економија и наоружање-без тога, приче о Великој Србији остаће само сан. Дакле, ове три ствари.
Наталитетом чувамо Косово, Војводину, Прешевску долину Санџак.
Економијом ћемо привући ЦГ и Македонију.
Наоружање је ту ако неко проба да нападне уједињену српску државу или подстакне буну на њеној територији.
Slažem se, ali kako da se dogovorimo za uređenje Velike Srbije?
Da li će biti monarhija ili republika, unitarna ili federativna, kapitalistička ili socijalistička,.......![]()
Унитарност је наравно најбоља опција и то се треба предочити сваком Србину јер на територијама где су Срби били као део аутономне покрајине или у федеративној јединици изван Србије, следила је или асимилација или егзодус-или све у пакету.Slažem se, ali kako da se dogovorimo za uređenje Velike Srbije?
Da li će biti monarhija ili republika, unitarna ili federativna, kapitalistička ili socijalistička,.......![]()
Iz ličnog iskustva znam da nas komšinice vole, tako da možemo i žene komšija da oplodimo.![]()
Било је недавно у новинама да Хрватице долазе викендом на секс у Београд.Iz ličnog iskustva znam da nas komšinice vole, tako da možemo i žene komšija da oplodimo.![]()
Ti sve gledaš kroz prizmu ratovanja.
A što se desilo s onim silnim srpskim junaštvom u tvojoj slavnoj istoriji?
Gdje je nestalo?
Jer danas jedino što imate je istorija.
Корак по корак, узимај колико можеш. Први приоритет сада је Република Српска али ни ту не смемо нагло ићи да не бисмо иницирали проблеме народу који тамо живи.Tebi je trebalo pune 3 stranice foruma da svoju veliku Srbiju drastično smajniš.![]()
И ја мислим да док смо имали Краљеве и Цареве, били смо држава.Predlažem vam monarhiju s apsolutnom vlašću, unitarnu naravno.
Ova demokratija je za ljevičare i komunjare.
Ma kakvo ratovanje, da probamo kroz prizmu drzavnosti. Hrvatsko Kraljevstvo od 1070-1101(kad ste usli u "uniju" sa Ugarskom) i ovo sad 95-??. Jel to sve? Ispravi me ako gresim. PS: Zaboravih vas omiljeni period endehazije, silly me!
Predlažem vam monarhiju s apsolutnom vlašću, unitarnu naravno.
Ova demokratija je za ljevičare i komunjare.
Ma tko sam ja da ispravljam Srbina u istoriji?
Pa oni uvijek sve znaju, sve sami stručnjaci.
Problem nastaje kad je počnu miješati s politikom.
Istorija kaže jedno, a realnost drugo.
Napisao sam u najkracim crtama, tek onako.....a ti odgovaras opaskama. Naravno da istorija i politika nisu iste kategorije, u to me ne moras uveravati. Realnost je..... realnost i velika vecina je prihvata... izhubljeni ratovi, teritorije.... losa ekonomska situacija. To ce ti svako reci u Srbiji, ne znam sto to navodis kao sporam momenat.
Ако ја постанем монарх може! Видећете шта је апсолутна моћ и Божја воља у пракси!