Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта си то изменио у цитату?Ispravljeno.
A, to bi ti volio?![]()
Недавно је једна моја другарица на свом профилу окачила вест. Отворио сам вест и вест је била са сајта Српске радикална странке.
Бацио сам мало поглед на сајт и учио цитат: "Концепт Велике Србије је смисао постојања Српске радикалне странке"-Др Војислав Шешељ.
Какве су данас, браћо Срби и сестре Српкиње, перспективе идеје Велике Србије, као државе која би обухватала Србе Православце, Србе римокатолике, Србе исламске вероисповести, Србе атеисте и агностике и мањинске заједнице.
Територијално, Велика Србија обухвата: Македонију, Србију са обе покрајине, Црну Гору, целу Босну и Херцеговину (РС али и друге градове попут Сарајева, Зенице, Тузле, Мостара...), Републику Српску Крајину али и друге делове Хрватске попут рецимо Далмације, Ђакова итд.
Грубо гледано, реч је о линији Охрид-Огулин-Карлобаг-Карловац-Вировитица
Да ли смо ми, како протиче време, све даље од те линије или можемо да се надамо, да ће, ако ништа, бар наши потомци то остварити.
Свакако да подржавам неки облик уједињења српских држава, ако ништа барем онај са Републиком Српском и Македонијом, ако могућности допусте и више.
Поставићу и анкету.
А шта си то изменио у цитату?
To da ne odgovara Srbiji još mogu shvatiti, ali zar većina u RS ne bi voljela ujedinjenje?
Ај ви ћутите. Хитлер вас је лепо прогласио гов'има, исти тај Хитлер је и данас жив у телима САД-а и Западне Европе.
Па Крајина никада није била ни циљ Србије до уласка у Југославију. Федерација са Рватима је једина држава у којој би сви Срби и сви Рвати живели у једној држави.Srbija je znala na machu dobili mnoge zemlje, tri-cetri puta njezine tadasnje velicine, ali ih nije znala zadrzati... jer su Srbi narod "velikih ideja"... a trebalo je tako malo, samo pojaviti se u fraku i cilinderu ko gospodin i staviti potpis na to sve i ozvaniciti ... no, nije dalo mudrijasenje i "velike ideje".
У мом посту нема ничег погрешног.Isrpavio sam jedno slovo dje ti se potkrala greska.![]()
Ali je zato za vas imao riječi hvale.
Interesantno, ne?![]()
На Балкану нема педера.Ево. .. Da svi idu na pederske parade, da se ozvanice pederski brakovi itd. Prava pedera u sustini, svuda na Balkanu.
На Балкану нема педера.
Hrvat se groteskno smeje nacizmu i faiszmu, tipicno i x puta vidjeno! Nadam se da ce moderi reagovati.....
Ti ko onaj Ahmedinedzed "U Iranu nema pedera."![]()
... posto su svi Hrvati po prirodi fashisti i nacisti? To sto je citirana rechenica po prirodi argumenta fashisoidna ne cheshe te previshe?
Kazem ja, od kad ste u Srbiji chetnike u antifashiste ubrojali doshlo je do strashne pojmovne zbrke u glavama. Ima samo na ovom forumu dosta zabludjelih ovchica koje zbog toga misle da mu fashisam dodje nesto kao humanizam.
... posto su svi Hrvati po prirodi fashisti i nacisti? To sto je citirana rechenica po prirodi argumenta fashisoidna ne cheshe te previshe?
Kazem ja, od kad ste u Srbiji chetnike u antifashiste ubrojali doshlo je do strashne pojmovne zbrke u glavama. Ima samo na ovom forumu dosta zabludjelih ovchica koje zbog toga misle da mu fashisam dodje nesto kao humanizam.
Да ли се залажете за Велику Србију ?
Josipović: Naravno da slavimo Oluju kao našu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji
Što se Hrvatske tiče, ne bi išlo, ni danas, ni sutra, ni za 50 godina.
A nakon toga se ionako nadam da takve idiotske više neće postojati.
Не можемо да сачувамо ни овакву Србију.
Ако хоћете велику Србију крените од економије. Јака економија значи давање пара за раст наталитета и јаку војску. Са јаком војском чували би Србе, а са јаким наталитетом би се вратили у Крајину. РС би била независна, а ЦГ би нам сама пришла. Македонија и ФБиХ ме не занимају.
Недавно је једна моја другарица на свом профилу окачила вест. Отворио сам вест и вест је била са сајта Српске радикална странке.
Бацио сам мало поглед на сајт и учио цитат: "Концепт Велике Србије је смисао постојања Српске радикалне странке"-Др Војислав Шешељ.
Какве су данас, браћо Срби и сестре Српкиње, перспективе идеје Велике Србије, као државе која би обухватала Србе Православце, Србе римокатолике, Србе исламске вероисповести, Србе атеисте и агностике и мањинске заједнице.
Територијално, Велика Србија обухвата: Македонију, Србију са обе покрајине, Црну Гору, целу Босну и Херцеговину (РС али и друге градове попут Сарајева, Зенице, Тузле, Мостара...), Републику Српску Крајину али и друге делове Хрватске попут рецимо Далмације, Ђакова итд.
Грубо гледано, реч је о линији Охрид-Огулин-Карлобаг-Карловац-Вировитица
Да ли смо ми, како протиче време, све даље од те линије или можемо да се надамо, да ће, ако ништа, бар наши потомци то остварити.
Свакако да подржавам неки облик уједињења српских држава, ако ништа барем онај са Републиком Српском и Македонијом, ако могућности допусте и више.
Поставићу и анкету.
ВЕЛИКА СРБИЈА И ЈЕСТЕ СМИСАО МОЈЕ ПОЛИТИЧКЕ БОРБЕ. ЗАТО И ЈЕСАМ ЧЛАН СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ!
Josipović: Naravno da slavimo Oluju kao našu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji
Što se Hrvatske tiče, ne bi išlo, ni danas, ni sutra, ni za 50 godina.
A nakon toga se ionako nadam da takve idiotske više neće postojati.