Велика Србија данас

Да ли се залажете за Велику Србију ?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Логично је да желим да Србија и Република Српска буду једна, а не две државе. Увек смо били јачи када смо били једна држава, а не федерализовани и по аутономијама.
Исто што сам рекао за Републику Српску, важи и за Црну Гору и Македонију, ја желим да оне буду део Србије, а не у федерацији са Србијом.

Што се тиче осталог, то намећу околности и време, некада је Сарајево било већински српско, данас више није, ко каже да се клатно неће једном окренути и у корист Срба ?

И такође се залажем за укидање АП Војводине јер је: 1. тамо српски народ у већини
2. аутономије и федерације су код Срба увек биле генератор сепаратизма
3. Сепаратизам у Војводини би био сведен на кафанска будалесања са укидањем АПВ.

Slavite Oluju jer nista drugo ni nemate. Nemate pobede u Prvom i Drugom svetskom ratu, niti ranije

Nemate nista jer ste nacija bez istorije

Vama je Oluja sve sto imate

Ti sve gledaš kroz prizmu ratovanja.
A što se desilo s onim silnim srpskim junaštvom u tvojoj slavnoj istoriji?
Gdje je nestalo?

Jer danas jedino što imate je istorija.

Isključivi krivac zbog koga danas nemamo Veliku Srbiju je SPC koja je odbacivala Srbe druge veroispovesti.
Velika Srbija je moguća, ali moramo se više seksati i praviti decu i abortus zabraniti( izuzev silovanja ili ugrožavanja zdravlja trudnice ).

Pa da, trebate izroditi što više muške djece jer će vas dosta izginuti u stvaranju velike Srbije.

Koje razmišljanje u 21. vijeku, fantastično. :worth:

Koje junačine.

Isključivi krivac zbog koga danas nemamo Veliku Srbiju je SPC koja je odbacivala Srbe druge veroispovesti.
Velika Srbija je moguća, ali moramo se više seksati i praviti decu i abortus zabraniti( izuzev silovanja ili ugrožavanja zdravlja trudnice ).
Наталитет, економија и наоружање-без тога, приче о Великој Србији остаће само сан. Дакле, ове три ствари.
Наталитетом чувамо Косово, Војводину, Прешевску долину Санџак.
Економијом ћемо привући ЦГ и Македонију.
Наоружање је ту ако неко проба да нападне уједињену српску државу или подстакне буну на њеној територији.

Наталитет, економија и наоружање-без тога, приче о Великој Србији остаће само сан. Дакле, ове три ствари.
Наоружање је ту ако неко проба да нападне уједињену српску државу или подстакне буну на њеној територији.
Slažem se, ali kako da se dogovorimo za uređenje Velike Srbije?
Da li će biti monarhija ili republika, unitarna ili federativna, kapitalistička ili socijalistička,....... :)

Tebi je trebalo pune 3 stranice foruma da svoju veliku Srbiju drastično smajniš. :lol:

Slažem se, ali kako da se dogovorimo za uređenje Velike Srbije?
Da li će biti monarhija ili republika, unitarna ili federativna, kapitalistička ili socijalistička,....... :)
Унитарност је наравно најбоља опција и то се треба предочити сваком Србину јер на територијама где су Срби били као део аутономне покрајине или у федеративној јединици изван Србије, следила је или асимилација или егзодус-или све у пакету.
Око првог и трећег, слажем се да није лако постићи договор.
Неки мој и само мој став је да ће владати капитализам али не потпуно либералног типа, већ ће држави остати део ингеренција.

Ti sve gledaš kroz prizmu ratovanja.
A što se desilo s onim silnim srpskim junaštvom u tvojoj slavnoj istoriji?
Gdje je nestalo?

Jer danas jedino što imate je istorija.

Ma kakvo ratovanje, da pogledamo kroz okular drzavnosti. Hrvatsko Kraljevstvo od 1070-1101(kad ste usli u "uniju" sa Ugarskom) i ovo sad 95-??. Jel to sve? Ispravi me ako gresim. PS: Zaboravih vas omiljeni period endehazije, silly me, bez crne legije se ne moze...

Poslednja izmena:
Tebi je trebalo pune 3 stranice foruma da svoju veliku Srbiju drastično smajniš. :lol:
Корак по корак, узимај колико можеш. Први приоритет сада је Република Српска али ни ту не смемо нагло ићи да не бисмо иницирали проблеме народу који тамо живи.

Ma kakvo ratovanje, da probamo kroz prizmu drzavnosti. Hrvatsko Kraljevstvo od 1070-1101(kad ste usli u "uniju" sa Ugarskom) i ovo sad 95-??. Jel to sve? Ispravi me ako gresim. PS: Zaboravih vas omiljeni period endehazije, silly me!

Ma tko sam ja da ispravljam Srbina u istoriji?
Pa oni uvijek sve znaju, sve sami stručnjaci.
Problem nastaje kad je počnu miješati s politikom.

Istorija kaže jedno, a realnost drugo.

Ma tko sam ja da ispravljam Srbina u istoriji?
Pa oni uvijek sve znaju, sve sami stručnjaci.
Problem nastaje kad je počnu miješati s politikom.

Istorija kaže jedno, a realnost drugo.

Napisao sam u najkracim crtama, tek onako.....a ti odgovaras opaskama. Naravno da istorija i politika nisu iste kategorije, u to me ne moras uveravati. Realnost je..... realnost i velika vecina je prihvata... izhubljeni ratovi, teritorije.... losa ekonomska situacija. To ce ti svako reci u Srbiji, ne znam sto to navodis kao sporam momenat.

Napisao sam u najkracim crtama, tek onako.....a ti odgovaras opaskama. Naravno da istorija i politika nisu iste kategorije, u to me ne moras uveravati. Realnost je..... realnost i velika vecina je prihvata... izhubljeni ratovi, teritorije.... losa ekonomska situacija. To ce ti svako reci u Srbiji, ne znam sto to navodis kao sporam momenat.

Ja samo vidim da mnogo vas živi u prošlosti i zaziva slavnu - ili manje slavnu - prošlost.
Vama istorija dođe kao neka droga.

Na kraju krajeva i ovaj topik.
Nema teoretske šanse da neki Hrvat na domicilnom forumu pokrene temu o velikoj Hrvatskoj,
a da ga ne smatraju duševnim bolesnikom.

Back