Yopa_2.0
Domaćin
- Poruka
- 3.987
'Ajde ne lupaj.kaze se, ajde ne lupaj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Ajde ne lupaj.kaze se, ajde ne lupaj!
Kako se na hrvatskom kaze "sikter"?
A pa znaju Hrvati da su im Srbi uvek drzavu pravili. Na dobru su se adresu obratili. Ali koliko vidim naisli su na fenomenalnu uzdrzanu kurtoaziju Tadica i Cvetkovica.
Zao mi sto Kockalone ode za Tursku. Taj bi na salamandera kidisao kao da mesec dana nije jeo.
A jel mogu na more sada a da sacuvam sajbu na kolima?![]()
Predsednik vlade je imao autoritet i te institucije su bile pod njegovom ingerencijom, drugo obezbedjenje koje je imao nije kvalifikovano za pracenje licnosti od drzavnog znacaja. I najbitnije cije su firme istisnute sa podrucija Srbije, a cije su preko noci pokupovale dzabe Srbska preduzeca ?Verujem da bi isto odreagovao da sam rekla da su Marsovci organizovali atentat
Da li hocesh da negirash ucheshce jedne drzavne institucije, JSO, Legija i Zvezdan, da li hocesh da negirash, koliku podrshku ta bagra ima u onom najprostijem sloju ovog drushtva, koji ih dozivljavaju kao heroje isto kao i Mladica, Karadzica.......ovo za Miru Chaushesku je samo moja pretpostavka, mada mislim da nije bash *chista u ovom sluchaju, a o politichkoj pozadini ubistva, koja se josh josh uvek odlaze, saznacemo, u svakom sluchaju tragovi vode bash u tom pravcu.
Хоће ли бити и нека промиџба на ту тему?Velika pomirba: hrvatski zastupnici postaju prijatelji Srba
Boris Kunst i Ante Kotromanović su članovi kluba
![]()
Pozitivno ozračje stvoreno posljednjih dana na relaciji Zagreb-Beograd ubrzalo je i osnivanje klubova prijateljstva u sklopu parlamenata Hrvatske i Srbije.
Na čelu hrvatske skupine parlamentarnog prijateljstva je SDP-ovac Neven Mimica, a iz redova ove stranke su se među prijatelje Srba već upisali: Arsen Bauk, Dragutin Bodakoš, Luka Denona, Branko Grčić, Željko Jovanović, Ivo Josipović, Marin Jurjević, Ante Kotromanović, Marija Lugarić, Danijel Mondekar, Mirando Mrsić i Zvonimir Mršić.
Iz redova IDS-a u Klubu prijatelja Srba poznati su za sada zastupnici Damir Kajin i Marin Brkarić, iz HNS-a Željko Vincek te nezavisni zastupnik Deneš Šoja.
Iz redova HDZ-a Srbe najviše vole Perica Bukić, Šimo Đurđević i Boris Kunst, učlanjeni u parlamentarnu grupu prijatelja Srbije. I u srbijanskom su parlamentu intenzivne pripreme za osnivanje grupe prijatelja Hrvatske i bit će zanimljivo vidjeti iz kojih će se stranaka regrutirati tamošnji ljubitelji Hrvata i Hrvatske.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrv...Type/ArticleView/articleId/47550/Default.aspx
Cinican potez hrvata koji su dosli u srbiju da bi postigli politicke poene dobrosusedstva, a niko ne prica o tome da se 500 000 srba jos nije vratilo, da srbi moraju da uzimaju hrvatska prezimena da bi se zaposlili u hrvatskoj, u srbiji radi 200 hrvatskih kompanija, a u hrvatskoj 5 srpskih, a sada im srbi trebaju da im spase turisticku sezonu. Nije im lose to prijateljstvo na srpsku stetu (oduvek)....![]()
Sta je to "promidzba"?![]()
Изложба... ево ја имам неке пригодне слике... ако треба!
Antihashki lobi, jedinica JSO, kriminalci i mafijashi, i svima im je centar moci u Moskvi!
poreklom srbi su još Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Nina Badrić, i onaj cini mi se Novković Boris ada ima dosta danasnjih hrvata poreklom Srba,
poreklom srbi su još Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Nina Badrić, i onaj cini mi se Novković Boris ada ima dosta danasnjih hrvata poreklom Srba,
Cinican potez hrvata koji su dosli u srbiju da bi postigli politicke poene dobrosusedstva, a niko ne prica o tome da se 500 000 srba jos nije vratilo, da srbi moraju da uzimaju hrvatska prezimena da bi se zaposlili u hrvatskoj, u srbiji radi 200 hrvatskih kompanija, a u hrvatskoj 5 srpskih, a sada im srbi trebaju da im spase turisticku sezonu. Nije im lose to prijateljstvo na srpsku stetu (oduvek)....![]()