ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djlas makno 619 mil e kazu
To je ta zuta banda koju je hteo da hapsi kad dodje na vlast.
Zakopao ispod mosta na Adi.djlas makno 619 mil e kazu
nikako da ga uhapse
djubrad lopovska jedni i drugi
Vidim.Zato valjda ne silazis sa ove teme.Parada me zanima kao tebe pravda.![]()
kazy francuzi za dve rate 800 miliona moz' samo da gledate rafale. kako mi letimo u njimakoliko bi bila cena ove parade//
E kad bi ti znao zasto se ja smejem....djlas makno 619 mil e kazu
nikako da ga uhapse
djubrad lopovska jedni i drugi
to je nama nasa borba dala da imamo acu siptara umesto marsala
ti dajes neku poetsku dubinu analizirajuci srpsku karakterologiju, ovde ispitujuci nase najdublje strahove, a u replici pre bandoglavost, kao coporativnu ostrascenost, rekao bih, a odgovor je u obezbozenosti i napustanjy one biblijske: strah Gospodnji, pocetak mudrostiTako da zona sumraka je definitovno tu pored nas, samo sto se moze nevideti ali moras bas da se potrudis..
Једина сврха је била да Вучић каже, ево, ја имам тенкове и борна кола, немам само звучне топове и немам само ЦН гас да вас трујем. Ако буде требало газићу вас тенковима, јер немојмо заборавити да су грађани Србије разоружани и то је рађено системски, да нико не може да се брани – објашњава проф Калајжић.Da li su se ovi naši obožavaoci Vučića dovoljno nasvršavali na njegovu vojnu paradu, da li ste srećni sad, šta kažete, možemo li da pokorimo ceo svet sa svim tim čudima vojne tehnike?
Nemoj,molim te!E jes vala zanimljiv put od 1980 do danas....
A da vam pricam licna iskustva, to je tek kao u najvecoj izmisljotini , da ne poveruje covek..
Ставља јер нема појма о чему прича, а хтео би да испадне паметан и да се види и да је он учествовао у нечему.Izgledalo je to ljepše i modernije u Zagrebu. Srbi masovno stavljaju slike sa parade u Zagrebu dok se kao ponose srpskom vojskom.
Pogledajte prilog 1787586
Тврдимо и сада! Ишамарали су их Пакистанци кинеским авионима.Jesu to oni Rafali za koje ste tvrdili da su smeće i da ništa ne vrijede?![]()
"Смеће" си и једни и други. Разлика је што ће ваши бити комплетно опремљени, а "наши" бити добри за запрашивање поља, пошто нам француски непријатељ неће испоручити одговарајућу опрему.Ne, oni samo za naše tvrde da su smeće, a njihovi su odlični. Bolji i od francuskih.
Vecina nas na forumu ne zna sta je sta na slikama, ne bi bilo lose ako postavljac zna da to i napise.i sta sada mi da guglamo? gde su karakteristike? red slika, ali mora i red teksta da se stavi za te slike
Napisano dodatno vec na objavi.Vecina nas na forumu ne zna sta je sta na slikama, ne bi bilo lose ako postavljac zna da to i napise.