Велика победа студента Богдана: Суд у Стразбуру прихватио случај

Misliš sigurno na Strazbur? :=)
Nemačka reč, nemački grad koji je dopao Francuzima. Oni skoro uvek gutaju zadnje slovo (a nekad i više)

Interesantno je da su Srbi prihvatili francuski izgovor za ovaj grad, a nisu za glavni grad Pari?

Da ne pominjem totalno "pogrešna" imena, poput Beč

Случај студента Богдана Јовичића добио је међународну димензију – Европски суд за људска права у Стразбуру прихватио је да разматра представку коју је поднео његов адвокат. Очекује се да суд врло брзо одлучи о привременој мери.​

Dakle jiš uvek nije medjunarodna dimenzija, tek treba da razmisle kad će da se dogovore da utvrde da pokušaju da razmatraju.

Nije zgodno kada diktator ne postuje Ustav i prava gradjana drzave u kojoj zivis.
Gradjani iskaju svoja prava a obaveze bi da preskoče.
Prava bez obaveza nemaš ni u Severnoj Dakoti, jel tako @bas kao?
Sad će on da ti objasni iz prve ruke poštujući emigracionu politiku američke internet kontrole.

Gradjani iskaju svoja prava a obaveze bi da preskoče.
Prava bez obaveza nemaš ni u Severnoj Dakoti, jel tako @bas kao?
Sad će on da ti objasni iz prve ruke poštujući emigracionu politiku američke internet kontrole.
Ja sam vise za Juznu Dakotu, tamo je Dedvud iz serije.

Ima. On se verovatno žalio Ustavnom sudu koji je odbio njegov predmet. Sledeći je Salzburg, koga država Srbija prepoznaje kao višu instituciju.
Ne postoji garancija da će sud u Salzburgu da presudi u njegovu korist. Samo su prihvatili njegov slučaj,
u Salzburgu, zivi jedna dobra baba...ostala mi u secanju

Back