Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.955
"Unisticemo vas svuda u svetu"Eto. A posle kažete da nema pravnog puta ka rešavanju problema u Srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Unisticemo vas svuda u svetu"Eto. A posle kažete da nema pravnog puta ka rešavanju problema u Srbiji
Nemačka reč, nemački grad koji je dopao Francuzima. Oni skoro uvek gutaju zadnje slovo (a nekad i više)Misliš sigurno na Strazbur? :=)
Prvo morate da se obrazujete, pa onda da naučite važeće zakone pa tek onda da te zakone eventualno promeniti."Unisticemo vas svuda u svetu"
Ideologija neokolonijalnog suprematizma .Da, ideologija da su gradjani drzava nosioci suvereniteta, a ne vlasti tih drzava.
Ima. On se verovatno žalio Ustavnom sudu koji je odbio njegov predmet.
Partija je napisala novi Ustav kad su došli na vlast?Srbija nema ustavni sud nego partijski sud.
Milina je kada ti strani sud rešava probleme u državiEto. A posle kažete da nema pravnog puta ka rešavanju problema u Srbiji
Dakle jiš uvek nije medjunarodna dimenzija, tek treba da razmisle kad će da se dogovore da utvrde da pokušaju da razmatraju.Случај студента Богдана Јовичића добио је међународну димензију – Европски суд за људска права у Стразбуру прихватио је да разматра представку коју је поднео његов адвокат. Очекује се да суд врло брзо одлучи о привременој мери.
Da,nije zgodno ne poštovati zakone države u kojoj živiš.Pred Strazbur idu parnicni slucajevi.
Mi hocemo da resavamo krivicne i mafijaske slucajeve, ovih sto lome koske deci Srbije.
Nije zgodno kada diktator ne postuje Ustav i prava gradjana drzave u kojoj zivis.Da,nije zgodno ne poštovati zakone države u kojoj živiš.
Da,nije zgodno ne poštovati zakone države u kojoj živiš.
Gradjani iskaju svoja prava a obaveze bi da preskoče.Nije zgodno kada diktator ne postuje Ustav i prava gradjana drzave u kojoj zivis.
Isto je to. Ne skreći sa poente.Kakav je to sud u Salcburgu?![]()
Srbija je mafijaska drzava.Normalna srpska država bi odbacila sud u Strazburu kao nenadležan. No Srbija nije suverena država u punom smislu.
Kanada ti je uredjena država - ili puši ili ostaviSrbija je mafijaska drzava.
Bilo kako bilo - da ponovimo:Ja sam vise za Juznu Dakotu, tamo je Dedvud iz serije.
Ona je podjarmljena korumpirana država .Srbija je mafijaska drzava.
A ko tebi da objasni da u Srbiji nema diktature?Nije zgodno kada diktator ne postuje Ustav i prava gradjana drzave u kojoj zivis.
I krše zakone ove države.Nije. Zato su studenti na ulicama mesecima.
Pa nije Strazbur Srbija.Eto. A posle kažete da nema pravnog puta ka rešavanju problema u Srbiji
Pa ako je sud za ljudska prava,onda se radi o ljudskim pravima,a ne parnicama hahahaPred Strazbur idu parnicni slucajevi.
Mi hocemo da resavamo krivicne i mafijaske slucajeve, ovih sto lome koske deci Srbije.
u Salzburgu, zivi jedna dobra baba...ostala mi u secanjuIma. On se verovatno žalio Ustavnom sudu koji je odbio njegov predmet. Sledeći je Salzburg, koga država Srbija prepoznaje kao višu instituciju.
Ne postoji garancija da će sud u Salzburgu da presudi u njegovu korist. Samo su prihvatili njegov slučaj,
Jesu to radikalske ili SNS mafijaske fore?Kanada ti je uredjena država - ili puši ili ostavi