Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
@ Kvinsi: kucale u isto vreme 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan gurbet mora biti ubiven sa tonu dinamitaja sam mislila da je to srem.
elem
kad smo već kod koknjavanja
fali nam jedan pripadnik druge etničke grupe/rase da pogine na početku poduhvata. gurbet možda?
jedan gurbet mora biti ubiven sa tonu dinamita
ja čula na TV-u popodne za neku pljačku u gradu... hmmm, beše li to pošta ili banka?
![]()
mopj prijatelj uskoro putuje u mexico...trazicu da nam donese maske asteka..mislim da bi bilo bas super..za operativce...
nešto ovako?
![]()
normalno da trebaju pripreme!
o boze!
a ti si htela da se izvuces?
mopj prijatelj uskoro putuje u mexico...trazicu da nam donese maske asteka..mislim da bi bilo bas super..za operativce...
..
..ma trazi ti njemu da donese malo onog meksichkog gripa,
u desetak ampula,
da imamo chime da pripretimo,
ako se nadjemo priterane uza zid..
(..kojote, samo pisni..)
..ma u ampulama, epruvetama, ako je iz lab-a..
..ako nema vezu u nekoj zdravstvenoj istituciji, samo neka
natera nekog kijavichavog meksikanca da mu pljune u pogodnu posudu..
..nemoj da nosi u plucima..
..jes da bi mogli da ga koristimo kao zivi shtit ili zivo oruzje,
ali onda cemo ipak morati one bljaks maske..![]()
![]()
"Gospodine Pile-Holms, ovo čudo je ispalo iz džepa jedne od osumnjičenih.
Izgleda da je već duboko zabrazdila."
"Dajte da pogledam kroz svoju detekt-lupu, dragi Votsone... Hm, vidite ove otiske na burencetu? To su otisci ženskih nedara, bujnih, jaka četvorka, desna sisa je malo veća od leve."
"Fantastično ste to uočili, dragi moj Pile-Šerloče, evo, ovde se jasno vidi otisak ženskih grudi koje još nisu dojile."
"Hm, šta radi ovaj koltić-deringer u ovolikim grudima?"![]()
"Dobro bre Muvalo, kada ces vise da pocnes da radis sa profesionalcima???" nadrkano pitam ulazeci u halu, prezrivo i letimicno prelazeci pogledom preko ostalih ucesnica prilazeci tabli. Pre nego sto sednem, gurnem rukom Omara i oteram ga sa stolice. Muvalo zausti da kaze nesto, ali samo odmahne rukom shvatajuci da nema smisla i dobrodusno mi se nasmeje. "Znala sam da ces odgovoriti na moj poziv, ovo je veliki izazov za sve".
"Bla bla bla, da ti ne dugujem za onomad u Majamiju ne bih bila ovde. Sta mislis, sakupila si grupu nalozenih cica i mislis da opljackas najvecu i najzasticeniju banku bez ikakvog plana? Gde mislis da bezis, jel imas lazne dokumente, avio karte, vize, sto je najvaznije"
Sto vise gledam ..sve mi je ozbiljnija i izvesnija pljacka..i ja bi da ucestvujem..mada znate onu ..plajcka banke je za diletante..pravi lopovi je ..osnivaju...![]()
Sto vise gledam ..sve mi je ozbiljnija i izvesnija pljacka..i ja bi da ucestvujem..mada znate onu ..plajcka banke je za diletante..pravi lopovi je ..osnivaju...![]()
..ali nishta sladje nego oteti od pravih lopova..
..ono, robin hood, s prvih strana..![]()
Hvala..ti si tako divna ..i emotivna..vidim rastuzila si se..pa jes...evo, ja sam duuugo sumnjala da si ti Dafina osobno...i ondak rikne Dafina pa...![]()
Hvala..ti si tako divna ..i emotivna..vidim rastuzila si se....emocije nisu dobre prilikom pljackanja banki ..