Velika pljacka banke

"Dobro ste se setile da pocnete da radite. Evo kako stvari za sada stoje: Banshee je skoro upotpunila tim, nazovimo ih RASPALI. Ima vozaca (ostale smo bez taoca), saradnike, i kombi je na putu.

VATRENA CETA, dakle Linda, Nancy, Cheersy i EliNS rade na diverziji: u igri su helikopteri, lazna svadba i usputna hapsenja. EliNS je spremna da krenemo sa treningom - ako nam Mileva ne javi lokaciju do sutra ujutru, zamolicu Parku da nam to sredi.

UPADACICE su bile vredne - November je "skuvala" odlicno sredstvo, a BORKA je vezbala na lokaciji. Jedino se Ninze ne javljaju... ali u prirodi nindja i nije prazna prica, vec tiha i efikasna akcija...

Novonastali problem: svinje (policija) su se uzvrpoljile. Feelgoodin zadatak je da malo pronjuska i vidi sta spremaju Pile&Kojatkin... i da li je Julijan definitivno prestao da bude problem...

Sada su nam potrebne Neva i Konzab, da nam protumace mapu i daju par saveta..."
Dok se ne pojave, upoznajte se sa ... rasporedom prostorija :lol:

I VATRENE bi mogle da priloze mapu, ako su se dogovorile oko diverzije - za sada vidim samo rusilacki i nasilnicki deo diverzije - kako stojimo sa otmicom?

Poslednja izmena:
ninja je bila na vecei-dorucku-rucku-veceri i prijavljuje se na zadatak. +sam kupila fake swatch-ove :D za sve saradnike... dugujete mi svaka po 1000 dinzi za sat :lol:

cekam dalja uputstva i vezbam onesposobljavanje cuvara i sunjanje kroz lasere ( btw zar laseri nisu ukljuceni samo nocu? mislim mi idemo u sred bela dana)...

ninja je bila na vecei-dorucku-rucku-veceri i prijavljuje se na zadatak. +sam kupila fake swatch-ove :D za sve saradnike... dugujete mi svaka po 1000 dinzi za sat :lol:

cekam dalja uputstva i vezbam onesposobljavanje cuvara i sunjanje kroz lasere ( btw zar laseri nisu ukljuceni samo nocu? mislim mi idemo u sred bela dana)...

to trezora su ukljuceni i danju i nocu!

nego kako cemo da napravimo 2 razlicita kljuca koje u slamarici drze direktor banke i uprvanik trezora...
i trebaju nam sklenovi njihovih mreznjaca!

posao obavljen...
eye1blue_600.jpg

:manikir:

Meklejn. To bi mogao da bude ili povampireni Lyon 69, koji je resio da "umre muski" ali da spreci zene koje su mu se popele na glavu... ili Julijan, kad mu dosadi da prati dogadjanja preko TV-a. Tacno ga vidim kako poludi, sa pivom u ruci i u potkosulji, ispred TV-a - tu pocne odlucna, akciona muzika - ostavi pivo, repetira (tako jel"?) pistolj sakriven u biblioteci, nabaci koznjak, poljubi zenu i decu (uplakane) i izleti na ulice grada Cikaga da nam ... mamicu :)
Ma OK, sasvim mi odgovara da budem Meklejn. Ta uloga savrseno odgovara psihofizicko-estetskim crtama moje licnosti. A i stajling mi je primeren.

Ali, bez obzira ne sve, kad vidim ekipu protivu koje moram da se nosim, ostaje mi samo da se predam:

008.jpg

... Mada, kad malo bolje razmislim, jedini film u kojem se Dzon Meklejn predao je komedija. Tako da pretpostavljam da ce i ovaj vas da bude tog zanra.

Stoga, s obzirom da vidim da si nabavila planove objekata, prilazem jedan koji sam licno za vas obezbedio. Smatram da bi ovaj zadatak daleko vise odgovarao vasim potencijalima i interesovanjima, a mislim i da je to jedini teren na kojem bi mogle da mi doakate.

Prilazem tajni plan SC Usce:

090220-USCE-03.jpg

Ali pazite, slusajte me dobro - prilikom ovakvih akcija se ne primenjuju planovi koji vaze za pljackanje banke. Nikakva podela na timove ne dolazi u obzir.
Najbolje je da sve zajedno, ujedinjene u jedno pleme, vristeci navalite na vrata trznog centra.

Predlazem da prvo orobite Zaru, pa posle toga Mango... Ako neko pokusa da vas smiri, izudarajte ga kesama.
Na kraju mozete da svratite i u Mamut, cisto radi reklame... Kao - ''Vidi ih sto su nacitane. Nisu lagale da vole knjigu i dobar film. Sigurno po ceo dan citaju, a na Forum salju astralne projekcije.''

:lol: :lol: :lol: Jesi li išla u Kinu po te switch satove? :lol:

Kao desna ruka Šefa policije grada Čikaga :) a opet na vašoj strani (šta ću, prokletinja, volim pare pa to ti je :lol: ) moram da vas obavestim da će u četvrtak između 11-16 sati biti neka parada u gradu, sve policijske snage će biti tamo...
Mislim da je centar u centru zbivanja, paaaaa ako vam je korisna ova informacija,
vi vidite, pa iskoristite ;) :lol:

I VATRENE bi mogle da priloze mapu, ako su se dogovorile oko diverzije - za sada vidim samo rusilacki i nasilnicki deo diverzije - kako stojimo sa otmicom?

Ja sam specijalista za otmice i likvidacije, kao i čišćenje terena (zato nosim bacač plamena) :cool:.
Očekujem da Neva (opravdano je odsutna da se zna) i Konzab pripreme mape.

Mi Vatrene delujemo na svim lokacijama, nismo probirljive.
Linda nam je u šumi na pripremama :per:

Razmisljam o soundtracku (ne gledajte spotove, samo slusajte muziku, i zamisljajte nas):
posle pljacke, skinule smo maske (ako smo imale) kose nam pobednicki vijore na vetru.
umorne i srecne.

za scene sam sigurna, za soundrack jos nisam... :) Dajte predloge (ako moze nabudzite sve u jedan post, da ih ne jurim po ogromnoj temi).

Poslednja izmena:
Samo jos da si dodala kako pile i kojot jedu krofne i piju petu kafu po redu koju im donosi konobarica sa belom keceljicom koju kojot merka ispod oka, dok pile sve snima i okrece ocima:mrgreen:

E, da, fale krofne :) iako, ja bih ih mozda malo apgrejdovala... da budu ko Braca Bluz: Kojot jede tri dorucka, ogromne porcije svega i svacega, a Pile kafu, crnu, i prepecen tost :) A ovo sa klenericom i :roll: je super :lol:

post_image-81029P3_RITCHIE_B-GR_05_leader.jpg

- E, tako brate. Rasporedio sam dva momka (jednog da glumi uličnog svirača, jer se žene generalno pale na muzikalne uličare, a drugog da oponaša blentu, da blene u njihove dekoltee, tesne maje i novembre, i da se cereka - to će ih izludeti!) da budno motre na njih, da bih mogao na miru da doručkujem. Mm, kako je ovo dobro! Uzeću i četvrtu porciju.

"Da li imam pasose?! To smo odavno resili sa Parkom! Sta je? Sto si se narogusila... znala si i sama da se necu oslanjati samo na tebe... Pogledaj ovo" - pokazujem rukom ka stolu

library_district_map.jpg

"sedi, uzmi pice, upravo se spremam da rezimiram danasnji razvoj dogadjaja i da ti predstavim tim ovih, kako kazes, amatera".

Dok se Kvinsi smesta, ja iz desnog dzepa vadim pregrst izguzvanih papirica, belezaka, sve su musave, se usima, zmirkam dok ih pregledam.

"Ko me jos jednom prekine dok radim na fejkovanju dijamanata, ugasio je. Muvalo, reci ovoj napaljenoj operativki da sa mnom ne moze da se ponasa kao sa svojim bilderima i manekencicima:roll:"
Linda nervozno ustaje, usput odmahujuci kosom ( bas kako treba za kamere), pistolj je vec u ruci, repetira i sikce " Dok si na mojoj teritoriji, mogao bi i neki zalutali metak da te stigne kad se najmanje nadas, znas:cool:"
Muvalo smiruje situaciju, slazuci one masne, izguzvane papirice po redosledu samo njoj poznatom. Sve se problizavamo stolu ne znajuci u sta gledamo, dok Muvalo pobedonosno kaze " Moje dame, kockice su se napokon poklopile. Ovo je nas plan akcije"

"Dobro ste se setile da pocnete da radite. Evo kako stvari za sada stoje: Banshee je skoro upotpunila tim, nazovimo ih RASPALI. Ima vozaca (ostale smo bez taoca), saradnike, i kombi je na putu.

VATRENA CETA, dakle Linda, Nancy, Cheersy i EliNS rade na diverziji: u igri su helikopteri, lazna svadba i usputna hapsenja. EliNS je spremna da krenemo sa treningom - ako nam Mileva ne javi lokaciju do sutra ujutru, zamolicu Parku da nam to sredi.

UPADACICE su bile vredne - November je "skuvala" odlicno sredstvo, a BORKA je vezbala na lokaciji. Jedino se Ninze ne javljaju... ali u prirodi nindja i nije prazna prica, vec tiha i efikasna akcija...

Novonastali problem: svinje (policija) su se uzvrpoljile. Feelgoodin zadatak je da malo pronjuska i vidi sta spremaju Pile&Kojatkin... i da li je Julijan definitivno prestao da bude problem...

Sada su nam potrebne Neva i Konzab, da nam protumace mapu i daju par saveta..."
Dok se ne pojave, upoznajte se sa ... rasporedom prostorija :lol:

Javljam se na raport.U pripremi su sva moguća i nemoguća sredstva koja će poslužiti u svrhu mučenja.Kontigent sa oružjem je krenuo...

Back