Velika pljacka banke

Hellen može da bude i pregovarač izmedju nas i ministra policije Moonje :D, pošto ćemo tražiti i otkup za Kojota i Pile ;)

Hehe...morate prvo da nas uHvatite..pa tek onda otkup da tražite.....

U svojoj rezidenciji (Bejker Strit 221B) Šerlok je povukao još jedan dim iz svoje mirišljeve lule, srknuo malo čaja i zamišljeno se upiljio u Votsona (koji je vrlo predano čitao Anatomiju ljudskog tela, tom drugi....a u stvari je među koricama krio najnoviji broj Playboy-a)

"Šta misliš, dragi moj Votsone, da li iza pljačke Nacionalne banke stoji Morijati lično ili neka nova, dobro organizovana grupa."
"Hm...", odvrati Votson dok su mu se u glavi vrtele scene "grupe"....dugonogih i napućenih cica..."Ništa bolje od grupnog sexa....pljačke su dosadne..ovaj Šerlok baš ne ume da se provodi....", mislio je razačorano dr Votson....

kad smo već kod koknjavanja
fali nam jedan pripadnik druge etničke grupe/rase da pogine na početku poduhvata. gurbet možda?

jeste, zanr to zahteva. ali Gurbet je mnogo mocan lik, steta je da ga roknu odmah na pocetku - trebalo bi da pozivi - mozda u kombiju sa Banshee, a kad nam on daje instrukcije na onaj majk u uvetu, niko ga nista ne razume, pa to bude trenutak za posalice, tzv "comic relief", ... i onda se gledaoci, a i Gurbet, loze da ce sigurno da prezivi, kad je vec ziv pola filma, i onda ga Poverljiva capne s ledja?

Za Votsona se već prijavio Kojatkin....Njegova veština da od žena svih staleža u trenucima strasti izvuče vredne informacije.....je nezamenljiva.....Tako da, pljačkašice budite dobre...Ili ću pustiti Kojatkina na vas....:hahaha:

A ono sto ti ne znas, a mi znamo, je da je kojot na prodaju :) Tako da ni medju vama situacija nije tako ruzicasta kao sto umisljas... Ne okreci mu ledja (hihihi)

I mene boli dusa kad zamislim Gurbetovu smrt... to mu dodje kao najtuzniji momenat u filmu... a mozda samo da izgleda da je umro, a pojavi se u VPB II :)
ne bi bio prvi put da se nesto slicno desi.
ne bi bilo lose da se ispostavi da je gurbet obicna svinja i da njegova smrt bude neophodna
joj nisam dobra:sad2:
ili da ode s kojatkinom(aha!niste se nadale ovom preokretu) na ostrvo,sa svo kintom:evil:

Devojke, slatke ste, zaista, ali da se razumemo - mene vaše pare uopšte ne intersuju; karakterno sam čvrst poput the rock-a, moralno stabilan kao izotop uranijuma, tako da nemate nikakve šanse da me podmitite, da budemo jasni.
To što ću ja povremeno da kresnem neku od vas, jer izgužvana posteljina je zaboga uvek bila najbolje mesto za ostavljanje tragova i poverljivih informacija, nimalo neće uticati da moju odluku da vas na kraju sve smestim u svoju postelju... pardon, iza brave. Toliko.

A sad odoh na ručak. :)

nisam stigla sve da procitam. imate li plan banke i razradjene korake, odnosno put do sefa?

E, ybg, Kvinsi. Znam da moraš da pratiš i ostale teme i da svuda budeš pametna, al ovde bi na gotovo ;). Ne znam šta da ti kažem kad nisi odlučila el si "pozitivan" ili "negativan" lik :D.
Mi negativne već imamo svoje jedinice, samo se malo ubacujemo u scenario. I već imamo dobit. Mr Kojot će sve da nas "kresne" kao pozitivac (čitaj:napisaće piču), a i Pilence je tu da nas ovekoveči rečima (odlično to radi).
Elem, odredi sebi ulogu i stajling, grupe već postoje. Fali još pripadnika reda & zakona pošto ćemo ovo dvoje da pridobijemo :lol: i rasitnimo za masaže negde u tropima (kikikii)

E, ybg, Kvinsi. Znam da moraš da pratiš i ostale teme i da svuda budeš pametna, al ovde bi na gotovo ;). Ne znam šta da ti kažem kad nisi odlučila el si "pozitivan" ili "negativan" lik :D.
Mi negativne već imamo svoje jedinice, samo se malo ubacujemo u scenario. I već imamo dobit. Mr Kojot će sve da nas "kresne" kao pozitivac (čitaj:napisaće piču), a i Pilence je tu da nas ovekoveči rečima (odlično to radi).
Elem, odredi sebi ulogu i stajling, grupe već postoje. Fali još pripadnika reda & zakona pošto ćemo ovo dvoje da pridobijemo :lol: i rasitnimo za masaže negde u tropima (kikikii)

ako nisi primetila, ja vec imam ulogu, opaku, genijalnu i nadrkanu.:cool:
ja ne bih na gotovo, vec da vam raskrcim put do sefa, ako imate mapu, a ako nemate da vam nabavim istu sa sve ucrtanom putanjom:cool:

"Dobro bre Muvalo, kada ces vise da pocnes da radis sa profesionalcima???" nadrkano pitam ulazeci u halu, prezrivo i letimicno prelazeci pogledom preko ostalih ucesnica prilazeci tabli. Pre nego sto sednem, gurnem rukom Omara i oteram ga sa stolice. Muvalo zausti da kaze nesto, ali samo odmahne rukom shvatajuci da nema smisla i dobrodusno mi se nasmeje. "Znala sam da ces odgovoriti na moj poziv, ovo je veliki izazov za sve".
"Bla bla bla, da ti ne dugujem za onomad u Majamiju ne bih bila ovde. Sta mislis, sakupila si grupu nalozenih cica i mislis da opljackas najvecu i najzasticeniju banku bez ikakvog plana? Gde mislis da bezis, jel imas lazne dokumente, avio karte, vize, sto je najvaznije:mrgreen:"

eidt. ja sam dugonoga brineta, jaaako kratko osisana, velike suncane naocare, bordo karmin, crne pantalone, visoke stikle, bela kosulja i kozni mantil, onako, do pola butina.

Poslednja izmena:
jeste li nasli onu nadrkanu? Ja se dobrovoljno javljam:mrgreen:
samo da upisem dete u skolu i prikljucujem se operaciji:lol:

na ovu sam mislila:mrgreen:

nisam stigla sve da procitam. imate li plan banke i razradjene korake, odnosno put do sefa?

ako nisi primetila, ja vec imam ulogu, opaku, genijalnu i nadrkanu.:cool:
ja ne bih na gotovo, vec da vam raskrcim put do sefa, ako imate mapu, a ako nemate da vam nabavim istu sa sve ucrtanom putanjom:cool:

:D Bacila si me u analizu, ali mi fali jedan post za sintezu :think:
Nego, ti kao pametna žena, ajde sa nama u likvidacije :lol:

Back