Velika pljacka banke

imama jednu molbu...bila sam dobra i na ovoj temi sam postovala kao prava zena a ne politicarka cak sam bila i korisna ideja mi je bila super:D
dakle vako ja navijam za partizan..strasno ali bash..i fali nam nekoliko glasica na jednoj temi koja se zove navijacke teme...ocete mi pomoci i samo se malo tamo zapljunuti..obecavam da cu biti dobra....zauvek:heart::D a imate i besplatno cugu u skupstinskoj kafani:D:D:worth::worth::worth::worth::worth:

ps samo treba glasati za partizan..zvezdasima je strogo zabranjen pristup:mrgreen:

a i navijaci partizana ce vam pomoci oko akcije i banke:mrgreen::hahaha:

Šibni link.....Pošto sam ja crno-beli fan i inače....neće mi biti teško da se "zapljunem"....

Na ulicama gradaČikaga, sve vrvi od ljubitelja maskenbala...Gomile ljudi preobučenih u najneverovatnije likove, od Čarli Čaplina do Pčelice Maje. Šerlok i Votson su mudro zaključili da je najbolje "utopiti se u masu". Pošto Kojatkin ima bolje noge, preuzeo je na sebe ulogu Balerine A Šerlok je zadržao svoj standardni izgled. Jer čak i najveći fanovi njegovog lika i dela, ne znaju strašnu tajnu: Šerlok Holms je žensko! Vrlo promućurno i inteligentno. A mršavi tip sa lulom je glumac unajmljen radi ostavljanja utiska na klijente. Jer, morate priznati, u svetu muškaraca žene detektivi su potcenjene.
Elem, vratimo se Votsonu i Šerloku. Dok ovo pišem, oni hitaju ulicom, držeći na oku zanosnu Zvezdanku. Po informacijama koje je Votson izvukao između dva orgazma gospođici Nancy, obdareno poprsje gđiceZ krije vrećicu sa dijamantima. Naše detektive ne zanimaju svetlucavi kamenčići. Oni žele da razotkriju Glavu operacije.

Kakve čarobne formule ima naša draga November child ;)

Znajući za dobre manire Mr K, alias Vokija, dovoljan je bio blagi dodir njegovih usana na moju mirisnu nadlanicu da bi on počeo da izvodi piruete, ne znajući više ni gde je, ni ko je, a još manje s kim je imao susret. Po prognozama drage NC, ovo stanje će potrajati :cool:

Istom metodom je eliminisan i Šerlok - dobio je da glodje kosku. Sada živi u uverenju da u Z poprsju blistaju pravi dijamanti, a ne produkti alhemije iz laboratorije Novembar chaild.

Kakve čarobne formule ima naša draga November child ;)

Znajući za dobre manire Mr K, alias Vokija, dovoljan je bio blagi dodir njegovih usana na moju mirisnu nadlanicu da bi on počeo da izvodi piruete, ne znajući više ni gde je, ni ko je, a još manje s kim je imao susret. Po prognozama drage NC, ovo stanje će potrajati :cool:

Istom metodom je eliminisan i Šerlok - dobio je da glodje kosku. Sada živi u uverenju da u Z poprsju blistaju pravi dijamanti, a ne produkti alhemije iz laboratorije Novembar chaild.

Ha! Ono što ni Novembar (mućkalo) ni Nancy(nežni dlanovi) ne znaju, je da su Votson i Šerlok uvek pripremljeni na sve nepredviđene okolnosti. Debeli šef policije ih je upozorio da "mačke" "nose skrivenu kartu u deholteu". Pre odlaska na zadatak Šerlok je upozorio Votsona da obavezno popije protivotrov....u slučaju da se slatka, mala Nancy pokaže kao teška prevarantkinja. Mada je Šerloku dobro poznat utisak koji Kojatkin-Votson ostavlja na ženski rod, brzina sa kojom je zanosna Nancy pristala da otkuca družinu, pobuđivala je sumnju velikog detektiva.
Plan je sledeći: Votson će se pretvarati da je omamljen, ne bi li ga Nancy odvela u skrovište grupe....
Za to vreme, Šerlok jede kolačiće sa borovnicom, liže sladak sok sa prstiju i pokvareno se smeška....:mrgreen:

nema mozga organizacije nema pljacke :( da nije neko kidnapovao ili uhapsio muvala?

paris_jail_2-1.jpg

Moram da vas smirim, Muvalo je dobro ali ju je Šef pozvao na informativni razgovor....

Na sreću, još uvek se nije presvukao, dopao mu se kostim balerine, tako da, verujem da će i sam
razgovor biti neformalan i da će nam Muvalo uskoro ponovo kovati planove ;) :lol:

Osim ako je Šef ne obrlati, svojim prefinjenim metodama ;) :mrgreen:

Organizatorka zapalila sa vlasnikom banke i pokupala kes iz centrale i svih filijala...

Lepo od nje sto se setila, pa poslala razglednicu....:)...Kaze, lepo vreme, hrana jos bolja...a njemu bi mogao da bude veci za 2-3 cm, ali sta je tu je...broj racuna je dugacak i deb'o....:)

Back