Velika pljacka banke

holmes_0.jpg

"Gospodine Pile-Holms, ovo čudo je ispalo iz džepa jedne od osumnjičenih.
Izgleda da je već duboko zabrazdila."

"Dajte da pogledam kroz svoju detekt-lupu, dragi Votsone... Hm, vidite ove otiske na burencetu? To su otisci ženskih nedara, bujnih, jaka četvorka, desna sisa je malo veća od leve."

"Fantastično ste to uočili, dragi moj Pile-Šerloče, evo, ovde se jasno vidi otisak ženskih grudi koje još nisu dojile."

"Hm, šta radi ovaj koltić-deringer u ovolikim grudima?" :think:

..nakon celodnevnog ispitivanjima na humanim (polu)dobrovoljcima,
pronashla sam idealnu kombinaciju psihoaktivnih supstanci
koje cemo kroz ventilaciju ubaciti u banku.. :D

..apsorbuju se kroz sluzokozu oka,
pa nece od nas zahtevati da nosimo one odurne gas maske,
koje su, btw, nezgodne zato shto chupaju kosu
i onemogucavaju suptilnu komunikaciju mimikom, osmehom ili migovima :per:

..necemo imati ni potrebu za maskiranjem,
zato shto ce nas sluzbenici i sluchajno zatecheni korisnici banke
opisati, svi do jednog, ovako:

monsters.jpg

:lol: :lol: :lol:

..a mi cemo biti elegantno zashticene od dejstva istog
noshenjem customized hi-tech-optimizovanih goggles-a,
dostupnih, naravno, u varijantama:

twisted angel

virtual-goggles.jpg

ili devil inside

Oakley_Mesuda_Goggles.jpg

..molim obavezno naglasite velichinu u narudzbenici,
naknadne reklamacije ne primamo.. :lol:

..i da ne bude da sam omara zaboravila.. :p

lol-goggles.jpg

..ma u ampulama, epruvetama, ako je iz lab-a..
..ako nema vezu u nekoj zdravstvenoj istituciji, samo neka
natera nekog kijavichavog meksikanca da mu pljune u pogodnu posudu.. :lol:

..nemoj da nosi u plucima.. :sad2:
..jes da bi mogli da ga koristimo kao zivi shtit ili zivo oruzje,
ali onda cemo ipak morati one bljaks maske.. :(

..ma u ampulama, epruvetama, ako je iz lab-a..
..ako nema vezu u nekoj zdravstvenoj istituciji, samo neka
natera nekog kijavichavog meksikanca da mu pljune u pogodnu posudu.. :lol:

..nemoj da nosi u plucima.. :sad2:
..jes da bi mogli da ga koristimo kao zivi shtit ili zivo oruzje,
ali onda cemo ipak morati one bljaks maske.. :(

hahahha

vezemo mu dinamit oko struka i stavimo natpis "unutra boravi meksicki grip, ako neko mrdne...eksplodirace!":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

holmes_0.jpg

"Gospodine Pile-Holms, ovo čudo je ispalo iz džepa jedne od osumnjičenih.
Izgleda da je već duboko zabrazdila."

"Dajte da pogledam kroz svoju detekt-lupu, dragi Votsone... Hm, vidite ove otiske na burencetu? To su otisci ženskih nedara, bujnih, jaka četvorka, desna sisa je malo veća od leve."

"Fantastično ste to uočili, dragi moj Pile-Šerloče, evo, ovde se jasno vidi otisak ženskih grudi koje još nisu dojile."

"Hm, šta radi ovaj koltić-deringer u ovolikim grudima?" :think:

"A osećate li miris lavande? To znači da vlasnica pištolja zalazi u kuću sa plavim fenjerima.... čuvenu ilegalnu kockarnicu u Londonu. Možda nije loše da se promuvate tamo ovih dana, Votsone....bacite koju kartu....i obavezno zavirite u što više deholtea. Kao poznavalac ženskih grudi, brzo ćete otkriti "krivca"...."

"Dobro bre Muvalo, kada ces vise da pocnes da radis sa profesionalcima???" nadrkano pitam ulazeci u halu, prezrivo i letimicno prelazeci pogledom preko ostalih ucesnica prilazeci tabli. Pre nego sto sednem, gurnem rukom Omara i oteram ga sa stolice. Muvalo zausti da kaze nesto, ali samo odmahne rukom shvatajuci da nema smisla i dobrodusno mi se nasmeje. "Znala sam da ces odgovoriti na moj poziv, ovo je veliki izazov za sve".
"Bla bla bla, da ti ne dugujem za onomad u Majamiju ne bih bila ovde. Sta mislis, sakupila si grupu nalozenih cica i mislis da opljackas najvecu i najzasticeniju banku bez ikakvog plana? Gde mislis da bezis, jel imas lazne dokumente, avio karte, vize, sto je najvaznije:mrgreen:"

"Da li imam pasose?! To smo odavno resili sa Parkom! Sta je? Sto si se narogusila... znala si i sama da se necu oslanjati samo na tebe... Pogledaj ovo" - pokazujem rukom ka stolu

library_district_map.jpg

"sedi, uzmi pice, upravo se spremam da rezimiram danasnji razvoj dogadjaja i da ti predstavim tim ovih, kako kazes, amatera".

Dok se Kvinsi smesta, ja iz desnog dzepa vadim pregrst izguzvanih papirica, belezaka, sve su musave, se usima, zmirkam dok ih pregledam.

Poslednja izmena:

Back