LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.057
Zašto onda trolujete svaku temu?
Dokazujem nesto, ne trolujem, ako neko troluje konstanto sa citatima biblije na svakoj temi kao da je to neki dokaz onda si to ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto onda trolujete svaku temu?
Tema podrazumeva postojanje Boga i anđela!
A trolovanje je pokušaj skretanja sa teme jeste uobičajen sport bogohulnika!

Nije knjiga simbola vec knjiga tripova jednog jevrejskog fanatika. Jedina dobra stvar kod Otkrivenja je to sto otkriva Pavla kao laznog apostola i time negira polovinu Novog Zaveta.Otkrivenje je knjiga simbola! Ako poznajete Sveto pismo i upotrebu tih simbola, onda ćete razumeti značenje koje je Bog hteo da nam uputi.
Nije knjiga simbola vec knjiga tripova jednog jevrejskog fanatika. Jedina dobra stvar kod Otkrivenja je to sto otkriva Pavla kao laznog apostola i time negira polovinu Novog Zaveta.
Koji stih u Otkrivenju navodi da je Pavle lazni prorok?
1 Ako ustane među vama prorok ili koji sne sanja, i kaže ti znak ili čudo,
2 Pa se zbude taj znak ili čudo koje ti reče, i on ti kaže: Hajde da idemo za drugim bogovima kojih ne znaš, i njima da služimo,
3 Nemoj poslušati šta ti kaže taj prorok ili sanjač, jer vas kuša Gospod Bog vaš da bi se znalo ljubite li Gospoda Boga svog iz sveg srca svog i sve duše svoje.
4 Za Gospodom Bogom svojim idite, i Njega se bojte; Njegove zapovesti čuvajte, i glas Njegov slušajte, i Njemu služite i Njega se držite.
Nije otkrivenje, ali recimo...
Zapravo, poenta stiha je u:
Nemoj poslušati šta ti kaže taj prorok ili sanjač, jer vas kuša Gospod Bog.
Taj stih ti objašnjava da NEMA proroka i neće ih biti.
Hrišćani nemaju potrebu da osporavaju postavljača teme, jer postojanje zla jeste pitanje slobodne volje stvorenja a ne nemogućnosti Boga da je silom zaustavi.
Greh je kada neko pokušava da "brani" Boga a zapravo govori suprotno otkrivenjima Božjim"
Ja sam samo odgovorio na Vaše pitanje.
Vi ste izabrali da sumnjate u Božju reč a ne ja.
Upravo zato sam pokušao da Vam ljubazno skrenem pažnju na biblijske stihove koji nam otkrivaju da se 1/3 anđela udružila sa Sotonom u pobuni protiv autoriteta Božjeg Sina.
Sotona, anđeli, Bog pa još Božji sin, Duh Sveti, ebo te ovo je još gore od gospodara prstenova i Hari Potera zajedno.
Ultimativno, postojanje zla je pitanje slobodne volje velikog kreatora koji je stvorio sistem u kojem postoji mogućnost postojanja zla.
To je identična situacija kao kada bi se proizvođač oružja čudio što je njihovim oružjem, koje ima samo jednu namenu, neko ubijen.
I onda, mi glupi ljudi umesto da strpamo u zatvor proizvođače oružja, nama su krivi ljudi do kojih je to oružje došlo, kriva nam je posledica a ne uzrok.
Mislim, tako je postavljena ta vaša biblijska priča.
Koji stih u Otkrivenju navodi da je Pavle lazni prorok?
Ne pise lazni proroci vec specificno lazni apostoli.
2:2 "Znam tvoja djela i trud tvoj i strpljivost tvoju, i da ne možeš podnositi zlih, i iskušao si one, koji govore, da su apostoli, a nijesu, i našao si ih kao lašce."
Koga sigurno znamo da je crkva u Efezu odbila? Pavla. Sam je napisao u svojim pismima.
A postoji i ovo:
Mateja 7:15 "Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze u ovčjem runu, a iznutra su grabežljivi vukovi."
Postanak 49:27 "Benjamin je vuk grabežljivi, jede grabež ujutro, dijeli plijen uveče."
Poslanica Rimljanima 11:1 "Pitam, dakle, nije li Bog odbacio židove, svoj narod? Nipošto! Sjetite se da sam i ja židov, Abrahamov potomak, iz Benjaminova plemena."

Da li svi smatrate da konačno zaustavljanje zla i pravedna kazna nad svim palim anđelima pokazuje da je Bog suvereni vladar?