Velik je vas bog

Ma šta ste se uhvatili za taj kraj sveta kroz tri godine?
Kako tvrdite da se ne zna?
Nismo li nedavno imali dva kraja sveta takoreći uzastopce jedan za drugim? Jedan sam datum zaboravio a drugi je bio 21. decembra. Jedva sam uspeo da ga odložim do 23 sata pošto je 21. 12. upravo moj rođendan - da mi ne ometa slavlje!

Posle ta dva kraja sveta nismo ih godinama imali više, pa je krajnje vreme da priredimo bar jedan - makar bio i skroman!
Prema tome, ja sam za to da kroz tri godine (kad već ne može ranije!) bude makar i najskromniji kraj sveta - tek da ne izgubimo kontinuitet!:rotf::rotf::rotf:

Znači, il je Otac javio tebi ( a Sina ostavo u neznanju), il tvoj Bog (Isus-Sin) nije Bog jer nije Sveznajući...

Ууууу... Па ти ни незнаш о ком Оцу и Оцу се говори....

Незнаш да је прошло више од 2 Миленијума од Рођења и Васкрсења Исуса Христа? Незнаш да у Хришћанина живи Исус Христ и Хрис у њему? У ком ти времену живиш? :)

Још многи немогу да схвате да се Исус Христ јавља својим вернима? Знаш ли шта је Богојављење?

''Цртао'' сам и ја многи други овде на форуму о свему, али увек остаје оно главно, док сам не окусиш шта је слано а шта слатко, нечеш знати... :)

Незнаш да је прошло више од 2 Миленијума од Рођења и Васкрсења Исуса Христа? Незнаш да у Хришћанина живи Исус Христ и Хрис у њему? У ком ти времену живиш? :)

Још многи немогу да схвате да се Исус Христ јавља својим вернима? Знаш ли шта је Богојављење?

''Цртао'' сам и ја многи други овде на форуму о свему, али увек остаје оно главно, док сам не окусиш шта је слано а шта слатко, нечеш знати... :)

Kako? Preko SMS-a. :rotf:

Prosvijetli me ? :D

Može on da živi u kome oće i đe god oće, al ne zna kada će Sudnji dan, tako da ti se džabe javlja :P

Dragi diskutanti,

Zamolio bih vas sve da se vratite na temu.

Ako hoćete da osporavate božansku prirodu Isusa Hrista možete slobodno da sve hrišćane pozovete na muslimanski forum i mi ćemo drage volje doći da potvrdimo božanski karakter našega Gospoda Isusa Hrista.

Svako dobro

Незнаш да у Хришћанина живи Исус Христ и Хрис у њему?

Bilo bi lepo da potkrepis Stihom, ako stvarno znas.

Dragi diskutanti,

Zamolio bih vas sve da se vratite na temu.

Ako hoćete da osporavate božansku prirodu Isusa Hrista možete slobodno da sve hrišćane pozovete na muslimanski forum i mi ćemo drage volje doći da potvrdimo božanski karakter našega Gospoda Isusa Hrista.

Svako dobro
Pod uslovom da potvrda o bozanskom karakteru vaseg gospoda Isusa Hrista, (u originalu: Jeshua Mesija), bude overena kod javnog belelznika sa prilozenim izvestajem o njegovom DNK.

Poslednja izmena:

Back