Вехабије у Бугојну

96993-004-FCA00068.jpg

Demokratija na muslimanski nacin ! bh-citadela bi radije serijat kao ovaj na slici !!

Jel' to onaj Srbin što su mu roditelji Srbin i Jugosloveka dali ime Emir.
Dobro je , promijenio je vjeru sa nacijom - tako to kod nas i ide.
Inače , Kusturica je rekao - nisam ja nikakav Srbin, ni pravoslavac, nego Hercegovac.
Naciju nikad nije menjao, a što se mene tiče nije morao ni veru, ali je čovek verovatno znao da je neko njegov ušao u islam pod pritiskom i na taj način mu se odužio. Ne zove se Nemanja, ime mu je i dalje Emir, ali po običaju pravoslavne crkve može da uzme i drugo kršteno ime, eto, odabrao je Nemanja.

Ponavljanje je majka ucenja !!

EMIR KUSTURICA:
SRBIN SAM I PRAVOSLAVAC

- PRAVOSLAVNI sam hriscanin - izjavio je reditelj Emir Kusturica u intervjuu francuskom "Figarou", koji je izasao povodom predstavljanja njegovog najnovijeg filmskog ostvarenja "Zivot je cudo", na 57. filmskom festivalu u Kanu.
Kusturica je, odgovarajuci na pitanje "kako se danas definise", odgovorio:
- Moja porodica je poreklom srpska, pravoslavna. Moj otac je rodjen kao musliman, ali je, pre svega, bio Srbin. Moja majka je takodje iz muslimanske porodice. Ali, ona se ne identifikuje ni sa jednom religijom. Veruje u snagu ljubavi. Ja svoju nacionalnost zasnivam na svom jeziku. Ranije, to je bio srpskohrvatski. Danas je to srpski.

thumbnail.php

Dolijao jos jedan ljepotan!! Vidi se odmah da je to jedan fini covo! Nije on jadan nista kriv....tako mu alah naredio!

Pripadnici Federalne uprave policije uhapsili su danas Nasera Palislamovića /37/, osumnjičenog da je učestvovao u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Bugojnu, potvrđeno je u Tužilaštvu BiH. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je da su pripadnici policije intenzivno u posljednja 24 časa tragali za Palislamovićem.

- Palislamović je uhapšen prije 15 minuta, ali ne mogu da kažem gdje. On će nakon policijske obrade biti predat Tužilaštvu BiH - istakao je Grubešić.

zasto se smijete?zasto ismijavate muslimane i islam?islam je jedan drzavni aparat zacinjen duhovnoscu vjerovanju u Jedinog Boga, Allaha.pokrivanje zena u islamu je stvar islamskog morala i muslimani se nikada ne zapitaju sto neko nosi mini suknje.osudjujem jucerasnji napad u bugojnu i mislim da je to pojedinacno djelo neuracunljivog covjeka.

mozete li zamisliti kakvo misljenje imaju pakistanci i iracani o al kaidi koja terorise cijelu centralnu aziju i irak.

Poslednja izmena:
zasto se smijete?zasto ismijavate muslimane i islam?islam je jedan drzavni aparat zacinjen duhovnoscu vjerovanju u Jedinog Boga, Allaha.pokrivanje zena u islamu je stvar islamskog morala i muslimani se nikada ne zapitaju sto neko nosi mini suknje.osudjujem jucerasnji napad u bugojnu i mislim da je to pojedinacno djelo neuracunljivog covjeka.

mozete li zamisliti kakvo misljenje imaju pakistanci i iracani o al kaidi koja terorise cijelu centralnu aziju i irak.

u pravu si ,ismevanje bilo koje veroispovesti je za svaku osudu ,ja licno postujem sve veroispovesti ,i niti u jednom trenutku ne osporavam muslimane ili bilo koga drugog ...ali izmisljene nacionalnosti itekako volim da osporim sa dobrim argumentima ,ali nikako neosporavam veroispovest ,to je svetinja za svakoga ,ma o kojoj veri da se radi ...

Не, ниси схватио , не исмевамо ислам него будале које то преозбиљно схватају. Прави муслиман поштује хришћанина јер зна да је Кур-ан преписана Библија која хришћане не сматра неверницима.

Poslednja izmena:

Svaka cast pravim muslimanima ali vi to niste! Vi ste poturceni Srbi i kao takve, mi vas ne priznajemo. Umjetna nacija, jezik , sa problemom indentiteta koji dolazite ovde nama da dokazujete sa izmisljanjem i prekrajanjem istorije. E takve mi ismijavamo, jer su vrijedni ismijavanja. :per:

pravi musliman religiju shvata preozbiljno jer sto je ozbiljnije to je jace vjerovanje u Allaha.muslimani su braca i zato musliman je muslimanu brat i prije bih dao sestru buzatom nigerijcu nego srbinu jer srbin nije musliman.ali to ne znaci da ne smije medju raznim religijama preovladavati postovanje i dobri odnosi.

pravi musliman religiju shvata preozbiljno jer sto je ozbiljnije to je jace vjerovanje u Allaha.muslimani su braca i zato musliman je muslimanu brat i prije bih dao sestru buzatom nigerijcu nego srbinu jer srbin nije musliman.ali to ne znaci da ne smije medju raznim religijama preovladavati postovanje i dobri odnosi.

a šta će srbinu tvoja sestra, misliš da bi je i pogledao, lupaš pa ostaneš živ...:zcepanje:

cijela saudijska arabija je selefijska ili vehabijska.oni su jos poslije i svjetskog rata napravili prevrat i uveli u pravni sistem selefijsko ucenje.zato muslimani se ne mogu odreci vehabijsa jer saudijska arabija je vehabijska i ona ima svoju misiju u cijelom svijetu.oni zapravo propagiraju da se ne gleda televizija i ne slusa muzika.propagiraju isposnicki zivot pun uzdrzavanja.pa cak i kahva je zabranjena jer posjeduje opijat kofein.

Back