- Poruka
- 6.466
A kome da se zahvalim za Izetbegovića - jel SANU i Šešelju ?
Sama sebi. Da nije bilo tebe ne bi bilo ni njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kome da se zahvalim za Izetbegovića - jel SANU i Šešelju ?
Jel' to onaj Srbin što su mu roditelji Srbin i Jugosloveka dali ime Emir.
Dobro je , promijenio je vjeru sa nacijom - tako to kod nas i ide.
Inače , Kusturica je rekao - nisam ja nikakav Srbin, ni pravoslavac, nego Hercegovac.
Naciju nikad nije menjao, a što se mene tiče nije morao ni veru, ali je čovek verovatno znao da je neko njegov ušao u islam pod pritiskom i na taj način mu se odužio. Ne zove se Nemanja, ime mu je i dalje Emir, ali po običaju pravoslavne crkve može da uzme i drugo kršteno ime, eto, odabrao je Nemanja.Jel' to onaj Srbin što su mu roditelji Srbin i Jugosloveka dali ime Emir.
Dobro je , promijenio je vjeru sa nacijom - tako to kod nas i ide.
Inače , Kusturica je rekao - nisam ja nikakav Srbin, ni pravoslavac, nego Hercegovac.
![]()
Demokratija na muslimanski nacin ! bh-citadela bi radije serijat kao ovaj na slici !!
A ovo su im kućni ljubimci
http://3.***************/_uuEaCUoipUg/SjlOWCnLlUI/AAAAAAAABTQ/eWydHqhS32s/s400/Muslim+Pussy.jpg

zasto se smijete?zasto ismijavate muslimane i islam?islam je jedan drzavni aparat zacinjen duhovnoscu vjerovanju u Jedinog Boga, Allaha.pokrivanje zena u islamu je stvar islamskog morala i muslimani se nikada ne zapitaju sto neko nosi mini suknje.osudjujem jucerasnji napad u bugojnu i mislim da je to pojedinacno djelo neuracunljivog covjeka.
mozete li zamisliti kakvo misljenje imaju pakistanci i iracani o al kaidi koja terorise cijelu centralnu aziju i irak.
zasto se smijete?zasto ismijavate muslimane i islam?islam je jedan drzavni aparat zacinjen duhovnoscu vjerovanju u Jedinog Boga, Allaha.pokrivanje zena u islamu je stvar islamskog morala i muslimani se nikada ne zapitaju sto neko nosi mini suknje.osudjujem jucerasnji napad u bugojnu i mislim da je to pojedinacno djelo neuracunljivog covjeka.
mozete li zamisliti kakvo misljenje imaju pakistanci i iracani o al kaidi koja terorise cijelu centralnu aziju i irak.

Znači ti potpadaš pod one koji su to preozbiljno shvatili.ja sam musliman i moja maticna drzava je saudijska arabija i to je moj identitet i to je bosnjacki identitet.
Nema toga, pustite te ustaske price i propgande, ..................kad se Bosna poturcivala tamo nije bilo ni H od rvata.....................al je bilo kasnije katolicenja i pritisaka i na muslimane, isto kao i na Srbea u kom delu su muslimani hrvatskog porekla ,ako uopste ima ozbiljan broj takvih ?
pravi musliman religiju shvata preozbiljno jer sto je ozbiljnije to je jace vjerovanje u Allaha.muslimani su braca i zato musliman je muslimanu brat i prije bih dao sestru buzatom nigerijcu nego srbinu jer srbin nije musliman.ali to ne znaci da ne smije medju raznim religijama preovladavati postovanje i dobri odnosi.

zna li neko koliko je sledbenika vahabizma-selafizma a koliko ostalih među muslimanima ?
pravi musliman religiju shvata preozbiljno jer sto je ozbiljnije to je jace vjerovanje u Allaha.muslimani su braca i zato musliman je muslimanu brat i prije bih dao sestru buzatom nigerijcu nego srbinu jer srbin nije musliman.ali to ne znaci da ne smije medju raznim religijama preovladavati postovanje i dobri odnosi.