winkler
Aktivan član
- Poruka
- 1.251
Ko je taj što stalno spominje neke sekte?Sram ga biloReci to onom sto stalno spominje neke sekte a ne meni...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je taj što stalno spominje neke sekte?Sram ga biloReci to onom sto stalno spominje neke sekte a ne meni...

Samo polako.Bez nerviranja.Nemj biti tako oštraprestani da izigravas Boga... kapiras li ti to?
ja sam to izbrisala a ti brzinom svetlosti citiras... i juris druge da im nadjes greske...
sudi sebi a ne drugima
a sada se vratimo temi...
.Uplašiće se nekoTi delovi sveta su prijatna mesta za život za ljude i životinje koje tu žive odvajkada. I tu nema šta da se dira.

Samo što su pripadnici sekte svakako u neznanju i strahu tak da istina do njih teško da može doći jer su zatvoreni sa svih strana (misli na umnu konzerviranost), a sama si rekla ko drži ljude u neznanju i strahu.nakaradno shvatanje Boga...
Sotona je taj koji drzi ljude u strahu i neznanju,
A Bog je taj koji oslobadja ISTINOM.
Ne, svaka normalna osoba želi da vreme koje je dato proživi najispunjenije moguće.
Zašto tugovati kad neko umre? Zar nije prešao u bolji svet, Hristov zagrljaj i to?
Ne volim. Kako bih mogao voleti nešta što je samo obećana nagrada za verovanje u bajku.
Ne život, već želja da se večno živi je u pitanju. Postigao sam sve što sam hteo, zašto bih želeo da živim večno?

Ma ti to ne razumeš...Mantra o večnom životu mora da bude u kombinaciji sa mantrom o savršenstvu...
![]()

Prijatna mesta su Severni Pol na -40 ?? ili Pustinja na + 50 gde nema ni vode za pice ??? ili Prasume gde setaju divlje zveri i covek ne zivi ???
Znas li sta pricas a ?![]()
To je produkt podsvesnog užasnog straha od smrti.

Nije to strah nego svest o tome da smrt postoji ....Bog je Ljubav ..a u ljubavi nema straha![]()
A vi sto se ne bojite smrti ..idete kao kamikaze u propast ..pa onda krivite Boga ...kad vam se nesto desi![]()
Tad spoznaju ljudi da su Telo samo ..na zalost ..a ne bogovi![]()

Ima i onih sto kazu: "u paklu je ekipa".![]()

jesi laku nocMisim da sam dosta objasnio za veceras![]()
![]()

jesi laku noc
pa svrati sutra![]()
hocu

Pa da uzivas valjda u tome sto si postigao![]()
Ili neka drugi uzivaju u tome ?![]()
Prijatna mesta su Severni Pol na -40 ?? ili Pustinja na + 50 gde nema ni vode za pice ??? ili Prasume gde setaju divlje zveri i covek ne zivi ???
Znas li sta pricas a ?![]()
Pa tako mozes ziveti i kad imas Vecni Zivot ..u cemu je razlika ??![]()
Pa koliko znam svi su tuzni kad im neko umre ..najmiliji pogotovo![]()
Jedino ako i to ste prevazisli i vise ne osecate nista za nikog m ?![]()
I nije preso nigde nego je pod zemljom i trune ..sve do Vaskrsenja![]()
nesvesno projektujete svoje potajne gresne misli....ironija je sto se ljudi uzdaju u taj vrecni zivot i misle da samo ako se pomole, odu u crkvu, zapale svecu i naprave pogacu za slavu (o poreklu ovog obicaja necemo ovaj put
ah da bitno je da se prica nije bitno sta.....i to jos nazivate argumentima ccc