VECNI ZIVOT – na koji nacin Bog omogucava ljudima…

prestani da izigravas Boga... kapiras li ti to?
ja sam to izbrisala a ti brzinom svetlosti citiras... i juris druge da im nadjes greske...
sudi sebi a ne drugima

a sada se vratimo temi...

Nisam video da si izbrisala. Ne izigravajući boga to sam ti bio napisao onako dobronamerno i prijateljski.

No obećavam da više neću činiti tako.

I čak što više sada se kajem što sam bio dobronameran jer si me uverila da se dobro dobrim ne vraća...

Ne život, već želja da se večno živi je u pitanju. Postigao sam sve što sam hteo, zašto bih želeo da živim večno?
Postigao? Sta im as od toga kada umres?
Ljudi su daleko od savrsenstva i kada budu postigli savrsenstvo ucice od Boga u vecnosti...
Ljudi su stvoreni da zive vecno...
To je nacin da odrazavaju Bozanska svojstva... i d ase priblize Bogu u vecnosti...

Valjda da zivis, ne zelis valjda vise smrt od zivota?

Postigao?
Ljudi su daleko od savrsenstva i kada budu postigli savrsenstvo ucice od Boga u vecnbosti...

Valjda da zivis, ne zelis valjda vise smrt od zivota?

Ko priča o nekakvom savršenstvu?

Postigao sam sve šta sam ja lično hteo. Poenta je na najbolji mogući način ispuniti ovde i sada, a ne očekivati budući večni život. Koji bi se veoma brzo pretovrio u naviku i dosadu, ako ne i u prokletstvo.

Postigao sam sve šta sam ja lično hteo. Poenta je na najbolji mogući način ispuniti ovde i sada, a ne očekivati budući večni život. Koji bi se veoma brzo pretovrio u naviku i dosadu, ako ne i u prokletstvo.
Od Boga ne ide prokletstvo nego od Sotone...
Ko ceka buduci vecni zivot?
Vecni zivot je sada...
Zivot koji Bog omogucava svima koji zele da zive vecno...
i koji Zele da priznaju Boga...

A samo dosadnima je dosadno...
Znaci prema tvom rezonu zivot je dosadan?
Ko koristi razum moze da osmisli zivot koji nam je Bog dao...

Postigao? Sta im as od toga kada umres?

Kada se umre onda više ništa nikakvog značaja nema. I to je ono što tebe drži u užasnom strahu od smrti ovozemaljske.

Ljudi su daleko od savrsenstva i kada budu postigli savrsenstvo ucice od Boga u vecnosti...

I šta češ to da učiš onako većno...Nečeš valjda bibliju čitati kroz celu večnost...:rotf:

Ma ti to ne razumeš...:manikir: Mantra o večnom životu mora da bude u kombinaciji sa mantrom o savršenstvu...:manikir:

Ne znam bibliju:manikir:

Još samo kad bi shvatili da uopošte nije teško postići sve što hoćeš...izgleda teško, zbog prepreka koje nam postavlja ShTN i tako nam pomaže da prevaziđemo sebe...

Vera u biblijskog boga i večni život zasniva se na strahu od smrti i umiranja kao i na strahu od božije kazne za neverovanje, pa tako od čoveka kao savršenog bića na zemlji pravi do bola nesretno stvorenje koje kao takvo ne sme sebi da priušti ono stanje u kojem će biti zadovoljno i srećno jer biva u zastrašujućem uverenju da je to samo neka kušnja kojoj se po svaku cenu mora odupreti.

Vera u biblijskog boga i večni život zasniva se na strahu od smrti i umiranja kao i na strahu od božije kazne za neverovanje, pa tako od čoveka kao savršenog bića na zemlji pravi do bola nesretno stvorenje koje kao takvo ne sme sebi da priušti ono stanje u kojem će biti zadovoljno i srećno jer biva u zastrašujućem uverenju da je to samo neka kušnja kojoj se po svaku cenu mora odupreti.

Upravo tako, jeroh.

Back