jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
tvojoj sekti jel
pa sta da se radi...
Zašto tako besmrtna...zašto ono...tvojoj sekti...
Zašto drugima pišeš ono što ne želiš da drugi napišu tebi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvojoj sekti jel
pa sta da se radi...

Aj malo razmisli...
Bog je rekao ljudima da napune Zemlju... znaci posle toga nema razmnozavanja...

to sto neko voli zivot je produkt podsvesnog straha od smrti jel![]()
Ćovek nije napisao...život...već večni život...
A to je ogromna ali ogromna razlika.
Reci to onom sto stalno spominje neke sekte a ne meni...Zašto tako besmrtna...zašto ono...tvojoj sekti...
Zašto drugima pišeš ono što ne želiš da drugi napišu tebi...![]()
Reci to onom sto stalno spominje neke sekte a ne meni...
prestani da izigravas Boga... kapiras li ti to?Ako to čini neko...zašto moraš ti...Kapiraš li šta je poenta...
Pa volimo večni život. Ti ne voliš?
prestani da izigravas Boga... kapiras li ti to?
ja sam to izbrisala a ti brzinom svetlosti citiras... i juris druge da im nadjes greske...
sudi sebi a ne drugima
a sada se vratimo temi...
to sto neko voli zivot je produkt podsvesnog straha od smrti jel![]()
Postigao? Sta im as od toga kada umres?Ne život, već želja da se večno živi je u pitanju. Postigao sam sve što sam hteo, zašto bih želeo da živim večno?
Ne život, već želja da se večno živi je u pitanju. Postigao sam sve što sam hteo, zašto bih želeo da živim večno?
Postigao?
Ljudi su daleko od savrsenstva i kada budu postigli savrsenstvo ucice od Boga u vecnbosti...
Valjda da zivis, ne zelis valjda vise smrt od zivota?
Od Boga ne ide prokletstvo nego od Sotone...Ko priča o nekakvom savršenstvu?
Postigao sam sve šta sam ja lično hteo. Poenta je na najbolji mogući način ispuniti ovde i sada, a ne očekivati budući večni život. Koji bi se veoma brzo pretovrio u naviku i dosadu, ako ne i u prokletstvo.
Postigao? Sta im as od toga kada umres?
Ljudi su daleko od savrsenstva i kada budu postigli savrsenstvo ucice od Boga u vecnosti...

Ko priča o nekakvom savršenstvu?
Postigao sam sve šta sam ja lično hteo. Poenta je na najbolji mogući način ispuniti ovde i sada, a ne očekivati budući večni život. Koji bi se veoma brzo pretovrio u naviku i dosadu, ako ne i u prokletstvo.
Mantra o večnom životu mora da bude u kombinaciji sa mantrom o savršenstvu...
Kada se umre onda više ništa nikakvog značaja nema. I to je ono što tebe drži u užasnom strahu od smrti ovozemaljske.
I šta češ to da učiš onako većno...Nečeš valjda bibliju čitati kroz celu večnost...![]()

Meni nije dosadno nijednog jedinog trenutka, kratak mi je dan. Razmisli zašto sam upotrebio reč "prokletstvo". Nema nikakve veze ni sa bogom ni sa satanom.
Ne večni život, već ŽIVOT je sada.
Ma ti to ne razumeš...Mantra o večnom životu mora da bude u kombinaciji sa mantrom o savršenstvu...
![]()

I to New World bibliju....
Hmm...New World/New World Order...?

Ne znam bibliju
Još samo kad bi shvatili da uopošte nije teško postići sve što hoćeš...izgleda teško, zbog prepreka koje nam postavlja ShTN i tako nam pomaže da prevaziđemo sebe...
Vera u biblijskog boga i večni život zasniva se na strahu od smrti i umiranja kao i na strahu od božije kazne za neverovanje, pa tako od čoveka kao savršenog bića na zemlji pravi do bola nesretno stvorenje koje kao takvo ne sme sebi da priušti ono stanje u kojem će biti zadovoljno i srećno jer biva u zastrašujućem uverenju da je to samo neka kušnja kojoj se po svaku cenu mora odupreti.
Ne život, već želja da se večno živi je u pitanju. Postigao sam sve što sam hteo, zašto bih želeo da živim večno?