Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Moras da umres da bi vecno ziveo?
Zanimljivo

Zanimljivo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odakle ti ZNAŠ da imaš večnost?
Ja isto tako mogu da tvrdim da imam nešto...ali dok ne budem sigurna, sve ostaje samo na tvrdnji.
Stavio je misao...i to je tebi dovoljno da tvrdiš nešto?
Nađi citat....
znam da imam vecnost...
Novi zavet je spominje najmanje 40 puta pa nadji ...
Dakle, sve sto spominje NZ je aksiom?...
Biblija je Bozja rec...
jel to moram hiljadu puta da ponovim...
a "Bozja rec je ISTINA "
bye
Pa iz toga sledi da treba slepo verovati u sve sto u njoj pise...
Hvala na "iscrpnim" objasnjenjima. Nisam ocekivao ni manje ni vise od tebe. Standardno.

pa trudim se iscrpno da ti objasnim
opet pogresan zakljucak...
ne sledi se slepo ono usta si uveren i za sta imas dokaze...

Biblija je Bozja rec...
jel to moram hiljadu puta da ponovim...
a "Bozja rec je ISTINA "
bye
Ne bi trebalo nista da se sledi slepo... ponajmanje ako su ti "dokazi" za tako nesto kao tvoji... u gasovitom agregatnom stanju.

ja nisam ni iznosila dokaze![]()
dokaze nek svako sam nadje ...
znaci, ako zelis da se uveris da je Biblija Bozja rec, sam trazis dokaze za to...
imam neke knjige i enciklopedije koje sadrze dokaze
jel mislis da treba ovde da ih prepisujem![]()
![]()
Nemoj ti da ih prepisujes, 'leba ti...
Znamo iz koje "izdavacke" kuce je sva tvoja "strucna" literatura...

pa lepo ako znas, onda je mozes potraziti![]()
Niko ovde ne kaže da je ovaj život dosadan, nego ti i dalje ne shvataš razliku između 500 godina, 500 milijardi godina, 500 guglpleksa godina i beskonačnog broja godina. (prve tri mere vremena su nemerljivo manje od beskonačnog broja godina, iako su i milijarde za nas već neshvatljiv vremenski period)Nekima je dosadan i jalov i ovaj mali život, meni nije. Osećam da bi mi trebalo barem 300 god. samo da bih naučio neke osnovne stvari koje me zanimaju, recimo hoću da pročitam bibliju na izvornim jezicima (aramejskom, grčkom i hebrejskom). Zanima me i mnogo drugih stvari iz istorije religije, kažu kad bi čitao svaki dan samo jednu knjigu o religiji (a sve su podebele) ne bi ih sve pročitao za 500 god. a u međuvremenu bi neko napisao nešto novo. Život je tok i on nikad nije isti i ne može ti biti dosadan, osim naravno ako ste vi sami sebi dosadni, e onda već......![]()
Niko ovde ne kaže da je ovaj život dosadan, nego ti i dalje ne shvataš razliku između 500 godina, 500 milijardi godina, 500 guglpleksa godina i beskonačnog broja godina. (prve tri mere vremena su nemerljivo manje od beskonačnog broja godina, iako su i milijarde za nas već neshvatljiv vremenski period)
Zaključak: koliko vidim, zaglavili smo na elementarnoj matematici, a ne na verovanju u religijske bajke...

Elaboriraj.ALA SI SE NALUPETAO!!!![]()
Iskreno se nadam da umeš nešto pametnije od toga da kažeš?ALA SI SE NALUPETAO!!!![]()
Fix'd.Hurr ne znam osnovnu matematiku durr derp.
vechni zhivot ne mozhe da bude dosadan. dosada je apstinentska kriza koja se projavljuje kod ljudi koji su zavisni od zabave. a oni koji su zavisni od zabave necje icji u raj, tj. necje dobiti vechni zhivot.

vechni zhivot ne mozhe da bude dosadan. dosada je apstinentska kriza koja se projavljuje kod ljudi koji su zavisni od zabave. a oni koji su zavisni od zabave necje icji u raj, tj. necje dobiti vechni zhivot.
Za moju kevu sudoku.