Vecina naroda u Srbiji neutralna

Vecina je uz Vucica, nije neutralna.
Taj izgovor "ne interesuje me, apolitičan sam..." to može da prođe u SAD, u Danskoj...gde ti je svejedno ko je na vlasti. Sistem funkcioniše.
Je li pa ako je svejedno sto su pohapsili one koji su protestovali protiv kradje na izborima 2020. Kako bi to bilo da se kod nas zavrsava na robiji zbog takvih aktivnosti.

Taj izgovor "ne interesuje me, apolitičan sam..." to može da prođe u SAD, u Danskoj...gde ti je svejedno ko je na vlasti. Sistem funkcioniše. Ovde ne. Kod nas to je kao da gledaš da neko bije dete i ti kažeš "ne interesuje me". Možeš ovde biti i političan i apolitičan, ali se spremi da snosis posledice svog izbora.
To prolazi u onim drustvima koja nisu autokratije i diktature.

Ko u autokratiji ili diktaturi iskreno ne zeli pad ubica i bande na vlasti, taj je onda ljudski olos.

I to je to.

Da ste toliko davali ovima kojima
Vucko daje po jedan sada bi ste bili vlast a ne veciti kalifi umesto kalifa. Skrtost ce vas politicki ubiti.
Ne daje Vucko nista.

Sve sastojke sendvica koje SNS daje svojim sendvicarima daju reketirani privatnici.

Znaci svaka vekna, kulen, margarin, je od reketiranih privatnika u Srbiji.

Banda SNS-ovaca im preti, preti njihovim porodicama, dolazi im na kucni prag i preti njihovim sinovima, cerkama, ocevima. Zbog toga oni moraju da daju SNS-ovcima sastojke za te sendvice.

SNS su najgori okupatori. Turci i Gestapo. Dno dna.

1. Opozicija ne dozvoljava da se bude neutralan. Po njima ako ne tvrdis da je ON potekao iz adolfovog jajeta, onda si njegov bot i sendvicar. Ta agresivnost odbija ljude pa oni neutralni koji bi se mozda njima prikljucili- dignu ruke.

2 Jos juce je svaki drugi post bio ,- gotov je. Sad duvaju neki drugi vetrovi...
Iskreno, svi du ocekivali prepuni Autokomandu. Ovo ce sad demotivisati mnoge. Malo nas je jos uvek za revoluciju. Gledajuci gradove ostale, kad je u mojoj Jagodini izaslo najvise posle 5.Oktobra, mada opet nista spektakularno ocekivalo se sad finale i prepuna Autokomanda. Ne znam, nazalost izgleda opet nista od ovoga

Dakle, evo videli smo kontamiting av-ov u Jagodini i proteste u vecini gradova. Po onome sto se vidi i sa jedne i druge strane vecinu(veliku) Srbije zabole i za ava i za studente. Av doveo sta je mogao u Jagodinu i za njegove kapacitete plitko, takodje vise sam ljudi ocekivao na autokomandi. Ovo nazalost vise odgovara njemu. Nedovoljno ljudi na ulicama da se napravi nesto. Medjutim i njegova vlast izgleda nema legitimitet neki
dosta je bilo ljudi na autokomani s obzirom na to da je blokada trajala ceo dan... ljudi na ulicama nikad više

Upravo to. Ovde ne možeš reći "ne interesuje me". Možeš, ali onda snosi i posledice toga.
A koje to ti posledice snosiš zbog aktuelne vlasti?Šta je to što ti otežava ova vlast,šta ti čini život gorim nego u vreme one ekipe kada se sve živo prodalo po Srbiji za tepsiju ribe?Šta ti konkretno nedostaje ovih dana osim revolucije?

dosta je bilo ljudi na autokomani s obzirom na to da je blokada trajala ceo dan... ljudi na ulicama nikad više
Vidim sad, ali jos uvek nedovoljno. Ovo je trebalo biti juce, jer bi dosli iz cele Srbije. Mada ni av se nije proslavio u Jagodini. Ovde je cak mozda i vise. Videcemo, ali iskreno malo mi je pala vera. Treba irganizovati u nedelju nesto da svi dodju

Iskreno, svi du ocekivali prepuni Autokomandu. Ovo ce sad demotivisati mnoge. Malo nas je jos uvek za revoluciju. Gledajuci gradove ostale, kad je u mojoj Jagodini izaslo najvise posle 5.Oktobra, mada opet nista spektakularno ocekivalo se sad finale i prepuna Autokomanda. Ne znam, nazalost izgleda opet nista od ovoga
A dobro, ti se demotivisi. Od volje ti. Meni je ipak dovoljan motiv rušenje ove kriminalne vlasti i njeno procesuiranje.

Koliko ja znam revolucija je oruzani sukob. Kome to treba, ko to zeli? Znam da ima i takvih ali oni se zaklone u pozadini a gurnu raju sirotinju. To bi bila katastrofa za sve a nasi dusmani bi likovali.
Kad je rec o setnjama i blokadama, ranije iskustvo je pokazali da uvek dodje do zamora materijala. To je u psihi ljudi, nemoguce je iz dana u dan ponavljati istu stvar koja ne vodi do direktnog uspeha.
Pa hebo te, kad su Zlobu skinuli izborima, mogu i bilo kog drugog. Veliki rad sa apstinentima, ne vredjati ljude koji su sad neutralni. Al to je spor posao, neki bi da skinu ovog sutra i to nasiljem.
Tesko ce to ici.

Razlika je jer je ovaj veci psiho, pa i lopov.
još ti lopov dao 100€, častio za ulov
a prodavci Srbije za tepsiju ribe ni žuti sok da vs počaste bar 2003-će kad se i MMF oglasio da malo olade
Ej Svetski Lopov morao da reaguje... ni za Kolumbiju ni za Kambodžu nego za žutu Srbiju... prebrz obrt kapitala u jedinici vremena...
iako je Slobva "sve pokrao pa zatkekli prazno"

Vidim sad, ali jos uvek nedovoljno. Ovo je trebalo biti juce, jer bi dosli iz cele Srbije. Mada ni av se nije proslavio u Jagodini. Ovde je cak mozda i vise. Videcemo, ali iskreno malo mi je pala vera. Treba irganizovati u nedelju nesto da svi dodju
Da li ti razumes da mozes mitingovati po ceo dan,svaki dan,blokirati sve gradove,predsednika to ne zanima jer ga zapad drzi radi dalje prodaje javnih dobara i otcepljenja jos nekih delova.Dok se ne pojavi neki veci izdajnik,koji im bude bio jos poslusniji,mada tesko da ce naci nekoga ko je sposoban da ovoliko dugo pljacka izdaje drzavu,a da pritom odrzava stabilnost politickog sistema,nema promene aktuelne vlasti

Taj izgovor "ne interesuje me, apolitičan sam..." to može da prođe u SAD, u Danskoj...gde ti je svejedno ko je na vlasti. Sistem funkcioniše. Ovde ne. Kod nas to je kao da gledaš da neko bije dete i ti kažeš "ne interesuje me". Možeš ovde biti i političan i apolitičan, ali se spremi da snosis posledice svog izbora.

To je sad nova taktika naprednjaka, da šire mantru kako su svi isti, pa ako je već tako, što bi se cimali, neka oni ostanu na vlasti.

Naravno da nisu svi isti, menjaš redom dok ne dođe neko ko valja.

A druga strategija koju rade jeste da porede glasače, pa kažu kako ima dosta ljudi koji podržavaju Vučića. Ne nema. Ima ih vrlo malo plus sendvičari. A porediti sendvičare sa slobodnim građanima je baš degutantno.

Back