- Poruka
- 5.394
Ne bi ti branio ni svoj stan a kamoli Kosovo.Zasto bih ja branio Kosovo, od koga, gradjana Kosova koji zive tamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi ti branio ni svoj stan a kamoli Kosovo.Zasto bih ja branio Kosovo, od koga, gradjana Kosova koji zive tamo?
Prava stvar! Sto dalje od ljudi.Ne, zimujem.
Dzudi, za koga si ti?
Zasto bih ja branio Kosovo, od koga, gradjana Kosova koji zive tamo?
Zar nebi trebali i poljoprivrednici(najbrojniji deo naroda) da budu za vlast jer im daje dobre subvencije za posao kojim se bave,daju im povrat od 40% ili više za kupovinu mehanizacije?Koja većina? Ona ucenjena da mora da dolazi na njihove skupove, ili onaj deda iz Jagodine koji bi dozvolio da mu rođenu kćerku pregazi auto?
Ko je stvarno za SNS, a da nije:
1. Državni funkcioner, ministar
2. Stranački funkcioner
3. Zaposlen u državnoj upravi ili JKP i posao mu zavisi od SNS-a
4. Korisnik socijalne pomoći
5. Starija porodica ( baba i deda ) koja gleda samo Pink i Happy TV?
od oslobodjenja od Turaka nije postojala volja ni želja da se prekine sa korupcijom nego ste se setili krajem 2024-te u fazonu "aj da probamo"
Pa čija je izreka "para vrti gde burgija neće"?
Kako li je nastala?
a onda ga Amerika upuca jer ono što valja za Srbiju ne valja za Ameriku
Da je tako uveliko bi ste tražili momentalne izbore baš kao onomad kad ste se samoutripovali čitajući svoje objave na društvenim mrežama
Šta je bilo... ne želite da pominjete...
Ne.Izvini, zaboravio sam da dodam da sam i ja za nekoga olos. Cemu to? Da li se bolje osecas ako napises takav komentar?
Pa nema. Nemaju ni konzervu pasulja koji je moj sajz, a kamoli pa uniformu.I vojnik iz Njujorka mora da ode da odbrani Teksas...
Nego otkud tebi ideja da ima uniforma za tvoj sajz?
Da,
Da li znaš kako žive Srbi sa Kosova i Metohije?
Odgovor kao što je tvoj, uglavnom daju opozicione stranke leve orijentacije.
To je to, pod parolom "Svi su isti". Tu se i slazem. Prvo ovo nije podrska opoziciji vec studentima. Drugo i jeste ovo tacno, ko sledeci da dodje? Djilas i Marinka, da ovaj jos nastavi pljacku. Ovi su takodje uzasni i onda kad racionalno pogledas nema izlaza. Najvaznije je da mi(narod) se nista ne pitamo. On ce ipak biti na celu dok odgovara strancima, a odgovara im.
Oni koji su vezani za projekat se pitaju naravno,pa to je tako normalno.Ali nije normalno da izdržavana kategorija stanovništva izlazi na ulice i igra kolo na Autokomandi jer im je žao onih nesrećnih ljudi koji su nastradali prilikom pada nastrešnice.Zar ne?Bode oči,žalosno je.Sramota.U tom narodu postoje advokati, ekonomisti, građevinski inženjeri, saobraćajni inženjeri, arhitekte. Svi nabrojani znaju šta je potrebno od dokumentacije za izgradnju npr. neke zgrade ili saobraćajnice, puta.. Ekonomisti znaju kako se pravi finansijska konstrukcija...i da ne nabrajam dalje..
Prava stvar! Sto dalje od ljudi.
Pa stanovi Srba u Srbiji su vlasnistvo bande i ubica u srpskoj vlasti, da.Ne bi ti branio ni svoj stan a kamoli Kosovo.
1. Opozicija ne dozvoljava da se bude neutralan. Po njima ako ne tvrdis da je ON potekao iz adolfovog jajeta, onda si njegov bot i sendvicar. Ta agresivnost odbija ljude pa oni neutralni koji bi se mozda njima prikljucili- dignu ruke.
2 Jos juce je svaki drugi post bio ,- gotov je. Sad duvaju neki drugi vetrovi...
Nisi ti svestan svoje nesvesti.Ne.
To je borba narativa.
Posto su sve dominatne narative i otrov u jeziku preuzeli tvoji udbasi, vec decenijama, ovo je samo mali doprinos tome da vam se stavi do znanja da ne mozete da kontrolisete sve.
Koliko vi mrzite nas i drzite alavo svoje pozicije, isto toliko i mi mrzimo vas. I necete nikada, ali bas nikada dobiti postovanje. Nikada.
Shvatam, kampujes na Autokomandi.Oko mene su ljudi, šta ti je?
Interesantna logika, prava zatvorska...O kakvim Turcima pričaš?! Aj da se koncentrišemo na sadašnje vreme. Bilo koju sadašnju generaciju treba da zabole šta je bilo ranije. To ide na čast ljudi koji su u tome učestvovali. Sadašnje generacije nemaju veze sa tim i imaju pravo da se bore za pravnu državu i normalan život.
Bilo je tih kurseva i ranije, zapad bi rado da zaboravi bombardovanje ali mi ne možemoŠto ne bi valjalo, Srbija treba da ima prozapadni kurs u skladu sa kontinentom na kome se nalazi.
jednostavnije - nsite nikom atraktivniKoje izbore? Pokradene izbore?
Ja i dalje verujem. Izvuci ce studenti jos neutralne na ulicu. Genijalni su, hrabri i imaju m..aVeoma lose razmisljanje slicno jednom momku sa huljinog skupa u Jagodini.
Od 3:00 do 3:47.
Niko nije isti a pre svega ova gomna treba zauvek da odu i odgovaraju.Nama ne treba vise vodja aman.Samo vodja i ko i ko?Nama treba zdrav i strucan sistem bez korupcije i kriminala i ako to imamo onda nije ni bitno ko je presednik i slicno.
Trenutno ti je autokomanda puna!
Svaki protest po vecim gradovima je duplo veci broj od huljinog.Bez ucena i dnevnica!
Cekaj samo jos malo, i sacekaj kad se sav taj narod nadje i skupi u Beogradu.
Oborice se rekord tj kao nikad u zadnjih 30 godina.
Sveti Sava srca kamena.Odjebao ustanike.Nije grmelo na Svetoga Savu, što je očekivao Alter_Ego
Ако верујеш да је твој народ неспособан да расуђује, онда нема народ проблем са тобом, већ контра...Interesantno pitanje. Jer do sada smo uvek birali stihijski, iracionalno. Kao da se uvek orilo ono Ura!! iz mase.
Svaki put ste pokrađeni.Kako miša mu njegovogАко верујеш да је твој народ неспособан да расуђује, онда нема народ проблем са тобом, већ контра...
Никада нисам сумњао у рацио срба.
И увек сам сумњао у регуларност самих избора, ту смо танки...

ima neko treći?Где пише да ће доћи ђилас и мариника?
Da,.
Znas li ti kako su ziveli Siptari pod okupacijom srpske Sluzbe?
Oni koji su vezani za projekat se pitaju naravno,pa to je tako normalno.Ali nije normalno da izdržavana kategorija stanovništva izlazi na ulice i igra kolo na Autokomandi jer im je žao onih nesrećnih ljudi koji su nastradali prilikom pada nastrešnice.Zar ne?Bode oči,žalosno je.Sramota.

Neće biti izbora. Tj. biće, ali pod drugim uslovima.ti izađeš na izbore biraš i isto snosiš posledice toga![]()