Vecina naroda u Srbiji neutralna

Vecina je uz Vucica, nije neutralna.

Je li pa ako je svejedno sto su pohapsili one koji su protestovali protiv kradje na izborima 2020. Kako bi to bilo da se kod nas zavrsava na robiji zbog takvih aktivnosti.

Koja većina? Ona ucenjena da mora da dolazi na njihove skupove, ili onaj deda iz Jagodine koji bi dozvolio da mu rođenu kćerku pregazi auto?

Ko je stvarno za SNS, a da nije:

1. Državni funkcioner, ministar

2. Stranački funkcioner

3. Zaposlen u državnoj upravi ili JKP i posao mu zavisi od SNS-a

4. Korisnik socijalne pomoći

5. Starija porodica ( baba i deda ) koja gleda samo Pink i Happy TV?

t_af8ff718572049b794f1e741bf7cc01e_name_c3f9e0ee_a6e7_11ec_8628_3da4fa8f8714_scaled.jpg

d78e76c209f310327083c9569096cdf6

i njega glasaju babe i dede - zato im Amerika ne može ništa
i 80% studenata

Ja bih tebi vrlo rado nacrtao sve ovo što pokušavam da ti dokažem ali ne mogu.Muka mi je od vas koji idete u čoporu i lajete na neistomišljenike.Muka.
Mi idemo u coporu, a ti bukvalno predstavljas sve coparativne stavove koji postoje na svetu.

Od 'Amerika je zla' do 'Stranci kolonizovali sve', bukvalno nema niti jedan coporativni stav koji ti je promakao da i njega podrzis.

Razlika je jer je ovaj veci psiho, pa i lopov.
To ja nisam video.Video sam samo želju da se vlast uzme na ulici bez izbora.I video sam jednu vrstu pritiska na ovu vlast na sve moguće načine.U vremenu pre ove vlasti (Tadić,Đinđić i ostala ekipa,ne znam tačno) su najveće državne firme otišle za tepsiju ribe i nikom ništa.Sada ti isti sole pamet narodu.Inače,da je ovakvo ponašanje dozvoljavano narodu u vremenu posle drugog svetskog rata pri izgradnji hidrocentrala i akumulacionih jezera za hidrocentrale mi bi verovatno i danas sedeli uz sveću.Sva sreća pa se narod drugačije tada ponašao a nije se ni pitao.Postoje državni projekti koji treba da doprinesu boljem životu građana i narod ne treba da se meša u te stvari jer ne razume to.

Iskreno, svi du ocekivali prepuni Autokomandu. Ovo ce sad demotivisati mnoge. Malo nas je jos uvek za revoluciju. Gledajuci gradove ostale, kad je u mojoj Jagodini izaslo najvise posle 5.Oktobra, mada opet nista spektakularno ocekivalo se sad finale i prepuna Autokomanda. Ne znam, nazalost izgleda opet nista od ovoga

Ja gledam autokomanda preko naxi kamere, ovo je blokada i to je moglo 2000 čoveka da napravi ali ima ih daleko više.

Nisu pozvani da dodju svi u određeno vreme nego po smenama.

Drugo je kada odrede vreme za sve, tipa, sutra kod konja u 18:00 tad je normalno više ljudi..

Ja sam zadovoljan današnjim danom.

Koja većina? Ona ucenjena da mora da dolazi na njihove skupove, ili onaj deda iz Jagodine koji bi dozvolio da mu rođenu kćerku pregazi auto?

Ko je stvarno za SNS, a da nije:

1. Državni funkcioner, ministar

2. Stranački funkcioner

3. Zaposlen u državnoj upravi ili JKP i posao mu zavisi od SNS-a

4. Korisnik socijalne pomoći

5. Starija porodica ( baba i deda ) koja gleda samo Pink i Happy TV?
Dzudi, za koga si ti?

Ja gledam autokomanda preko naxi kamere, ovo je blokada i to je moglo 2000 čoveka da napravi ali ima ih daleko više.

Nisu pozvani da dodju svi u određeno vreme nego po smenama.

Drugo je kada odrede vreme za sve, tipa, sutra kod konja u 18:00 tad je normalno više ljudi..

Ja sam zadovoljan današnjim danom.
Jel si ti neki poslovodja pa si zadovoljan ucinkom?

Postoje državni projekti koji treba da doprinesu boljem životu građana i narod ne treba da se meša u te stvari jer ne razume to.

U tom narodu postoje advokati, ekonomisti, građevinski inženjeri, saobraćajni inženjeri, arhitekte. Svi nabrojani znaju šta je potrebno od dokumentacije za izgradnju npr. neke zgrade ili saobraćajnice, puta.. Ekonomisti znaju kako se pravi finansijska konstrukcija...i da ne nabrajam dalje..

To je sad nova taktika naprednjaka, da šire mantru kako su svi isti, pa ako je već tako, što bi se cimali, neka oni ostanu na vlasti.
od oslobodjenja od Turaka nije postojala volja ni želja da se prekine sa korupcijom nego ste se setili krajem 2024-te u fazonu "aj da probamo"
Pa čija je izreka "para vrti gde burgija neće"?
Kako li je nastala?
Naravno da nisu svi isti, menjaš redom dok ne dođe neko ko valja.
a onda ga Amerika upuca jer ono što valja za Srbiju ne valja za Ameriku
A druga strategija koju rade jeste da porede glasače, pa kažu kako ima dosta ljudi koji podržavaju Vučića. Ne nema. Ima ih vrlo malo plus sendvičari. A porediti sendvičare sa slobodnim građanima je baš degutantno.
Da je tako uveliko bi ste tražili momentalne izbore baš kao onomad kad ste se samoutripovali čitajući svoje objave na društvenim mrežama
Šta je bilo... ne želite da pominjete...

Back