- Poruka
- 45
Pozzz ljudi,
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozzz ljudi,
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx![]()
немој лагано. месо у преливу од соса од белог лука и тако то
Ја кад идем на гостовање обавезно носим јање на раменима,развалим врата и кажем ,,Помоз Бог,,!
Konkretno..ti janje ona neka spremi salatu i neko dobro vinoЈа кад идем на гостовање обавезно носим јање на раменима,развалим врата и кажем ,,Помоз Бог,,!
baci fotku treba mi inspiraciaPozzz ljudi,
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx![]()
Neshto morsko
aa jel to nesto morsko tipa skoljke,skampi? poznat scenario![]()
Pozzz ljudi,
Pozzz ljudi,
немој лагано. месо у преливу од соса од белог лука и тако то
Ја кад идем на гостовање обавезно носим јање на раменима,развалим врата и кажем ,,Помоз Бог,,!
Pozzz ljudi,
Pozzz ljudi,
Cerealije, jer posle jedenja svinjskih glava i kolenica neće moći strasno da te tuca.
Ja bih svom muškarcu tek posle seksa servirala tako nešto, but i sl. trebaće mu za oporavak.![]()
![]()
Cerealije, jer posle jedenja svinjskih glava i kolenica neće moći strasno da te tuca.
Ja bih svom muškarcu tek posle seksa servirala tako nešto, but i sl. trebaće mu za oporavak.![]()
![]()
Ja da vidim servirane cerealije pobegao bih glavom bez obzira od lujke pa da je Megan Fox lično...
Edit: lažem,da je Megan stisnuo bih zube...