Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakav je to balvan ne moze da upise neki kurc engleskog jezika,znas ti koji je to blam za naciju kad ljudi ipak dodju po prvi put na neku televiziju u srbiji i prilicno gledanu emisiju..jos izvikanu nalazu ih svasta,sta oni znaju sta se kod nas gleda i ko je popularan lako poveruju da je najbolji voditelj poput nekih svetskih tog tipa emisija

А чији си ти синко кад кажеш ,,Нема ниђе на свијет''.
А и овај Ивановић изгледа да има Вашу ,,жицу''!
sticker_kill_comm_answer_11_xlarge.jpeg

:mrgreen:

A izvini ko je gostovao kod njega, a da nije vezano za bilo koji vid promocije, bio to koncert, film, serija...idi leči komplekse neispunjeni čoveče. Kakavih (ne)ljudi ima da Bog sačuva.
I zašto je usran bend? Aj' objasni 'leba ti?
Hahahah....
I da sve si rekao..Ivanoviceva totalno nekvalitetna emisija sa ocajnim stand-upom na pocetku i jos gorim intervju pitanjima,a da ne pricam o video prilozima,zbog kojih sam svaki put imao transfercinu blama koliko su ocajni,je samo poligon za promociju raznih estradnih zvezda i njihovo glorifikovanje..Nista on nije drugaciji od Farme i Velikog brata..Samo koristi drugaciji pristup...

Hahahah....
I da sve si rekao..Ivanoviceva totalno nekvalitetna emisija sa ocajnim stand-upom na pocetku i jos gorim intervju pitanjima,a da ne pricam o video prilozima,zbog kojih sam svaki put imao transfercinu blama koliko su ocajni,je samo poligon za promociju raznih estradnih zvezda i njihovo glorifikovanje..Nista on nije drugaciji od Farme i Velikog brata..Samo koristi drugaciji pristup...
Pa izvini molim te, ali ja nigde nisam rekao : "Emisija je dobra".- Štaviše retko gleda, eventualno kada navrate neki gosti koje poštujem.

Prvi deo sa glupim vicevima i poslednji sa video klipovi preskačem, jer to je njesra klasično.

-Kvalitet intervju u ovoj emisiji, bar koliko sam ja primetio, više zavisi od gosta nego li od voditelja. Kada je gostovala Milena Dravić emisija je bila vrlo dobra, a kada gostuje neku šušumiga onda je katastrofa.

-Da bi razumeo ko je estradna zvezda, definiši šta je to estrada. Ako smatraš da je estrada Tozovac, Bogdan - onda u redu.
Kod njega nisu gostovale Seke, Ceka, Mici i Cici (što je l' te pripada mom viđenju estrade)

Ne znam da li je drugačiji od dva pomenuta jer ih ne pratim.

I, for the end, odgovori mi na postavljeno pitanje?

Hahahah....

Očigledno je da ti redovno pratiš Ivanovića.
A zašto molim te ovaj sinoćni bend ne valja da mi je znati, aj ti kao vrhunski muzički stručnjak daj objašnjenje.

O,boze.Boli me dupe za bend,to sam rekao usput....
Ivanovica sam gledao 5-6 puta i to svaki put zbog gostiju,s kojima je Ivanovic napravio ocajne intervjue..

E da usput i ja nešto kažem, recimo volim Balaševića i njegovu muziku već poodavno, a usput ne volim Bionse pa ću da se poserem po njoj, njenim pesmama i nadasve njenom izgledu, zezam se, zašto bih to radila i usput i bilo kako.
Mislim da ne moram da ti kažem ko si i kakav si, ako toga nisi svestan, žalosno je.

E da usput i ja nešto kažem, recimo volim Balaševića i njegovu muziku već poodavno, a usput ne volim Bionse pa ću da se poserem po njoj, njenim pesmama i nadasve njenom izgledu, zezam se, zašto bih to radila i usput i bilo kako.
Mislim da ne moram da ti kažem ko si i kakav si, ako toga nisi svestan, žalosno je.

Izvinjavam se ako sam uvredio bend panonskog govnara,stvarno...Nadam se da time nisam uvredio i njegovu siroku politicku pozadinu...

Nikad nisam shvatala tu mržnju našeg življa prema Balaševiću. Jeste, peva u Hrvatskoj, Sloveniji, pa peva u svim bivšim republikama SFRJ i šta? Danas bi i Bora čorba rado pevao u Hrvatskoj, a i mnogi drugi "dokazani rodoljubi" a samo se po Đoletu pljuje a bez pravog razloga, stvarno odvratno.

a sta treba mrzimo sve koji pevaju nasim '''neprijaatelljima'':lol:

Mislim da ne treba da mrzimo uopšte, mržnja nas je i dovela tu gde smo. Boris Tadić se izvinjavao Hrvatima, evo i Nikolić neki dan reče da klečeći moli za oproštaj u ime svih nas, zašto bismo mrzeli pevače koji svoj lebac moraju da zarade, a druge mogućnosti ili nemaju ili ne umeju drugačije.

Back