Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinjavam se ako sam uvredio bend panonskog govnara,stvarno...Nadam se da time nisam uvredio i njegovu siroku politicku pozadinu...
Sine,idi ti leci se...Tolika mrznja bez razloga je patoloska promena...
Pa da, usput malo se posereš po ljudima. Zbog takvih ovakvi forumi nigde ne vode, ljudi koji kažu samo nešto da bi kazali, redovni pljuvači.
Naravno,da se po**e,sta ce drugo!!!U Srbiji se uspeh ne prasta!!!Umesto da sam napravi emisiju u kojoj ce na bajate fazone da bude jedan od najgledanijih(o popularnosti Balasevica i da ne pricam),on HRABRO uzima tastaturu i patriJotski sasipa sve reci koje zna.Svih 30...

ZABRANJENO: Ivan Ivanović skinut s programa zbog ismevanja Nikolića?
Emisija skinuta s programske šeme posle sukoba sa Draganom J. Vučićevićem i ismevanja predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Vlasnik TV Prva lično tražio da se emisija skine s programa

Emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u petak veče neće biti emitovana i do daljeg je skinuta s programa, saznaje Kurir!
Iz dobro obaveštenih izvora saznajemo da je emisija skinuta s programske šeme posle sukoba sa Draganom J. Vučićevićem, urednikom službenog glasnika Informer (o čemu je Kurir već pisao), kao i ismevanja predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

- Došlo je do sukoba u vrhu Televizije Prva. Ivan Ivanović je posle prepirke sa čelnicima ove televizije skinut s programa i do daljeg njegove emisije neće biti. Lično je vlasnik TV Prva tražio da se emisija skine s programa - saznaje naš dobro obavešteni izvor.U prošloj emisiji, na prilično neprikladan način ismejani su Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica.

Voditelj Ivan Ivanović je u junu 2013. produžio ugovor sa TV Prva na još tri godine.

Pogledajte gostovanje Ivana Ivanovića na TV N1

sta rece
IVAN IVANOVIĆ u panici zbog pada rejtinga
Da bi spasao gledanost emisije voditelj digao frku na tviteru i objavio da je u velikoj svađi sa čelnicima svoje televizije
Ivan Ivanović smislio je nov fazon da izreklamira svoj šou na Prvoj TV, budući da mu gledanost pada iz emisije u emisiju!
Naime, odgovarajući na pitanje zbog čega ovog petka na programu neće biti njegove emisije, voditelj nekad kultnog šou-programa „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ napisao je na Tviteru: - Rešio sam da se malo odmorim ove nedelje, pa vas ostavljam bez epizode. Sporečkao sam se malo s mojima sa TV, a i umoran sam baš. On mi rekao „nisi nezamenljiv“, ja njemu „zameni me“, i eto odmora - napisao je Ivanović.
Ovakva konstrukcija upućuje na to da se Ivanović, navodno, posvađao sa Draganom Nenadovićem, novim direktorom i glavnim urednikom TV Prva.
Dizanje prašine
Međutim, kako Informer saznaje, reč je samo o veštačkom dizanju prašine kako bi se interesovanje za emisiju održalo i dok su Ivanović i ekipa na odmoru.
- Naravno da je reč o spinovanju - kaže za Informer dobro obavešteni izvor blizak produkciji emisije, i dodaje: - Nije prvi put da se Ivan i njegovi saradnici služe ovakvim trikovima. Poznato je da gotovo sve ovakve akcije smišlja scenarista šou-programa Dušan Bulić, u dogovoru s televizijom, dok Ivan samo sluša i izvršava ono što mu se kaže ili što može da pročita na „idiotu“.
U prilog ovom saznanju govori i zvaničan odgovor koji smo od Prve TV dobili na pitanje zbog čega ovog petka neće biti emisije.
- U petak emitujemo „Veče bez Ivana Ivanovića“. Gledajte i saznajte o čemu se tačno radi - odgovorili su nam iz pi-ar službe, što jasno govori o tome da dobro znaju da Ivanova „žvaka“ na Tviteru nema veze sa istinom.
Pad gledanosti
Još jedna potvrda mogućnosti da Ivanović vešto plasiranim izmišljotinama ili poluistinama samo želi da sebi i emisiji podigne rejting jeste i izveštaj o gledanosti emisija iz sredine aprila. Naime, nekad neprikosnoveni lider među emisijama petkom našao se tek na, za njega nezavidnom, šestom mestu! Ivan očigledno smatra da će mu novi, ovog puta provaljeni spin, pomoći da se vrati na lidersku poziciju.

Antrfile:
„Odlično“ šesto mesto
Prema podacima „AGB Nilsena“ za petak 12. april, „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ bilo je na šestom mestu, a emisiju je gledalo oko 770.000 ljudi. Ispred Ivana toga dana bili su serija „Kako vreme prolazi“, Dnevnik 2 RTS, „Grand šou“, kviz „Slagalica“ i „Farma - pregled dana“!
S ćerkom u Italiji
Ivan je sa ćerkicom Stašom na proputovanju po Italiji. Voditelj je očigledno produžio vaskršnje praznike, rešen da se ne vraća u Beograd dok se situacija s njegovim statusom na Prvoj TV malo ne stiša.
O svojim „putešestvijima“ redovno obaveštava javnost putem Tvitera, ali još se nije izjasnio kada će se vratiti i da li će nastaviti snimanje svog šoua. Na produženom odmoru nalaze se i članovi njegovog tima.

TNjITER
Ivan Ivanović
voditelj

¤veceivan
Rešio sam da se malo odmorim ove nedelje, pa vas ostavljam bez epizode. Sporečkao sam se malo s mojima sa TV, a i umoran sam baš. On mi rekao „nisi nezamenljiv“, ja njemu „zameni me“, i eto odmora

Back