goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ma to što kod nas i ma nema niđe na svijet!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to što kod nas i ma nema niđe na svijet!
А чији си ти синко кад кажеш ,,Нема ниђе на свијет''.
А и овај Ивановић изгледа да има Вашу ,,жицу''!

Tu je i žgadija, dakleN supruga mu.
Ova emisija nimalo nije imala za cilj promociju Balasevica i njegovom usranog benda...
Hahahah....A izvini ko je gostovao kod njega, a da nije vezano za bilo koji vid promocije, bio to koncert, film, serija...idi leči komplekse neispunjeni čoveče. Kakavih (ne)ljudi ima da Bog sačuva.
I zašto je usran bend? Aj' objasni 'leba ti?
Pa izvini molim te, ali ja nigde nisam rekao : "Emisija je dobra".- Štaviše retko gleda, eventualno kada navrate neki gosti koje poštujem.Hahahah....
I da sve si rekao..Ivanoviceva totalno nekvalitetna emisija sa ocajnim stand-upom na pocetku i jos gorim intervju pitanjima,a da ne pricam o video prilozima,zbog kojih sam svaki put imao transfercinu blama koliko su ocajni,je samo poligon za promociju raznih estradnih zvezda i njihovo glorifikovanje..Nista on nije drugaciji od Farme i Velikog brata..Samo koristi drugaciji pristup...
Hahahah....
I da sve si rekao..Ivanoviceva totalno nekvalitetna emisija sa ocajnim stand-upom na pocetku i jos gorim intervju pitanjima,a da ne pricam o video prilozima,zbog kojih sam svaki put imao transfercinu blama koliko su ocajni,je samo poligon za promociju raznih estradnih zvezda i njihovo glorifikovanje..Nista on nije drugaciji od Farme i Velikog brata..Samo koristi drugaciji pristup...
O,boze.Boli me dupe za bend,to sam rekao usput....
Ivanovica sam gledao 5-6 puta i to svaki put zbog gostiju,s kojima je Ivanovic napravio ocajne intervjue..
O,boze.Boli me dupe za bend,to sam rekao usput....
Ivanovica sam gledao 5-6 puta i to svaki put zbog gostiju,s kojima je Ivanovic napravio ocajne intervjue..
E da usput i ja nešto kažem, recimo volim Balaševića i njegovu muziku već poodavno, a usput ne volim Bionse pa ću da se poserem po njoj, njenim pesmama i nadasve njenom izgledu, zezam se, zašto bih to radila i usput i bilo kako.
Mislim da ne moram da ti kažem ko si i kakav si, ako toga nisi svestan, žalosno je.

a sta treba mrzimo sve koji pevaju nasim '''neprijaatelljima''![]()