Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovo sam napisala jos 27.11 (kao sto sam i za PGS napisala post 2 meseca ranije ko je pobednik,pa me popljuvase neki....znaci-vidovita sam :) )
nesto ga slabo pratim u zadnje vreme.evo zadnju upalih da pogledam sa dragim tozovcem,ali mi je bilo vise nego otuzno.
jadni toza,ponasao se kao kuce u liftu,toliko se radovao sto ga je neko negde zvao,da mi ga bilo zao.u njegovom nastojanju da dokaze da je stari smeker i kvalitet,bio je nekako smoran i naporan.

imam zelju da ivan u goste pozove branka kockicu

tatatatiraaaaaaaaa,veceras je gost Kockica.Bravisimo Ivane

Poslednja izmena:
Velika šteta.
Što se branka tiče malo je i on zaribao naravno one emisije iz 80.-tih su gotivne ali sam ja čuo i priču da on uopšte ne voli decu da je sve to fol...
ja volim njegove emisije,dete mi je odraslo uz njih,i prezadovoljna sam kako su te emisije uticale na dete,i hvala branku zbog toga.imam snimljene sve njegove emisije,i rado ih i danas pogledam,i prava je steta sto ih i danas nema na teveu u redovnom,skolskom programu.

sto se tice price da branko u stvari ne voli decu....tako nekako sam i ja nacula daaaavno, od jedne zene,koja je takodje radila sa decom/vaspitacica.kaze da je znao strasno da se izdire na njih,a jedno dete je i sutnuo prilikom neke histerije.
mislim da on nema svoje dece,a ljudi koji nisu imali srecu da budu roditelji,su nekako posebni.....

Mislim da Ivan Ivanović uopšte nema smisla za humor...on te viceve,šale ili šta već samo pročita hladnokrvno....msilim,malo više truda mu ne bi škodilo....
moje misljenje je da on bas ima smisla za humor.ume da procita te fazone,i da bude smesno.a u toku razgovora sa gostom,i te kako ima smesnih upadica,a to je ono sto mu padne na pamet,a ne da mu neko napise.

skoro na happy tv bilo nesto..neko takmicenje u pricanju viceva valjda.odgledala sam troje i promenila kanal.bacakali su se i kreveljili dok su pricali fazone.nekome jednostavno ni to ne pomaze.ne ume da `iznese` vic

JK kod Ivana Ivanovića?
„Prihvatiću poziv direktora Prve da gostujem kod Ivana Ivanovića samo pod jednim uslovom - da ide uživo. Vi znate zašto! Smrt uživo!“

Ovo je juče na Tviteru napisala Jelena Karleuša nakon polemike koju je voditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ vodio sa svojim „prijateljima“ na mreži.

Ivanović je napisao radoznalima da će Karleušu pozvati da gostuje u njegovoj emisiji tek kad postane dovoljno poznata. Na pitanje jednog tviteraša zašto spominje JK u svakoj svojoj emisiji kad ona nije dovoljno poznata, Ivan je odgovorio:

„Zato što je dalabu (budala, op. aut.).“
Nešto ranije Ivanović je stao u „odbranu“ pevačice od jednog korisnika Tvitera:
„Ne dirajte JK, ona je... i majka dvoje dece. Jeste malo nekulturna ljanka (seljanka, op. aut.), ali šta sad...“

Nekoliko sati nakon što je Diva objavila da ima ponudu direktora TV Prva da gostuje u Ivanovom šou, ponovo se oglasio Ivanović:

„Dragi svi, nemojte da vas plastikanerka i žuta štampa lože. I pored njene velike želje, JK neće biti gost. Nije pozvana, a neće ni biti.“
jel moguce da ovaj olos predstavlja spske medie pocev od novina do tv i radio stanica:hahaha:

JK kod Ivana Ivanovića?
„Prihvatiću poziv direktora Prve da gostujem kod Ivana Ivanovića samo pod jednim uslovom - da ide uživo. Vi znate zašto! Smrt uživo!“
Ovo je juče na Tviteru napisala Jelena Karleuša nakon polemike koju je voditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ vodio sa svojim „prijateljima“ na mreži.
Ivanović je napisao radoznalima da će Karleušu pozvati da gostuje u njegovoj emisiji tek kad postane dovoljno poznata. Na pitanje jednog tviteraša zašto spominje JK u svakoj svojoj emisiji kad ona nije dovoljno poznata, Ivan je odgovorio:
„Zato što je dalabu (budala, op. aut.).“
Nešto ranije Ivanović je stao u „odbranu“ pevačice od jednog korisnika Tvitera:
„Ne dirajte JK, ona je... i majka dvoje dece. Jeste malo nekulturna ljanka (seljanka, op. aut.), ali šta sad...“
Nekoliko sati nakon što je Diva objavila da ima ponudu direktora TV Prva da gostuje u Ivanovom šou, ponovo se oglasio Ivanović:
„Dragi svi, nemojte da vas plastikanerka i žuta štampa lože. I pored njene velike želje, JK neće biti gost. Nije pozvana, a neće ni biti.“
jel moguce da ovaj olos predstavlja spske medie pocev od novina do tv i radio stanica

Мислим да тај Иван, иако је исте сорте, није далеко од истине за све што је рекао у вези ЈК!
Све су то болиди!

Back