goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam ga, ne smeta mi toliko... Mada me nervira što proziva samo 5 ljudi sa cele estrade... Kad se zakači na jednog, ne ostavlja ga na miru... A i Krkobabića je zajebavao mesecima, pa kad su se sprijateljili u emisiji sad ga i ne pominje... Prilično je pristrasan, al ajd, kad nema bolje, nije ni on loš...
baš ga usralo
ubacio ga kum da vodi emisiju
sad ljudi su to prepoznali kao muda
mislim okej pogledam nekad emisiju ali ima falinki
u stendapu, koji je sve manje duhovit, vrti iste fazone
u prvoj emisijui ispljuje karleusu a u drugoj titra seku aleksic
deo sa gostima je kratak tako da oni i ne dođu da izražaja
a bilo ih je kvalitetnih, tipa seka sablić koja je mogla da kaže 7 rečenica
IVAN IVANOVICMene bas zanima koliko placa onim pacovcicima u publici da se smeju njegovim propalim i vec vidjenim fazonima?IVAN IVANOVIC
A provali ovu zadnju za sekom i ljubisom..meni neprijatno da takve velicine ne mogu doci na red da nesto kazu od njegovog lupetanja..ono nema svrhe da takvi ljudi dolaze u takav tip emisije..nego iskljucivo skandal tracare
Čovek se ismeva drugima a sam je materijal za žešći podsmeh.
Hah ...nisam mogao da odolim ...bacio oko na TV a onda naleteo na ovu fenomenalnu - pljuvacku emisiju . Odlican humor do sada ,ali verovatno nece docekati 2. epizodu ...previse je tu politike . Jos je u toku ,ukljucite se ,odlican je Ivan!
Čovek se ismeva drugima a sam je materijal za žešći podsmeh.

Lik je teski debil! Kakva je to emisija koja ima za cilj ismjevanje drugih ljudi na najdebilniji nacin? A on se ponasa ko da je popio svu pamet svijeta.
Ma ja ti kazem da je pilicar ono bas ga usralo posle kesh taxija gde je dao maximum..a kviz je bio isto tako jajarenje za sponzorima..nula je on duhovit sve mu govore na bubicu..ko visoko leti nisko pada

i meni se dopada, bravo za njega sto je doveo Stinga, a i za Colica!
Nije ga on doveo, vec kada kazes "Fox", sva vrata u svetu su ti otvorena. Tako ce Sting gostovati u nekom "smesnom" tok sou i u Bugarskoj i u Rumuniji i U Tadjikistanu.
pa i nije bas nisko pao....
sta vise...
i meni se dopada, bravo za njega sto je doveo Stinga, a i za Colica!

A cekaj ti mislis da je to zato sto je extra pametno nesto..ili zato sto prva ulaze nevidjen kesh?kako ste bre tako naivni pa sve vrti iste ljude i skida fore s neta vidjenje pre 100 god
ON doveo?zemljo otvori se![]()
A cekaj ti mislis da je to zato sto je extra pametno nesto..ili zato sto prva ulaze nevidjen kesh?kako ste bre tako naivni pa sve vrti iste ljude i skida fore s neta vidjenje pre 100 god