Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
У почетку сам баш гледао са задовољством сад више не баш толико јер:
-доведе 2-3 госта у емисију,и подари им око 30 минута,максимално 40,кад изузмемо рекламе и његов део ...
-много се "звездаши" као да је ПР ц.звезде а не водитељ емисије коју гледају од 7-77,разних интересовања
-смара са нон стоп форама за ЈК или бокија(ма ко их ј..е )дај зезај све који то заслуже у протеклом периоду,а има их,значи не понављати исте,сличне форе
из емисије у емисију...

У почетку сам баш гледао са задовољством сад више не баш толико јер:
-доведе 2-3 госта у емисију,и подари им око 30 минута,максимално 40,кад изузмемо рекламе и његов део ...
-много се "звездаши" као да је ПР ц.звезде а не водитељ емисије коју гледају од 7-77,разних интересовања
-смара са нон стоп форама за ЈК или бокија(ма ко их ј..е )дај зезај све који то заслуже у протеклом периоду,а има их,значи не понављати исте,сличне форе
из емисије у емисију...

Kod pokojnog Minimaksa ti nije smetalo što je dovodio kamaru partizanovaca?

Подсети ме,коју гомилу ?
Он је више доводио "естраду" ,и није им натрљавао нос са тим што је партизановац...
Један је минимакс,покој му души...

Savo Milošević,Tumbaković,Bjeković i Zorana su tamo visili u gotovo svakoj drugoj njegovoj emisiji,često su se vrtili u krug.
Da nije natrljavao,grešiš...upravo suprotno je radio ali nikome to nije smetalo,pa čak ni meni jer je,kao što kažeš Minimaks legenda zabave.

Sve su to vec izduvane fore. Kao sto Srdjan Dragojevi proseta po kraju i pokupi neki zargon i furne u film. Ovaj prelista "Svet" viceve i tako pravi emisiju. Ne znam, ko to gleda.

Ja gledam i odlična je emisija.
Izduvane fore su tvoje,počni da izmišljaš neku novu tvoju izmišljenu virtuelnu glupost da može i tebe Ivanović zajedno u kompletu sa "estradom" da pod*ebava :lol:

Gledam ga, ne smeta mi toliko... Mada me nervira što proziva samo 5 ljudi sa cele estrade... Kad se zakači na jednog, ne ostavlja ga na miru... A i Krkobabića je zajebavao mesecima, pa kad su se sprijateljili u emisiji sad ga i ne pominje... Prilično je pristrasan, al ajd, kad nema bolje, nije ni on loš...

Back