Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lik mi je i dalje mega iritantan
tamo neki metar i jabuka bivsi radnik obezbedjenja (!?)
ugurao se na tv u 5 emisija
i ne skida se s foxa
smorio je
emisija ima okej momente al koja je poenta
gosti nista ne kazu
neko otpeva nesto
fore sa neta koje znamo
i 10-minutni monolog ciji su obavezni akteri jk, krkobabic, boki 13 i slicni mentalaci

Pratim emisiju. Njega gotivim i iz Kes taksija. Ne svidja mi se jedino to sto Karleusu pljuje, a Seku dize u nebesa... Pristrasan je. Pa neka malo zeza i Seku, nije ona nista bolja! Ali, u neku ruku ga shvatam, Seka je Fox-ova, Karleusa u Showmaster-u...

Gledao sam malcice proslu emisiju(do trenutka,dok nije dosla ona umisljena kreatura od novinara)...Sta znam,covek ima muda da kaze javno,ono sto mnogi od nas misle privatno...;) Malo se vise fura na Radmilovica tj.Radovana III,ali ok...Nije ni prvi,ni poslednji koji ima emisiju takvog tipa na Fox-u

Gledao sam malcice proslu emisiju(do trenutka,dok nije dosla ona umisljena kreatura od novinara)...Sta znam,covek ima muda da kaze javno,ono sto mnogi od nas misle privatno...;) Malo se vise fura na Radmilovica tj.Radovana III,ali ok...Nije ni prvi,ni poslednji koji ima emisiju takvog tipa na Fox-u
Kad je Fox došo zaista sam očekivao da će doneti neke ''svetske'' standarde...Mada možda to jeste i ovo,na srpski način...Mediji su potpuno potKLANjeni niko ko je izvan klana ili ''porodice'', ne može ni da priđe nekom poslu u njima tako da...Zabava je zagarantovana:super::roll::lol:

Ovo nisam ni video...Jeste.Al,može mu se,kakva država takvi i voditelji...:(
Dositej Obradović da može da vidi ovakve primerke šta rade od Srpskog jezika prevrnuo bi se u grobu,kao i kolega mu Karadžić:neutral:

Ma, daaaa, pa Karadžić je napisao poemu ili tako nešto "cvren ban", javlja mi se da je od tada sve i počelo, mislim ovo naše seljaštvo i seljoberstvo.

...hm,da,glupost od emisije.Ivana ne mogu da gledam skroz mi je gadan
Ajde da je duhovit,ali covek imitira cak i svaki pokret Jay Lena,Conan-a,ili koga vec....Bedno
Kao on je autor emisije.....da,koja vec postoji....A ako je duhovitost kad lupis neku najgoru psovku,onda svaka cast !A Seka mu je idol koliko vidim.....stvarno bedno :(

Back