Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neka me neko ispravi ako grešim. Prvo Marko Živić, pa Lane Gutović, i sad Ivan Ivanović. Mislim da je Marko Živić izjavio da je ova forma šoua jako teška i skupa. Ne mogu u zadnje vreme ništa da pratim, nekako je došlo do prezasićenja, imam ponekad utisak da će zbog ovakvih emisija, neka od televizija proći kao Atlantida, svemu dođe kraj.
Nisam od onih koja priča šta gleda, a šta ne gleda, da bih se prestavila kao nešto iznad recimo onih koji gledaju Grand. Nikada nisam pratila Kursadžije, sasvim slučajno sam gledala neke inserte i nije im humor nimalo naivan i glup. Nekim intelektualcim pre pola veka je Čkalja bio šund, a nama sada kult.
Treba se manuti proseravanja.

Neka me neko ispravi ako grešim. Prvo Marko Živić, pa Lane Gutović, i sad Ivan Ivanović. Mislim da je Marko Živić izjavio da je ova forma šoua jako teška i skupa. Ne mogu u zadnje vreme ništa da pratim, nekako je došlo do prezasićenja, imam ponekad utisak da će zbog ovakvih emisija, neka od televizija proći kao Atlantida, svemu dođe kraj.
Nisam od onih koja priča šta gleda, a šta ne gleda, da bih se prestavila kao nešto iznad recimo onih koji gledaju Grand. Nikada nisam pratila Kursadžije, sasvim slučajno sam gledala neke inserte i nije im humor nimalo naivan i glup. Nekim intelektualcim pre pola veka je Čkalja bio šund, a nama sada kult.
Treba se manuti proseravanja.

Meni Ckalja nikad nije bio smesan sa njegovim humorom ,koji je obicno bivao na njegov racun ,kao nekog smotanka i nesposobnjakovica ...ali ga definitivno smatram umetnikom ,vrhunskim glumcem :worth: !

Odlicna emisija. Kopirano, ne kopirano, svejedno mi se svidja i emisija i voditelj, upravo zato sto je spontan. Imam utisak da mu koncept nekada i nije potreban. Od svih realitija, gledala sam jedino Survivor, gde su me Andrija i Ivan odusevili. Trebalo bi Micicka i drustvo da se ugledaju na to kako se vodi emisija zabavnog karaktera bez preterane cike i vriske. Ovde narocito bacam akcenat na MMicic.

Proslog petka sma po prvi put odgledala emisiju i jedino sam se nasmejala na snimak Ivice Dacica, "turistickog vodica". Inace, sve je deja vu, nekako mi je on sav ukocen i izvestaceno duhovit, maltene mu se vidi na licu kako se preslisava sledecu foru kojom bi bezuspesno da zabavi auditorijum.

Ivan mi je bio bas ok u "Kes taxiju", nisam pratila, ali mu je lezalo. Deluje mi kao da se ovde i on i publika smeju na silu.

Back