0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Ja bih onu chelistkinju odsvirao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima neceg magicnog u koncertu filharmonije-osjecaj iscekivanja i istinskog uzivanja.Zamislite da ste u prilici da zauzmete mjesto jednog od muzicara, da imate sansu koja se jednom u zivotu ukazuje da svirate najbolje sto mozete jedno vece u filharmonijskom orkestru.
Kad biste mogli da se pridruzite orkestru, koji biste instrument izabrali da svirate
1.violinu
2.kontrabas
3.trubu
4.flautu
p.s.vezano za ljubav
.

Ima neceg magicnog u koncertu filharmonije-osjecaj iscekivanja i istinskog uzivanja.Zamislite da ste u prilici da zauzmete mjesto jednog od muzicara, da imate sansu koja se jednom u zivotu ukazuje da svirate najbolje sto mozete jedno vece u filharmonijskom orkestru.
Kad biste mogli da se pridruzite orkestru, koji biste instrument izabrali da svirate
1.violinu
2.kontrabas
3.trubu
4.flautu
p.s.vezano za ljubav
Keve ti.Ima neceg magicnog u koncertu filharmonije-osjecaj iscekivanja i istinskog uzivanja.
Tema za tinejdz 4um. 
Keve ti.![]()
Ima u bilo kom koncertu i bilo kojoj pretstavi ako cemo tako gledano.
Opet neka spomenat pitanja.Tema za tinejdz 4um.
![]()

Ja bih dirigentsku palicu...

will see! A kako ces ti to videti, molim te?![]()
@Final Fantasy takve stvari ne mozes da procitas na forumu... Ali, javicu ti ...
Trubu. Svi potcenjuju taj instrument, a u stvari je jedan od najjacih.![]()

Ja bih ipak to nekako iz prve ruke ako može![]()

1.violinu
2.kontrabas
3.trubu
4.flautu
p.s.vezano za ljubav