vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi opazio da tu igru več dugo igramo?Brojimo u slikama od 1001 do 10000
1010 - ova igra bi imala više smisla da se igra od 0 do 200, i da se oduzima/dodaje po jedan poen. Nula na kraju je potpuno redundantna.![]()
Obzirom da nema načina da se dobije manje od 10 poena, nema svrhe guliti nulu na tastaturi bez veze svaki put - ovo primećujem kao matematičar. Znači sve igre tog tipa mogu da se "skrate" sa deset.Sta ostali misle o ovom prijedlogu? U pitanju je igra A protiv B.
Meni licno vise odgovara ovako kako je sad, posto u ove obje slicne igrice igram +10, tako da nema mogucnosti da se dogodi greska.![]()
Sta ostali misle o ovom prijedlogu? U pitanju je igra A protiv B.
Meni licno vise odgovara ovako kako je sad, posto u ove obje slicne igrice igram +10, tako da nema mogucnosti da se dogodi greska.![]()
Ne možeš da pitaš ostale, možeš samo postavljača teme da pitaš. On je taj koji je igru napravio, pa je to osnovni red.
Ja lično, ne bih volela da mi svako po svojoj želji menja igru koju sam sama osmislila.
Neka smišljaju svoje igre, a ne da menjaju ono što psotoji.
Pa dobro, i kolega @Smartanabil, autor igre, je tu kao jedan od ostalih i moze reci svoje misljenje a cuti i misljenja ostalih. Pretpostavljam da ga zanima, barem mene bi zanimalo jer igru nije osmislio samo za sebe nego za sve nas koji je igramo. A nema smisla otvarati novu igru koja ce biti 99% kopija postojeće.
Pa ne znamo da li je samo jedan dok (i ako) se ne izjasne i ostali, pogotovo autorNaravno da nema smisla otvarati novu, ali vi svi je igrate, jednom se ne sviđa, pa igra treba da se menja???!!!
Ne menja se ništa suštinski, samo se ukloni nula viška... igra ostaje ista.Naravno da nema smisla otvarati novu, ali vi svi je igrate, jednom se ne sviđa, pa igra treba da se menja???!!!
Ja sam protiv skraćivanja. Ljudi psihološki vole veće brojeve, a i navikli su ovako. Ne dolaze svi ovde svakodnevno tako da tu onda može biti problema.Obzirom da nema načina da se dobije manje od 10 poena, nema svrhe guliti nulu na tastaturi bez veze svaki put - ovo primećujem kao matematičar. Znači sve igre tog tipa mogu da se "skrate" sa deset.
A možemo da stavimo da korak bude 100 poena - to je još više. Bolje imati 100 evra nego 10 evra.Ja sam protiv skraćivanja. Ljudi psihološki vole veće brojeve, a i navikli su ovako. Ne dolaze svi ovde svakodnevno tako da tu onda može biti problema.