- Poruka
- 234.225
Otvaramo ovu temu da bi na njoj mogli da iznesete predloge za nove igre, eventualnu izmenu pravila postojecih i slicno.
Izvolite ...
Izvolite ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rasprave o haljinama i cipelama se vec uveliko vode na pdf Moda, a zaista ne znam kako bi od toga mogli da napravimo igru.Ево овако пошто овде на форуму има женскога рода предлог да им се уведе игра Хаљине колико вам се свиђају Такође и Ципеле колико вам се свиђају итд толико од мене![]()
Izvrsena je mala korekcija u pravilima te igre i to je obelezeno crvenim slovima na ovom linku:Možda bi u Razglednicama trebalo promeniti pravila, obzirom da su sada dozvoljene samo države i gradovi, te staviti da mogu svi geografski pojmovi.
Da. Reci mi molim te da li si za Nicu mislila da ide azbucnim redom ili bilo kako, samo da se ne ponavlja jedna rec na istoj strani?Aha, predlozi idu ovde... Pa dobro, valjda bi se po post-ovima videlo da li se ljudima sviđa ili ne, ali ok. Rules are rules.![]()
Da. Reci mi molim te da li si za Nicu mislila da ide azbucnim redom ili bilo kako, samo da se ne ponavlja jedna rec na istoj strani?
Svidjaju mi se predlozi od DjovaneBrdo mesta i brdo reči se završava sa NICA. Igra inspirisana zezancijom na TDI radiju. Primer:
-Odakle zoveš?
-Iz Nice!
-Koje nice?
-RibarNICE!
Ima brdoooo primera, drugar i ja smo jednom 3 sata maltene bez prestanka nabrajali pojmove.
Dakle... Odakle vi zovete? Iz koje nice?![]()
Prihvaceno i pokrenuto:Sve reči a da je drugo slovo po azbučnom redu.
Kavala
obraz
avan
agenda
aditiv...
Ako već ova igra ne postoji.
Dobro, krenuce tema ''Reci koje se zavrsavaju na ''nica''''.Ne mora azbučnim redom, mislim da bi to bilo malo prekomplikovano... Mislim, može možda, šta znam. Ja kad sam igrala, nisam vodila računa o tome.
Postoji na Svastari i Romantici.Mudre misli azbucnom redu
ako ne postoji, uvek aktuelno i zanimljivo![]()
Ajmo nešto za muškarce, mada su i dame dobrodošle, naravno
SPORT - azbučnim redom
Dozvoljena su imena sportista kao i sportskih klubova, na primer
Andrija Gerić
Barselona
Vanja Grbić
Galatasaraj
Dragoslav Šekularac
Đere Laslo itd...
Šta kažete ?
Mislis ovih na Krsti ili u rl?Azbuka nadimaka fali ,mogli bi napraviti temu