Vaše prvo pušenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre,kod mene je sve islo nekako postepeno,ja sam tek na kraju,probala klasican sex.....a pre tog famoznog "prvog puta",sam isprobala sve ostale vrste!A kada sam skinula mrak onda sam sve to sklopila u jednu celinu......!

jednom sam na televiziji video kako izgleda pusenje.
kakav je osecaj? boli, svrbi, pecka, toplo, hladno, gde se svrsava, moze li sa kondomom? mnogo toga mi nije bas jasno.....verovatno ima likova kojima je to svakodnevna pojava, voleo bih da i to dozivim...i sta imaju zene od toga????? :shock: :shock: :shock:

Betmen:
kakav je osecaj? boli, svrbi, pecka, toplo, hladno, gde se svrsava, moze li sa kondomom? mnogo toga mi nije bas jasno.....verovatno ima likova kojima je to svakodnevna pojava, voleo bih da i to dozivim...i sta imaju zene od toga????? :shock: :shock: :shock:
Uhvacen si!!! :P Priznaj!!! Ti si vanzemaljac koji je dosao na misiju na Zemlju i sad pokusavas da istrazis sve!!! Prozrela sam te!! :P :P :P :P

Betmen:
Ajde ne serkaj, providan si! :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back