Vaše prvo pušenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
n_i_c_k_y:
xmmm... ja sam toliko zelela da probam,da je to neverovatno. imala sam toliku zelju da sam htela da uradim to pod vedrim nebom... al' nisam. sacekali smo malo... posle nego sto sam pocela da upraznjavam sex, naravno.

xmmmmm...pa recimo da sam ja to uradila i pod vedrim nebom i nije me sramota da kazem.Volim ga i ne ustrucavam se da ispunim sve njegove "fantazije" i zelje :P a i sve sto ja pozelim on to i uradi :lol:
i super je mogu vam reci,sama pomisao da neko moze da naidje i vidi vas JOS VISE VAS UZBUDJUJE :wink:

ja sam se do 19-te plasio da dam devojkama da mi to rade... ne znam zasto, ali nekako sam imao trip i strah da stavim "nacelnika vatrogasne sluzbe" medju dva reda zuba nad kojima nemam nikakvu kontrolu....

kasnije me je prosao taj trip... i drago mi je da me je prosao :wink:

Tommy_V:
ja sam se do 19-te plasio da dam devojkama da mi to rade... ne znam zasto, ali nekako sam imao trip i strah da stavim "nacelnika vatrogasne sluzbe" medju dva reda zuba nad kojima nemam nikakvu kontrolu....

Vidis, o tome nisam razmisljala :lol: :lol: :lol:
jel vam ga kada neka glicnula?Malcice? :wink: Boli a :lol:

geronimo apac:
Nisam pitao da li muškarci preziru žene i ove njih. Jednostavno mi je to interesantno zato što je nekim devojkama to sasvim normalno a opet su neke ipak prvo imala klasičan seks.
Prema tome devojke da li ste to radile pre ili samo posle?
e alo bre...ono je bilo na postove Kazanove i Snošaj efendije!!

Tommy_V:

To je strah od kastracije po Frojdu.

Ako verujes, cuo sam skoro, da covek nikada da sada se nije usudio i da kaze zenski da mu pusi, pa jos na moje pitanje da li mu neka trazila da mu sama popusi, on mi odgovorio: "jeste, ali nema sanse da joj ga tako dam".

Je l' verujes da je tako?

jagodica:
heheh zene se prave da su nevine da bi navatale nekog na forumu a mushkarci da su glavni ebachi da bi navatali neke

Aaaaaaaa...nebuloza teskih...ne tangiraju me muskarci koji traze fine i cedne a oni placaju *****...

Sto se tice topica, ja sam prvo imala klasican sex :)...pa sam malo pomalo savladjivala i ostale tehnike...

Tommy_V:

Sad mi je jasno sto si se svojevremeno zakacio za mene sa svojim prozivkama :!:

Ja sam i pusenje i drkanja (mada je to nerazdvojivo po meni) i svrsavanja svuda redom...itd sve sam to imao u prvih nekoliko puta u kratkom vremenskom periodu.Izgleda da sam imao srece da ne cekam u redu i da naletim na prave devojcice,one koje se ne stide,slobodne u sexu :lol: sto bi se danas reklo "slobodnih shavtanja" :lol:
Prvi puta kad mi je jedna riba popusila,secam se da uopste nisam hteo da nastavimo dalje sa kresanjem,samo pusenje,hehe.Bilo je mnoooogo dobro!

Kazanova:
To je strah od kastracije po Frojdu.

Ako verujes, cuo sam skoro, da covek nikada da sada se nije usudio i da kaze zenski da mu pusi, pa jos na moje pitanje da li mu neka trazila da mu sama popusi, on mi odgovorio: "jeste, ali nema sanse da joj ga tako dam".

Je l' verujes da je tako?

Zasto ti ne bih verovao?! Mislim, ima razlicitih ljudi... dobro, da si mi rekao da neko ne voli vanilice - to tesko da bih ti poverovao, a za ovakve stvari.... sve je moguce. :D

Mada, kasnije je "efekat prosvetljenja" mnogo efikasniji... :wink:

I taj Frojd! Morao je da smisli masu stvari da me plasi! Bolje da je snimio neki strasan film, poput OLD BOY-a ili tako nesto... Da nije njega - mozda se ne bih ni plasio. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back