meni su prvi pokusaji mojih devojaka da mi popuse bili smesni (neiskusni), ali sad uzivam u "iskusnoj"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klasican prvogeronimo apac:Dali ste prvo imale klasičan seks ili ste prvo momcima samo pušile i drkale?
8) 8) 8)bundeva:n_i_c_k_y:xmmm... ja sam toliko zelela da probam,da je to neverovatno. imala sam toliku zelju da sam htela da uradim to pod vedrim nebom... al' nisam. sacekali smo malo... posle nego sto sam pocela da upraznjavam sex, naravno.
da se naoblaci

:?
Znaci, onaj ko ide naopakim putem, taj je - nesebican, altruista i vizionar?Shag Ivory:Mozda je normalno prvo klasican...
Da prvo naucis da uzivas u sopstvenom zadovoljstvu, da mi mogao i u tudjem.

famoznog klasicnog prvog puta.Devilishgirl:skoro 5 god.posle...
Zaboravila si - entuzijasta!Snezna_kraljica:Znaci, onaj ko ide naopakim putem, taj je - nesebican, altruista i vizionar?Shag Ivory:Mozda je normalno prvo klasican...
Da prvo naucis da uzivas u sopstvenom zadovoljstvu, da bi mogao i u tudjem.![]()
, ali je... put! :wink:U tim godinama.. c c c.Betmen:MENI JOS NIJEDNA NIJE PUSILA!!!!
:? :? :? :?

E stvarno yebote! :shock: :shock: :shock: :?Snezna_kraljica:U tim godinama.. c c c.Betmen:MENI JOS NIJEDNA NIJE PUSILA!!!!
:? :? :? :?![]()
Uhvacen si!!!Betmen:jednom sam na televiziji video kako izgleda pusenje.
kakav je osecaj? boli, svrbi, pecka, toplo, hladno, gde se svrsava, moze li sa kondomom? mnogo toga mi nije bas jasno.....verovatno ima likova kojima je to svakodnevna pojava, voleo bih da i to dozivim...i sta imaju zene od toga????? :shock: :shock: :shock:
Priznaj!!! Ti si vanzemaljac koji je dosao na misiju na Zemlju i sad pokusavas da istrazis sve!!! Prozrela sam te!!

Ajde ne serkaj, providan si!Betmen:jednom sam na televiziji video kako izgleda pusenje.
kakav je osecaj? boli, svrbi, pecka, toplo, hladno, gde se svrsava, moze li sa kondomom? mnogo toga mi nije bas jasno.....verovatno ima likova kojima je to svakodnevna pojava, voleo bih da i to dozivim...i sta imaju zene od toga????? :shock: :shock: :shock:
samo ti pusiUsamljena mala:cake se brzo savladaju![]()
sve nes oni lepo nauce
Usamljena mala:pa....ovaj...bilo je toga i pre sexaops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: